Wat je leerde en deed bracht je ver, maar je kunt en wil meer. Hoe pak je dat aan terwijl je business door blijft draaien?

Kies voor deze 6 weken verdieping en ontdek hoe je onderneemt vanuit jouw diepste waarheid terwijl je meer impact maakt en duurzaam resultaat creëert.

Je rondt dit traject af met een duidelijke richting; zowel van binnen als naar buiten toe.

Dat is voelbaar; je energie doet meer voor je dan welke strategie of funnel dan ook.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Verlang jij naar duidelijke richting met je bedrijf of praktijk?

» Je wil op een andere manier ondernemen en leven terwijl die je oude patronen definitief je leven uit bonjourt.
» Je kent de doe-energie heel goed; je wil graag meer ruimte voor je vrouwelijke en intuïtieve energie.
» Je wil meer eigen tijd maar wel met een goed gevulde agenda (en bankrekening!)
» Je manifesteert moeiteloos voor anderen, nu mag het om jou gaan.
» Je hebt al veel gedaan maar bent nog niet helemaal waar je wil zijn.

Samen bepalen we het doel voor deze 6 weken, we richten ons op wat je de wereld in wil zetten en vanuit welke energie je dit krachtig doet. We maken een concreet plan zodat jij je missie voelt in elke cel van je lijf en je de focus voor jezelf, je bedrijf en klanten vol vertrouwen pakt.

Want je wil ook:

» Jouw vrouwelijke en aantrekkelijke WOW factor via je bedrijf naar buiten brengen.
» Een duidelijke (online) boodschap en heldere focus.
» Afgestemde acties, doelen en verdienmodel wat past bij jou en je gezin.
» Dicht bij jezelf kunnen blijven, wat er ook om je heen gebeurt.

Deze zes weken vormen een verdieping; omdat je weet dat wie je wil zijn...je niet langer kunt (en wil) blijven doen wat je deed.

Samen  bewegen we van vertrouwen in je doen; naar vertrouwen op je zijns-energie. Deze energie brengen we naar je lichaam, je ratio, je hart en gevoel voor meer in'her power. Zes weken lang ben ik je mentor, je cheerleader, je stok achter de deur ^^ en je spaceholder.

Praktische informatie; dit is wat we gaan doen:

Elke week hebben we een coaching sessie van 1 uur (achteraf ontvang je een opname) je krijgt toegang tot mijn Voxer voor al je vragen en ad hoc support. Ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen.

Je ontvangt custom made meditaties & visualisaties en toegang tot het 5 weken 'thuiskomen bij jezelf' programma. We maken ook een deep-dive in je Human Design zodat je weet waar je krachtig bent en waar wijs.

Dit zeggen onderneemsters die al met me hebben gewerkt:

ervaring traject Maike Maessen
betrokken business mentor Maike Maessen
business mentor Belgie Maike Maessen
ervaring Maike Maessen businesstraject
previous arrow
next arrow
Slider

Je investering is € 1497 excl. 21% BTW

Voor we starten hebben we altijd een online sessie (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten om kennis te maken.

Wat meer over mij als mentor & spaceholder.

Mijn manier van leven en begeleiden is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je om jouw verlangen vol vertrouwen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

In mijn sessies leid en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen. Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

business coach Maike Maessen Belgie

Met een unieke manier om haar - de vrouw achter haar onderneming - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat hen nu tegenhoudt, hun diepste roeping eert en een mooi leven en bedrijf opbouwt en laat groeien in dit proces.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

Stuur me een mail als je benieuwd bent naar wat ik voor je kan doen via info@maikemaessen.nl