Personal coach venray burnout balans evenwicht mindfulness
Intuïtief systemisch werk, Maike Maessen, Venray, Nieuwetijds Kindercoach

Ik ben er voor je om je te helpen met andere ogen te kijken naar jezelf. 'Wat heb ik echt nodig' en 'hoe kan ik dit faciliteren voor mezelf' zijn de vragen die mij bezig hielden. Het is een stuk geweest van mijn eigen reis, mijn pad tot nu toe.

Jaren voelde ik me namelijk niet die leuke, gezellige en relaxte moeder. Of de stralende vrouw en coach bij wie mijn cliënten en vriendinnen zich zo fijn en geïnspireerd voelen. Ze was er af en toe, maar hoe gaf ik deze vrouw alle ruimte om er altijd en volledig zijn? De combinatie werk en privé vroeg heel veel van me, misschien herken je dat wel. Het ouderschap leek hier nog een schepje bovenop te doen.

De gevoeligheid van onszelf en onze kinderen, de sociaal emotionele stukken; het vraagt een andere manier van leven.

Ik heb mezelf gespecialiseerd om relaties te onderzoeken op basis van intuïtief systemisch werk. In mijn praktijk begeleid ik jou om bijvoorbeeld de relatie met jezelf, je partner of kind(eren) te onderzoeken en hoe jij je verhoudt tot jezelf en je omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de innerlijke en de fysieke ouder kind relatie of je carrière. Hierbij begeleid ik je in de mix van zelf contact maken met wat je wilt uitstralen, het voorleven en tegelijkertijd zelf volledig in je rol te gaan die je omgeving laat aanhaken aan jouw energie. Voorbij de hokjesgeest, voorbij hoe we onszelf soms vertellen dat het moet zijn.

Samen werken we aan thema's als zelfliefde, zelfvertrouwen en jezelf liefdevol op de eerste plaats zetten. Zodat jij jezelf er helemaal kunt laten zijn en voorleeft aan je omgeving hoe jij alles uit het leven haalt wat belangrijk is voor je.

Om jezelf sociaal emotioneel, spiritueel en energetisch rijker te maken en zo je ontwikkeling te ondersteunen. Daardoor voel je zelf beter wat je nodig hebt in de relatie met je kinderen bijvoorbeeld én daarbuiten.

De vragen die hierbij centraal staan zijn: wat heb ik werkelijk nodig en wat kan ik doen om dit voor elkaar te krijgen? Welke ruimte heb ik hiervoor nodig? En hoe doe dat; je plek innemen? Hoe vertrouw je op die innerlijke wijsheid? Ook als deze afwijkt van het sociaal wenselijke plaatje.

Het is mijn missie om ons en onze kinderen super gelukkig door het leven te zien gaan en om jou te leren hoe jij hieraan kunt bijdragen.

Personal coach venray burnout balans evenwicht mindfulness

.

Maike Maessen - eigenaar MaikeMaessen.nl, gespecialiseerd in intuïtief systemisch werk en nieuwetijdskindercoach.

Vanaf het moment dat ik moeder werd, werd me duidelijk dat hoe ik leefde niet de manier was om vol energie door te kunnen gaan. Ik had mezelf compleet vastgezet in een systeem wat niet meer bij mij paste. Mijn kinderen lieten me zien, voelen en ervaren dat ik dit mocht veranderen. En nee, niet altijd op de lieve, leuke en gemakkelijke manier. Maar wel op de manier waardoor ik zag dat hun gedrag een uitnodiging was om het anders te doen. Ik zocht de veiligheid altijd buiten mezelf. Ik waaide met alle winden mee en wist niet wat ik zelf nu écht wilde. Je neemt je eigen kleur namelijk pas aan als je je veilig voelt bij jezelf. Dan pas toon je je ware aard.

Ik nam de kleur aan die op dat moment nodig was.

Het échte besef kwam pas toen ik jaren geleden in een situatie terecht kwam die mij op een kruispunt plaatste. Een kruispunt dat heel dwingend vroeg: wat wil ik nu eigenlijk?

De situatie bracht me via een bijna burn-out dichter bij mijzelf.

Het grootbrengen van mijn gevoelige kinderen, me zeker voelen bij leven naar mijn waarheid en doen wat ik écht wil doen. Mijn zelfexpressie, keuzes maken vanuit mijn gevoel én me hier sterk bij voelen. Ook als mijn omgeving dit afkeurt of nog niet begrijpt. Mezelf dat andere verhaal verhalen en dit verhaal omarmen en uitdragen.

Het zijn de onderwerpen die de gouden draad vormen in mijn leven én mijn coachingsessies.

Ik was - en ben - een ster in aanvoelen wat anderen nodig hebben. Altijd paste ik deze truc toe, in groepen en binnen relaties; ik las onbewust de energie en paste me aan. Ik was de kameleon. Overal. De kameleon past zijn kleuren aan als hij zich onveilig voelt. Op mijn weg verdiepte ik me in verschillende onderwerpen zoals mindset, de universele wetten en hun werking. Ik deed cursussen zoals nieuwetijdskindercoaching, magnetiseren en mediumschap. Ook specialiseerde ik me in intuïtief systemisch werk.

Stap voor stap ontdekte ik wat ik écht wilde doen en hoe ik hier vorm aan kon geven.

Mijn manier van denken én doen veranderde. Ik sta nu veel sterker en gelukkiger in het leven. Mensen in mijn omgeving zien deze verandering ook. Te midden van deze transformatie ontdekte ik nog iets. Namelijk wat onze kinderen ons laten zien. Wat ze van ons vragen. Zowel van ons - de bewuste ouder - maar ook van ons als samenleving. Hoe we nog meer weg mogen bewegen van structuren, systemen en conclusies die ons niet meer dienen.

Terwijl je jouw eigen weg creëert. Stap voor stap.
Herken je je in mijn verhaal en wil je meer weten? Klik hier als jij klaar bent om voor te leven aan je kind hoe je alles uit het leven haalt.

IG
in
FB

Wil je meer weten? Neem dan nu - geheel vrijblijvend - contact met me op. Ik vind het leuk om persoonlijk kennis met je te maken. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik reageer altijd, meestal lukt dit dezelfde dag nog.

Als je gelijk aan de slag wilt, klik dan op het plaatje hieronder. Je ontvangt na je aanmelding meteen de eerste les van mijn gratis cursus in je mailbox. 'Channel your inner Siri'; ofwel leer hoe je op een andere manier werkt met je intuïtie dan je tot dusver deed.