Diensten

Voor de vrouw die verdieping wil brengen naar de verbinding met haar eigen vrouwelijk energie, aantrekkingskracht en meer wil vertrouwen op haar ZIJN. Hieronder vind je korte gids met mijn volledige aanbod. Klik op de afbeelding voor details & prijzen. Bij vragen, voel je vrij om mij te mailen. Ik reageer altijd snel, meestal lukt dat dezelfde dag nog.

Ben je nieuw in dit energetische en vrouwelijke werk? Start dan met deze online cursus: Feminine Alchemy.

Je ontvangt 4 lessen waar ik de 3 vormen van Feminine Alchemy uitleg:

1. De basis van vrouwelijke creatie en ontvangen
2. Multidimensionaal vrouwelijk cultiveren van verlangen (en het verschil met manifesteren). Hier gaan we ook je verlangen dieper voelen. Omdat het toch nog vaak iets is wat vanuit de ratio / ego komt.
3. De belichaamde practice.

 

Online cursus zoals:
> Feminine Alchemy; voor een belichaamde practice rondom je verlangen in 4 lessen.
> Feminine Devotion; 6 weken durend programma.
> Yoni-ei + cursus.
> Feminine Embodiment in business; 8 weken.

Je kan op elk moment starten en alle materiaal blijft beschikbaar voor je zolang het internet bestaat.

Verlang jij naar richting, helderheid en structuur maar wel vanuit je eigen vrouwelijke energie? De One Day Retreat is een intieme en geheel verzorgde dag op een mooie locatie waar we integreren wat was en het nieuwe wat er voor je is, openen. Zodat jij vol vertrouwen en plezier in de vrijere, meer eigen en afgestemde versie van jezelf en je werk stapt.

 

Exclusieve één op één begeleiding voor de onderneemster of professional met een diep verlangen naar vrouwelijke verfijning in haar werk, leven en liefde. Wil jij een diepere verbinding met je eigen vrouwelijke energie en meer vertrouwen op je eigen leiding? Verlangt je er naar om meer van jou tot expressie te brengen? Deze intieme ruimte is volledig toegewijd aan jouw vrouwelijke expressie en belichaming. Samen betreden we het meest potente territorium van jou als vrouw. Mystiek, aantrekkingskracht, Feminine Eros, de volledige belichaming van je vrouwelijke frequenties en archetypes zijn enkele thema's waar we mee werken.

fb
insta
linked