Wil je het anders, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik houd ervan als ik kan leven en ondernemen vanuit mijn kracht. Wanneer mijn coaching sessies verlopen vanuit een natuurlijke flow. Terwijl ik weet dat het met mijn kinderen goed gaat. En een heel belangrijke…dat ik diep van binnen voel dat ik het waard ben.

In mijn praktijk spreek ik vaak vrouwen en mannen die het anders willen doen. De relatie, werk en leef-hokjes die je liever ziet verdwijnen. Het mag wat excentrieker en wat minder conventioneel.

‘Het mag anders…maar waar start ik?’ Deze vraag komt naar voren….gevolgd door een overweldigend aantal opties en keuzes. Waardoor je onbewust blijft hangen en niets doet. Want overal is wel iets, toch?

Het punt is…als jij kiest dat er overal wel iets is, dan is er overal iets. De welbekende ja-maren. Je kunt heel veel voor je droom en verlangen plaatsen, dat trekt je eigenlijk alleen maar omlaag in je energie. ‘Ja maar wat gaan anderen over mij denken?’ of ‘Ja maar, ik moet mijn hypotheek toch betalen?’ en ‘Ja maar, ik moet toch…’.

Ik ervaar zelf elke dag weer hoeveel gemakkelijker alles gaat als ik besluit dat het makkelijk mág gaan. Vanuit mijn flow, vrouwelijke aantrekkingskracht en sensualiteit. Als ik geloof dat ik hard moet werken dan kan ik alleen ontvangen wat ik wil als ik hard werk. Zo is het met alles.

Wat ik je mee wil geven: je hebt een keuze. Je kunt je gedachten en intenties sturen. 

De vakantie met mijn kinderen is nog maar niet voorbij. Drie weken samen. Vooraf had ik zoveel mogelijk afgerond, veel cliënten waren toevallig ook met vakantie, dus coaching-technisch pakte dit goed uit. Toch had ik het gevoel dat ik van alles moest en zou.

Alles liet me zien en voelen dat ik meer mocht relaxen, zijn en ontvangen. Meer slapen, plezier en de tijd loslaten. De focus op mezelf en mijn kinderen. Mijn onderneming levend terwijl ik rust.

Wat er gebeurde was bijvoorbeeld dat er veel meer vrouwen uitreikten om een BreakOut sessie te boeken dan normaal. Super leuk dat er in het minder doen toch output is. In de innerlijke verbinding draait mijn onderneming gewoon door waardoor de yoni-eitjes weer even waren uitverkocht. En niet alleen mijn eigen succes, ook cliënten die me mailden wat zij vierden; zoals het verkopen van hun eigen grote trajecten of zelfs yoga deden met een yoni-ei terwijl deze tool een paar maanden geleden nog totaal onbekend was.

Ondertussen ontstaat er een mooi plan voor een 7 maanden programma over de reis naar je innerlijke godin. Ik geniet hier enorm van en het is zo belangrijk dat we af en toe echt stil staan bij deze successen. Bij alles wat opbouwden.

Het is er voor ons en ook in het ‘zijn’ draait en groeit het door.

Daarnaast ben ik ondernemer geworden júist omdat ik mezelf toestemming wil geven om te doen wat goed voelt in het moment. Terwijl veel mensen om me heen zeiden dat het niet kon. Ik vertel mezelf een ander verhaal. Eentje waarin ik altijd op de juiste plek op het juiste moment ben en waarin ik altijd de juiste keuzes maak.

Samengevat.

De vrouwen en mannen die blijven hangen in de ‘het mag anders’ en blijven geven zijn vaker moe, zitten eerder in de worsteling en struggle. De burn-out ligt sneller op de loer dan je denkt omdat je niet doet waar je echt blij van wordt. Omdat je je verzet tegen iets waarvan je voelt dat het meer ruimte wil in jou en in je leven. In je hart.

De vrouwen en mannen die ruimte maken voor hun essentie, die blijven verbinden en kiezen, terwijl ze het innerlijke werk hiervoor doen. Ze weten hoe ze de energie eerst naar binnen kunnen richten, ze weten wat het doet om jezelf dat nieuwe verhaal te vertellen en de verdieping steeds weer aan te gaan. Ze spreken hun waarheid, ze zijn intrigerend, ze hebben een natuurlijk charisma.

Bij welke groep wil jij horen?

Wat trekt jou aan?

Hard werken, teveel geven en snel moe of uitgeblust.

Of doen wilt vanuit een moeiteloze energie terwijl je een magneet bent voor mooie ervaringen en succes?

Als ik het lastig vind om te kiezen of een beetje vasthang (lees: mezelf vastzet in oude verhalen) dan vraag ik het universum of ze mij laat zien dat ik veilig ben in mijn keuzes. De kunst is om te vragen met zekerheid. Dit is wat ik claim. Vervolgens stap ik uit de weg en ga ik de overgave in. Klaar om de kansen te nemen die zich vervolgens aandienen. 

Herken je dit en kun je wel wat hulp gebruiken? Boek je gratis BreakOut sessie voor tips en inzichten of stuur me een mail op info@maikemaessen.nl.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.