Diensten

Hieronder vind je korte gids met mijn volledige aanbod. Klik op de afbeelding voor details & prijzen. Bij vragen, voel je vrij om mij te mailen. Ik reageer altijd snel, meestal lukt dat dezelfde dag nog. Als we al eerder met elkaar hebben gewerkt zijn losse sessies of alleen support via Voxer ook mogelijk.

Feminine Mastermind

Voor elke vrouwelijke ondernemer, op elk niveau, die haar innerlijke leider ten volste wil belichamen en haar succes op duurzame en magnetische wijze vorm wil geven.

> MEER gemak, plezier en flow in de manier waarop je werkt.
> MEER geld, klanten en resultaat in de waarde die je biedt.
> MEER vertrouwen op je ZIJN en alles in je eigen diepte en wijsheid leeft, in plaats van waardering en validatie halen uit alles wat je DOET.

Online cursus vrouwelijke energie:

> Feminine Alchemy; voor een belichaamde practice rondom je verlangen in 4 lessen (perfect om mee te beginnen)
> Feminine Devotion; 6 weken durend programma.
> Feminine Embodiment in business; 8 weken.
Je kan op elk moment starten en alle materiaal blijft beschikbaar voor je zolang het internet bestaat.

OneDayRetreat

De One Day Retreat is voor de onderneemster die alles wat leeft in haar eigen vrouwelijke energie & onderstroom wil openen en meer vertrouwen op wat dit *VOOR* haar doet. Wil je jezelf op de diepere laag openstellen en hier ook geven & ontvangen; zowel in je bedrijf als persoonlijk leven? Dan is deze dag voor jou!

 

Mentorschap: 6 maanden of een jaar:

Welkom in JOUW rijk van vrouwelijke volheid, belichaamde potentieel en overvloed. Je verlangt naar een bedrijf en relatie die (ook) jou dragen. Waar je in kan rusten en vertrouwen. Waar jij tot volle bloei komt terwijl je een levendige verbinding ervaart met je eigen vrouwelijke energie. Samen betreden we het meest potente territorium van jou als vrouw.

fb
insta
linked