Coach Lifecoach Holistisch coach Venray Maike Maessen  burnout balans evenwicht mindfulness
Familieopstelling, Maike Maessen, Venray, Nieuwetijds Kindercoach

Innerlijke wijsheid; ze zit in ons allemaal. Ik heb geleerd om me open te stellen voor deze prachtige en oeroude combinatie van kennis en wijsheid die me stap voor stap bij het leven wat ik verlang bracht. Vanuit zelfleiderschap gaf ik zowel mijn privé- als zakelijk leven volledig opnieuw vorm, stap voor stap. Als coach heb ik het voorrecht om andere vrouwen hetzelfde te leren.

Vanuit deze wijsheid en kracht gaf ik mijn - succesvolle - onderneming én mijn leven vorm. Samen met mijn kinderen wonen we in ons mooie huis wat ik helemaal eigen heb gemaakt. Volledig afgestemd op onze energie. Ook sport ik graag een paar keer per week, zit ik heerlijk in mijn lijf en blijf ik me afstemmen op innerlijke overvloed.

Ik was niet altijd op deze plek.

In mijn vorig leven om het zo maar te zeggen woonde ik nog samen met de vader van mijn kinderen en had ik een fulltime & vaste baan in loondienst. Het zag er aan de buitenkant allemaal als een perfect plaatje uit en toch voelde ik me niet helemaal gelukkig. Jaren voelde ik me niet die leuke, gezellige en relaxte moeder. Of de stralende vrouw en coach bij wie mijn cliënten en vriendinnen zich zo fijn, gezien en gehoord voelen. Ze was er af en toe, maar hoe gaf ik deze vrouw alle ruimte om er altijd en volledig zijn? De combinatie werk en privé vroeg heel veel van me, misschien herken je dat wel. Het ouderschap leek hier nog een schepje bovenop te doen.

Ik voelde me niet in mijn kracht staan en ik twijfelde over elke keuze die ik maakte.

Toen kwam ik tegen een burn-out aan te zitten. Instinctief wist ik: dat is mijn een wake-up call. Langzaam startte mijn weg om me van binnenuit weer krachtig te voelen. Deze journey bracht me weg van twijfel en schijnzekerheid. Ik ontdekte hoe ik mijn kracht haalde uit de verbinding met mezelf, spiritualiteit en mijn intuïtie.

Ik maakte de reis naar mijn persoonlijk leiderschap.

Daardoor heb ik keuzes kunnen maken. Een voor een, om hier te kunnen komen. Ik ben door oud trauma heen gegaan. Waaronder het trauma rondom mijn geboorte en later kindermishandeling op de opvang waar onze kinderen destijds naartoe gingen. Ik mocht het aankijken en oplossen. Ik leerde hoe ik me los kon maken van de belemmerende gedachten die ik had over mezelf, het leven en mijn potentieel.

Het bracht én breng me alles.

Het is mijn verlangen om vrouwen te leren leven vanuit hun eigen wijsheid en waarheid, om te worden wie ze voelen dat ze zijn. Zodat je principes als zelfleiderschap, zelfvertrouwen en eigenwaarde integreert in je zijn en het voorleeft aan je kind.

Lifecoach coach venray burnout balans evenwicht mindfulness

.

Maike Maessen - eigenaar en coach bij MaikeMaessen.nl, gespecialiseerd in familie opstellingen en gecertificeerd lifecoach & nieuwetijdskindercoach.

Vanaf het moment dat ik moeder werd, werd me duidelijk dat hoe ik leefde niet de manier was om vol energie door te kunnen gaan. Ik had mezelf compleet vastgezet in een systeem wat niet meer bij mij paste. Mijn kinderen lieten me zien, voelen en ervaren dat ik dit mocht veranderen. En nee, niet altijd op de lieve, leuke en gemakkelijke manier. Maar wel op de manier waardoor ik zag dat hun gedrag een uitnodiging was om het anders te doen. Ik zocht de veiligheid altijd buiten mezelf. Ik waaide met alle winden mee en wist niet wat ik zelf nu écht wilde. Je neemt je eigen kleur namelijk pas aan als je je veilig voelt bij jezelf. Dan pas toon je je ware aard.

Ik nam de kleur aan die op dat moment nodig was.

Het échte besef kwam pas toen ik jaren geleden in een situatie terecht kwam die mij op een kruispunt plaatste. Een kruispunt dat heel dwingend vroeg: wat wil ik nu eigenlijk?

De situatie bracht me via een bijna burn-out dichter bij mijzelf.

Het grootbrengen van mijn gevoelige kinderen, me zeker voelen bij leven naar mijn waarheid en doen wat ik écht wil doen. Mijn zelfexpressie, keuzes maken vanuit mijn gevoel én me hier sterk bij voelen. Ook als mijn omgeving dit afkeurt of nog niet begrijpt. Mezelf dat andere verhaal verhalen en dit verhaal omarmen en uitdragen.

Het zijn de onderwerpen die de gouden draad vormen in mijn leven én mijn coachingsessies.

Ik was - en ben - een ster in aanvoelen wat anderen nodig hebben. Altijd paste ik deze truc toe, in groepen en binnen relaties; ik las onbewust de energie en paste me aan. Ik was de kameleon. Overal. De kameleon past zijn kleuren aan als hij zich onveilig voelt. Op mijn weg verdiepte ik me in verschillende onderwerpen zoals mindset, de universele wetten en hun werking. Ik deed cursussen zoals nieuwetijdskindercoaching, magnetiseren en mediumschap. Ook specialiseerde ik me in intuïtief systemisch werk.

Stap voor stap ontdekte ik wat ik écht wilde doen en hoe ik hier vorm aan kon geven.

Mijn manier van denken én doen veranderde. Ik sta nu veel sterker en gelukkiger in het leven. Mensen in mijn omgeving zien deze verandering ook. Te midden van deze transformatie ontdekte ik nog iets. Namelijk hoeveel wijsheid er al in ons zit die ons helpt om weg te bewegen van structuren, systemen en conclusies die ons niet meer dienen.

Terwijl je jouw eigen weg creëert. Stap voor stap.
Herken je je in mijn verhaal en wil je meer weten? Klik hier als jij klaar bent om je te openen voor je innerlijke wijsheid.

IG
in
FB

Lifecoach coach venray burnout balans mindfulness
Lifecoach coach venray burnout balans mindfulness
Lifecoach coach venray burnout balans mindfulness

Wil je meer weten? Neem dan nu - geheel vrijblijvend - contact met me op. Ik vind het leuk om persoonlijk kennis met je te maken. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik reageer altijd, meestal lukt dit dezelfde dag nog.

Als je gelijk aan de slag wilt, klik dan op het plaatje hieronder. Je ontvangt na je aanmelding meteen de eerste les van mijn gratis cursus in je mailbox. 'Channel your inner Siri'; ofwel leer hoe je op een andere manier werkt met je intuïtie dan je tot dusver deed.