Ontdek welke deuren er open gaan als jij je plek inneemt op basis van je gevoel. Als jij leert hoe je handelt vanuit je impuls, je intuïtie en instinct. En je sterk voelt bij de keuzes die je maakt vanuit je gevoel. Wat is er mogelijk voor jou als jij weet wat je écht wilt en hier vorm aan geeft?

Intensief coachingstraject

Wil je weten hoe je krachtig je plek en ruimte inneemt? Hoe je stevig gaat staan voor dat waar je in gelooft? Hoe je sterk staat in de keuzes die je maakt vanuit je gevoel? Het grootbrengen van je kind kan een hele onderneming zijn. Vooral als je zelf haarfijn aanvoelt wat de ander nodig heeft. Grote kans dat je kind diezelfde gevoeligheid ervaart. Alleen uit je kind dit anders.

Om je ruimte in te nemen, om te staan voor dat waar je in gelooft en vanuit vertrouwen keuzes te maken gaat. Het gaat een stuk makkelijker als je begrijpt hoe je zelf in elkaar zit en wat je echt nodig hebt om gelukkig te zijn. Met mij als jouw coach ga je stappen zetten, grote en kleine, dwars door weerstand heen. Je leert je eigen gevoeligheid te omarmen. Ik leer je een andere beweging te maken dan je tot dusver maakte. Het bijzondere hiervan is dat je hele gezin met je mee kan draaien. 

Wil je meer weten? Stuur me vrijblijvend een mail of een appje. Dan neem ik contact met je op.

BreakOut sessie

Wil jij leren hoe je de beweging maakt voorbij overtuigingen en conclusies die je vastzetten en weerhouden van de groei die je juist zo graag wilt? Wil je overgaan tot actie en uit je dagelijkse realiteit breken? Dan is de BreakOut sessie perfect voor jou! 

De BreakOut kan in een losse sessie van 2,5 tot 3 uur. Steeds meer coachees kiezen ervoor om langer met mij te werken, zodat je niet alleen de inzichten hebt maar ook over kunt gaan tot concrete actie. Lees meer over de BreakOut. 

De BreakOut is toepasbaar op alle mogelijke thema's zoals; relaties, werk / zakelijk gerelateerde issues, gezondheid, leven en kinderen. 

 

Spreker & inspirator

Een vraag die we allemaal hebben en die op verschillende momenten in je leven naar voren komt: wat wil ik écht? Het kruispunt waar je op terecht komt door een situatie die alles op zijn kop lijkt te zetten. De vraagtekens helpen je niet om alle ballen in de lucht te houden. Je onderneming, je relatie en dan breng je ook nog gevoelige kinderen groot. Waar blijf jij in dit verhaal? Hoe kun je het punt waar je bent beland gaan zien als een uitnodiging en sta je sterk in de keuzes die je maakt vanuit je gevoel? 

Als toeschouwer en luisteraar krijg je energie om die nieuwe wegen te verkennen en geef ik je het vertrouwen om deze weg samen met mij te lopen.

Onderwerpen waar ik over spreek:

  • De link tussen kinderen, leiderschap en je grootste potentieel, hier lees je er meer over.
  • Mindset; hoe vertel je jezelf dat andere verhaal?
  • Hoe sta je sterk in de keuzes die je maakt vanuit je gevoel? 
  • Hoe kun je die ene heftige gebeurtenis in je leven zien als een uitnodiging?
  • De impact die je overtuigingen en conclusies hebben op je leven en hoe je hier aan voorbij kunt bewegen.

Heb je niet gevonden wat je zoekt en wil je graag met me werken? Neem dan nu - geheel vrijblijvend - contact met me op. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik zorg dat ik snel reageer, meestal lukt dit dezelfde dag nog. 


IG


in


FB

Wil je op een vrijblijvende manier kennis met me maken? Dan is deze mini cursus perfect voor jou!