Ontdek welke deuren er open gaan als jij je plek inneemt op basis van je gevoel. Als jij leert hoe je handelt vanuit je impuls, je intuïtie en instinct. En je sterk voelt bij de keuzes die je maakt vanuit je gevoel. Wat is er mogelijk voor jou als jij weet wat je écht wilt en hier vorm aan geeft?

BreakOut traject

Een BreakOut is voor mensen die zich krachtiger willen voelen en meer grip willen krijgen op waar ze nu eigenlijk écht naar verlangen.

Je kent vast de uitspraken als 'je moet leven vanuit je missie'. Maar wat dat is nu eigenlijk en hoe vind je jouw verlangen? Je draait nu in cirkels en stelt jezelf regelmatig de vraag: is dit het nu? Kun je wel wat hulp en begeleiding gebruiken bij je volgende stap? Ben je klaar om uit te breken? Dan is het BreakOut traject perfect voor jou! 

De BreakOut is toepasbaar op alle mogelijke thema's zoals; relaties, werk / zakelijk gerelateerde issues, gezondheid, leven en het grootbrengen van gevoelige kinderen. 

 

Online BreakOut

Ik heb geleerd - en dit ervaar ik elke dag opnieuw - hoeveel ik zelf creëer. Door op een bepaalde manier te denken, te voelen en bewust te zijn. Om mijn gevoeligheid te omarmen. Door op elk vlak en elk thema een andere beweging te maken.

Met andere woorden: door acties te nemen die écht passen bij mij en bij wat ik nodig heb. Dat is wat ik jou ga leren tijdens dit online traject. Klik op de button voor meer info. 

Persoonlijke Ontwikkeling

Wil je weten hoe je krachtig je plek inneemt? Leren opkomen voor jezelf en de stappen zetten die je echt zou willen maken. Hoe je sterk staat in je eigen gevoeligheid. Je merkt bijvoorbeeld dat je steeds geraakt wordt; op je werk, door andere mensen of door je kinderen. Of zelfs alles tegelijk.

Wil je graag weten hoe je hier op een andere manier mee om kunt gaan? Dan is dit intensieve traject geschikt voor jou. 

Met mij als jouw coach ga je stappen zetten, grote en kleine, dwars door weerstand heen. Je leert je eigen gevoeligheid te omarmen. Ik leer je een andere beweging te maken dan je tot dusver maakte. Het bijzondere hiervan is dat jij het proces aangaat maar het effect hiervan ook buiten jou voelbaar is; je gezin draait met je mee.

Wil je meer weten? Stuur me vrijblijvend een mail of een appje. Dan neem ik snel contact met je op, meestal lukt dit dezelfde dag nog.

Spreker & inspirator

Een vraag die we allemaal hebben en die op verschillende momenten in je leven naar voren komt: wat wil ik écht? De vraagtekens helpen je niet om alle ballen in de lucht te houden. Je werk, je relatie en dan breng je ook nog gevoelige kinderen groot. Waar blijf jij in dit geheel? Hoe kun je het punt waar je bent beland gaan zien als een uitnodiging én sta je sterk terwijl je kiest vanuit je gevoel? 

Als toeschouwer en luisteraar krijg je energie om die nieuwe wegen te verkennen en geef ik je het vertrouwen om deze weg samen met mij te lopen.

Onderwerpen waar ik over spreek:

  • De link tussen je gevoelige kind en jezelf. 
  • Mindset; hoe vertel je jezelf dat andere verhaal? Want waar begin je?
  • Sterk staan in kiezen vanuit je gevoel, ook als je omgeving iets anders van je verwacht.  
  • Hoe kun je die ene heftige gebeurtenis in je leven zien als een uitnodiging?
  • De impact die je overtuigingen en conclusies hebben op je leven en hoe je hier aan voorbij kunt gaan.

Heb je niet gevonden wat je zoekt en wil je graag met me werken? Neem dan nu - geheel vrijblijvend - contact met me op. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik zorg dat ik snel reageer, meestal lukt dit dezelfde dag nog. 


IG


in


FB

Wil je op een vrijblijvende manier kennis met me maken? Dan is deze mini cursus perfect voor jou!