Diensten

Hieronder vind je korte gids met mijn volledige aanbod. Klik op de afbeelding voor details & prijzen. Bij vragen, voel je vrij om mij te mailen. Ik reageer altijd snel, meestal lukt dat dezelfde dag nog. Als we al eerder met elkaar hebben gewerkt zijn losse sessies of alleen support via Voxer ook mogelijk.

Feminine Mastermind

Voor elke vrouwelijke ondernemer, op elk niveau, die haar innerlijke leider ten volste wil belichamen en haar succes op duurzame en magnetische wijze vorm wil geven.

> MEER gemak, plezier en flow in de manier waarop je werkt.
> MEER geld, klanten en resultaat in de waarde die je biedt.
> MEER vertrouwen op je ZIJN en alles in je eigen diepte en wijsheid leeft, in plaats van waardering en validatie halen uit alles wat je DOET.

Online cursus vrouwelijke energie:

> Feminine Alchemy; voor een belichaamde practice rondom je verlangen in 4 lessen (perfect om mee te beginnen)
> Feminine Devotion; 6 weken durend programma.
> Feminine Embodiment in business; 8 weken.
Je kan op elk moment starten en alle materiaal blijft beschikbaar voor je zolang het internet bestaat.

MUSE - Intensive

Wat je wil is MEER van jezelf tot uiting brengen - privé en zakelijk - voorbij schuldgevoel, tekort of afwijzing en loskomen van verhalen van je innerlijk meisje & schaduw patronen. In deze intensive nemen we poortwachters weg die voor je geluk, succes en voldoening staan en transformeren we ze tot bondgenoten. Zodat ze bijdragen aan waar jij te zijn hebt als vrouw & onderneemster en jij je voluit kan openen EN ontvangen.

 

Mentorschap: 3 maanden en langer

> Je wil je persoonlijke en zakelijke leven kunnen vormen en delen vanuit je diepste verlangens en waarheid.

OFWEL: meer geluk, meer liefde, meer geld. Groeien in je energetische en vrouwelijke uitstraling, in je business identiteit. Niet alleen in je YANG maar je ook durven laten voelen in je YIN.

fb
insta
linked