Dit is je sleutel tot zelfleiderschap en succes als vrouw.

Rond je 40e levensjaar vindt er een grote (astrologische) shift plaats die grootse impact heeft op hoe je je voelt: je uranus oppositie.

Het is een natuurlijke, universele cyclus, die je de sleutel is tot zelfleiderschap en verdieping in je identiteit, richting en focus voor de 2e helft van je leven.

Uranus staat dan namelijk haaks op waar ze stond met je geboorte. Wij kennen dit ook als de ‘midlife-crisis’ en doen het soms zo af. De werkelijkheid is, is dat dit een significante periode in je leven is waar je met de kracht uit wat je al heel goed kan (je zuidermaanknoop) verdieping aan gaat brengen met dat wat ontwikkeld wil worden (je noordermaanknoop)

Deze Uranus oppositie gaat over het hervinden van je innerlijke harmonie en brengt je nieuwe perspectieven die je weg halen van beperkende structuren in een gebied of thema wat belicht wordt. Het gaat over jezelf opnieuw geboren laten worden.

At midlife we midwife our own rebirth. Sarah – The Mother Spirit.

Specifiek gaat het over ontdekken van een wereld die voorbijgaat aan hoe je dacht dat je moest zijn.

Dit is ook precies waar vrouwelijke wijsheid over gaat; je eigen weg ontdekken, herinneren en die koers varen.

Die overgang is niet plots. Het is een proces dat vraagt om verdieping – niet om nieuwe spullen zoals we het soms denken te moeten opvullen. Dat proces begint al voor je 40e.

Ik begeleid vrouwen (en een enkele man) door dit proces van losmaken en ontdoen zodat er ruimte komt voor het nieuwe.

Leuk om te weten: je Human Design geeft je meer handvatten in deze periode van groei, omdat Uranus oppositie de focus van je energie verlegt van de Zuidermaansknoop naar de Noordermaansknoop – ofwel van je comfort-zone naar expansie en persoonlijke groei.

Noot: als je een 6 in je profiel hebt, dan merk je minder van deze overgangsperiode, je hebt dan te maken met je Chiron-retour rond je 50e en de Saturnus retour rond de 30e levensjaar.

Je True North is wat je gaat onderzoeken en volgen.

Het is wat je te brengen hebt en dat trekt rond de 40e nog meer aan je, dan het al deed. Alsof dat wat je probeerde te beheersen en controleren, een eigen motor kreeg en de wereld in wil.

Je waarheid verdiept, je visie is helderder en de verbinding met je ziel is krachtiger dan ooit.

Uranus staat namelijk voor individuele vrijheid, plotse verandering en bewustwording, een gevoel wat op elk thema speelt.

Ik kan je helpen om te zien wat dit soort periodes in je leven concreet van je vragen; op zakelijk en persoonlijk vlak.

Het kan ook zijn dat je manier van relateren tot je eigen vrouwelijkheid verandert.

Alles is er voor jou.

Ben je klaar voor meer?

Dit zijn de opties:
Gratis meditatie de Drempel.
One Day Retreat; volledig verzorgde dag inclusief een Human Design deep-dive.
1:1 mentoring; van 6 maanden of langer.

Voor we starten maken we eerst kennis, dat kan online via Zoom of offline. Dit gesprek is altijd vrijblijvend.

Liefs,
Maike

Geplaatst in Embodiment & Energetics, Geen categorie, Verandering, Vertrouwen, Vrouwelijke wijsheid, Weten wat je wilt, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *