Personal coach venray Maike Maessen lifecoach

Meer zelfvertrouwen, meer eigenwaarde, meer zelfliefde. Voor jou én je kind.

Heb je een vraag of wil je kennis met me maken? Bel of whatsapp me op 0619426332, stuur me een mail of klik op het blauwe icoontje rechts onderaan op je scherm. Wil je wekelijks gratis inspiratie ontvangen zodat je leert wat je nu al kunt doen? Meld je hier aan.

IG
in
FB

Contactgegegevens:
info@maikemaessen.nl
Business & personal coaching Venray
KvK-nr: 70678235

Stichting KindWerk
English

Anke, 34: ‘Lieve Maike. Wat is er ontzettend veel veranderd in mijn leven sinds ik bij jou ben gestart. Door de vragen die stelt, je aandacht en liefde, je hebt me zoveel gebracht. Ik zie onze kinderen weer stralen en hoor ze lachen. Ze nemen hun ruimte weer omdat ik dat ben gaan doen. Ik kom weer graag thuis en hoor van steeds meer mensen dat ik zo straal. Dankjewel voor alles!

Vul onderstaande velden in en ik neem snel contact op met je voor een gratis kennismakingsgesprek. De duur van dit gesprek is 30 tot 45 minuten en zonder verdere verplichtingen.
Wil je meer weten of graag gelijk een kennismakingsgesprek plannen? Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik reageer snel, meestal lukt dit dezelfde dag nog.

Ben je net als ik en wil je gelijk aan de slag? Klik op het plaatje hieronder voor mijn gratis cursus, meld je aan en start meteen met de eerste les.