Wie bepaalt hoe jij je voelt vandaag?

In een paar simpele stappen ziet jouw wereld er ineens heel anders uit.

Het humeur van je partner?

> ‘Aaaaaaaaaans heb je die bloes NU NOG NIET gestreken?’ Terwijl Ans met één hand de haren van haar dochter vlecht en met de andere hand de hagelslag van de wang van zoon 1 veegt en met haar voet de stoel opvangt die omviel door zoon 2 die boos wegliep van tafel.

De buurman die je nors voorbij loopt?

> Met zijn hond. In de regen. Maar goed, hij wierp JOU die boze blik toe vanonder zijn grote regenboog-paraplu…)

Medeweggebruikers die massaal hun rijbewijs bij een pakje boter gehaald lijken te hebben?

> Of die lichten die in je achteruitkijkspiegel wel héél snel op je af komen, de richtingaanwijzer die aangaat om kracht bij te zetten dat hij écht NU voorbij wil. Ik denk dan: heb jij go-go-Gadget wheels..er rijden nog zeker 10 auto’s voor me en die kun je óók niet voorbij.)

Allemaal situaties die in min of meerdere mate invloed hebben op jouw dag begint.

De zon schijnt niet elke dag en de deejays op de radio draaien niet elk moment de muziek die je uit die dip trekt. Toch bepaal en kies je zelf hoe jij je voelt. En daarmee heb je ook nog eens effect op de mensen om je heen. En zelfs op de muziek op de radio. (Ja..echt!).

Jij kiest wat je ziet, ervaart, doet en voelt.

De honden-uitlater met de gloed van de vrolijke regenboog paraplu op zijn gezicht.
Een ander iets gunnen, óók in het verkeer. Rijd niet harder dat je beschermengel vliegen kan.
Zelf je zaken regelen (lees: strijken of eerder je bed uitkomen)

Ik heb geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven én mijn eigen koers vaar. Ook bij hoge golven en wanneer het weer het af laat weten. Wil jij leren hoe je al die randvoorwaarden kunt ombuigen zodat ze werken vóór je?

> Meld je nu aan voor mijn gratis online super cursus: Tune into your Intuition. In 3 weken neem ik je mee om samen met mij de eerste stappen te zetten in leven vanuit je gevoel. Te volgen wanneer het jou uit komt en alle vragen kun je tussendoor aan mij stellen.

> Schrijf je in om mijn artikelen en inspiratie als eerste in je mailbox te ontvangen. Klik hier.

En:

> Werk exclusief en intensief met mij in een 1-op-1 traject. Waar wil jij aan werken, liefst nog vóór de zomer weer van start gaat? Mail het me of plan gelijk een half uurtje met me in om te bellen.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.