Wil jij een stabiel inkomen met je bedrijf realiseren terwijl je helderheid voelt in wat je te brengen hebt? Kies dan voor deze 6 weken verdieping.

Deze zes weken gaan we samen kijken waar je nu staat, wat je voor ogen hebt voor jezelf, waar je tegenaan loopt en hoe we hier blijvende verandering in aan kunnen brengen. Je rondt dit traject af met een duidelijke richting en plan voor de tijd die komen gaat.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Verlang jij naar duidelijke richting met je bedrijf of praktijk?

▽ Je wil op een andere manier ondernemen en leven terwijl die oude patronen definitief je leven uit bonjourt.
▽ Je kent de doe-energie heel goed; je wil graag meer ruimte voor het vrouwelijke en intuïtieve.
▽ Je wil meer vrijheid maar wel met een goed gevulde agenda (en bankrekening!)
▽ Je zoekt balans in het vrouw - moeder - onderneemster en partner zijn.
▽ Je hebt al verschillende programma's en coaching gevolgd maar bent nog niet helemaal waar je wil zijn.

Dit 6 weken traject is voor de onderneemster die klaar is voor een verdieping en uplevel in haar bedrijf. Samen formuleren we doelen, we stemmen af op wat je de wereld in wil zetten en vanuit welke energie je dit krachtig doet. We maken een concreet plan zodat jij je missie voelt in elke cel van je lijf en je de focus voor jezelf, je bedrijf en klanten vol vertrouwen pakt.

Je voelt je niet alleen krachtig, je omgeving ziet dit ook en reageert op jouw vertrouwen en helderheid.

Want je wil ook:

▽ Jouw vrouwelijke en aantrekkelijke WOW factor de wereld in laten vloeien.
▽ Een duidelijke (online) boodschap en heldere focus.
▽ Afgestemde acties, doelen en verdienmodel wat past bij jou en je gezin.
▽ Dicht bij jezelf kunnen blijven terwijl je wat de ander doet los laat.

Jezelf er meer laten zijn...omdat je voelt dat je meer wil en meer kunt. Meer authentieke zichtbaarheid, focus en in je kracht staan.

Deze zes weken vormen een verdieping; omdat je weet dat wie je wil zijn...je niet langen kunt (en wil) blijven doen wat je doet.

Samen  bewegen we van vertrouwen in je doen; naar vertrouwen op je zijns-energie. Deze energie brengen we naar je lichaam, je ratio, je hart en gevoel voor meer in'her power. Zes weken lang ben ik je mentor, je cheerleader, je stok achter de deur en je spaceholder.

Praktische informatie; dit gaan we doen:

Elke week hebben we een coaching sessie van 1 uur (achteraf ontvang je een opname) je krijgt toegang tot mijn Voxer voor al je vragen en ad hoc support. Ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen.

Je ontvangt custom made meditaties & visualisaties en toegang tot het 5 weken 'thuiskomen bij jezelf' programma. We maken ook een deep-dive in je Human Design zodat je weet waar je krachtig bent en waar wijs.

Ben je benieuwd hoe mijn weg eruit zag en hoe ik vrouwelijke wijsheid toepas?

Voorheen werkte ik jarenlang in sales en communicatie. Ik dacht altijd dat je aan alle eisen die je omgeving aan je stelde moest voldoen. Niet bewust - maar onbewust leefde ik hier wel naar. Ik was er van overtuigd dat charisma iets was wat je had of niet en dat je alleen succesvol kon zijn door een bepaalde route te volgen en door heel hard te werken.

Ik ben gestart als ondernemer nadat mijn leven me die kant op duwde als het ware. Ik heb altijd een groot verlangen gehad om mezelf er te kunnen laten zijn. Die spagaat van fulltime werken versus mijn gezin brak me op. Dat gaf me het gevoel dat ik tekortschoot waardoor ik me vaker schuldig voelde, dan gelukkig en blij.

Daarnaast zocht ik naar zingeving en diepe voldoening in mijn werk; hoe dien ik de ander én mezelf?

Hiervoor was ik jarenlang bezig met alle ballen hooghouden. Daarnaast zette ik mezelf compleet vast in de energie van de ander. Onbewust weliswaar…al was dat wel waarom ik altijd moe was. Dat deed ik tot het leven er tussendoor kwam gefietst en vroeg: wat wil je echt, Maike?

Ik startte met het maken van mijn eigen keuzes. Daarnaast zocht ik niet alleen naar wat ik wilde; ik ging vooral ook doen. Dat ik meer kon wist ik, alleen die ‘hoe dan?’ want mijn gevoel is sterk...mijn hoofd is dat ook.

Altijd al zocht ik mijn vrijheid op en zette ik alles naar mijn hand. Daarbinnen wilde ik me ook verbonden voelen met mezelf; in al mijn vrouwelijkheid. Dat kon ik in loondienst niet zo kwijt zoals ik dat voelde; hoe een fijne baan ik ook had met dito collega’s.

Ik ontdekte de kracht van vrouwelijk zelfleiderschap.

Mijn onderneming groeide. Uiteindelijk liet ik zelfs mijn baan in loondienst los. Ik bouwde het zelf op, praktisch en concreet. Ik ken de klappen van de zweep, ik weet wat het vraagt van jou wanneer je meerdere rollen tegelijk vervult. Die kennis en ervaring deel ik graag met je. You got this!

Dit zeggen onderneemsters die je voorgingen over dit traject:

'Voor twee maanden heb ik onder Maike haar vleugels mogen vliegen. Om aan mijn zichtbaarheid te werken. Ik heb bewust voor Maike gekozen, omdat ik haar zichtbaarheid vanuit het vrouwelijke zo fijn vind en ook bewonder. Tijdens het proces kwamen er waardevolle stukken aan het licht. Door dat te ownen ben ik nog meer en verder bij mezelf thuisgekomen.
Maike is een liefdevolle, open en uitdagend space holder geweest~ precies wat ik nodig had. Om mijn schaduwkanten aan te kijken. Mijn kleine meisje gerust te stellen en mijn vorm en manier van zichtbaarheid te creëren. Lieve Maike~ ik ben je vanuit een speciaal plekje in mijn hart zo ontzettend dankbaar. Voor altijd~ grote dank en super veel liefs, Ruth Abigail'

Maaike Verberg: 'Ik heb Maike ervaren als een krachtige en warme coach. Ik was al gestart met een business coachtraject voor met name de zakelijke basis stappen. Daarin miste ik de YIN kant van het ondernemen. Mijn neiging is om teveel in de trekkracht te zitten waardoor mijn energie en flow blokkeert. Door Maike ben ik meer met mijn zachte en vrouwelijke kant in contact gekomen. Ze heeft mij geholpen om daar de balans in te vinden. Vanuit zelfliefde, zachtheid en overgave werken aan de stappen die mijn onderneming en ik als coach nodig hebben. Ik heb onze sessies ervaren als een warm bad. De diepte in en nog meer leren vertrouwen op mijn zijns-energie en ook praktische en concreet hoe ik hier mee aan de slag kan. Dank je wel Maike voor je betrokkenheid en liefdevolle aanmoediging tijdens onze reis samen. Veel liefs Maaike Verberg.'

 

Je investering is € 1497 inclusief 21% BTW

Voor we starten hebben we altijd een online sessie (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten om kennis te maken.

Wat meer over mij als mentor & spaceholder.

Mijn manier van leven en coachen is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je jouw verlangen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

In mijn sessies leidt en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen. Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

business coach Maike Venray

Met een unieke manier om haar - de vrouw achter haar onderneming - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat hen nu tegenhoudt, hun diepste roeping eert en een mooi leven en bedrijf opbouwt en laat groeien in dit proces.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

Stuur me een mail als je benieuwd bent naar wat ik voor je kan doen via info@maikemaessen.nl