Zit jij al op de top van de berg?

‘Je vindt jezelf steeds opnieuw uit’, zei mijn business coach vorig jaar wel eens. Als ik nu terug kijk en zie wat ik allemaal heb gedaan in slechts één jaar tijd dan ben ik trots en blij.

Alleen had ik het niet in dit tempo voor elkaar gekregen. Ik laat me van tijd tot tijd coachen om telkens weer die volgende stap te kunnen zetten. Nu is het een tijd van actie, mijn aanbod scherp stellen en korte en lange termijn doelen vastleggen voor dit jaar. Strategie vermengd met mindset; dat is mijn manier.

Deze keer geen artikel of blog zoals normaal. 

Graag deel ik mijn missie met je, mijn levensopdracht. Noem het wat goed voelt voor jou. Voor mij is het de reden waarom ik elke dag uit mijn bed spring, de reden waarom ik lach en me intens gelukkig voel, de reden waarom ik ben wie ik ben.

‘Mijn missie is om jou te helpen ontdekken hoe jij krachtig, vol vertrouwen en eigenheid staat als je eigen ware zelf. Terwijl je jouw eigen weg creëert. Steen voor steen. Waar zit jouw kracht? Hoe klinkt jouw waarheid? Hoe voelt de échte jij? Welke ruimte heb je nodig, welke plek neem je in? Hoe kun je vertrouwen op je innerlijke leiding? Ook als die afwijkt van het sociaal wenselijke plaatje.’

Mijn visie is dat we groeien naar een samenleving waarin we leven vanuit krachtig leiderschap, in vrijheid. Met balans tussen spirituele en praktische zaken. Een samenleving waar de innerlijke leiding een belangrijke plek in neemt. Het onderwijs weerspiegelt onze samenleving, het helpt en ondersteunt kinderen om te ontdekken wie ze zijn. Zodat ze kunnen doen wat te doen hebben. Wij leven dit voor.

De praktische invulling:

De BreakOut sessie voor jou als jij je graag krachtiger wilt voelen en weten waar je naar verlangt. Heb je het gevoel dat je oude overtuigingen je belemmeren om écht impact te gaan maken? Dan is deze sessie een waardevol vertrekpunt. Wil je liever kijken vanuit professioneel oogpunt of je onderneming? Kijk dan eens hier.

Mijn hart maakt een sprongetje:

Nieuw is mijn aanbod is hoe je je kind kunt gaan zien als je voorbeeld om in je onderneming of privé leven grote stappen te maken. Je kind leidt je naar je grootste potentieel. Onze kinderen wijzen ons de weg en ik leer je wat je jouw kind wil voor jou en hoe je dit in praktijk brengt. Stay tuned voor een nieuw E-book!

Naast dit alles wil ik dat zoveel mogelijk ouders en professionals die werken met kinderen weten wat er mogelijk is. Met je mindset – door simpelweg jezelf een ander verhaal te vertellen -je impact of hoe die ene heftige en life changing gebeurtenis óók een kans is. Vanaf nu kom ik graag naar je event daar meer over te vertellen.

Is het voor jou ook tijd om oude patronen los te laten of jezelf krachtig zichtbaar te maken?

De BreakOut sessie ga ik in opzet veranderen: vooraf een intake, de sessie zelf van 2,5 a 3 uur en enkele weken later een check-up via Skype of FaceTime. De prijs ga ik verhogen naar 197 euro incl. Wil jij nog deelnemen voor de oude prijs van 147 euro incl, reply dan op deze mail, maken we gelijk een afspraak.

Heel veel liefs en ook een dankjewel voor jou, lieve lezer, ik ben ontzettend blij met je!

Maike

Geplaatst in Je ware zelf zijn, Leiderschap, Shape Your Destiny, Verandering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.