Diensten

Hieronder vind je korte gids met mijn volledige aanbod. Klik op de afbeeldingen voor details & prijzen.

Programma's als: in 3 weken naar je eigen zuivere business instinct, thuiskomen bij jezelf, het Jade-ei + cursus, Feminine Embodiment in business. Je kan op elk moment starten en alle materiaal blijft beschikbaar voor je.

Verlang jij naar richting, helderheid en structuur maar wel vanuit je eigen vrouwelijke energie? De One Day Retreat is een intieme en geheel verzorgde dag op een mooie locatie waar we integreren wat was en het nieuwe wat er voor je is, openen. Zodat jij vol vertrouwen en plezier in de vrijere, meer eigen en afgestemde versie van jezelf en je werk stapt.

 

Wil jij een diepere verbinding met je eigen vrouwelijke energie en meer bewustwording in wat je brengt voor de ander; want wat gebeurt er nu écht in jouw energie? Je wil meer vertrouwen op je eigen leiding. Je verlangt er naar om meer van jou tot expressie te brengen. Dat en meer doen we samen in De Verdieping; mijn 1:1 traject van 6 maanden inclusief Human Design.

De Bron is mijn 1:1 jaarprogramma voor de onderneemster of professional met een diep verlangen naar vrouwelijke verfijning in haar werk, leven en liefde. De Bron is exclusief maatwerk, per jaar begeleid ik 3 vrouwen in deze intieme ruimte die volledig is toegewijd aan jouw vrouwelijke expressie en belichaming. In de Bron werken we vanuit je eigen unieke vrouwelijke gouddruk, vanuit je hart zonder jezelf of je verlangen te verlaten. We betreden het meest potente territorium van jou als vrouw. Mystiek, aantrekkingskracht, Feminine Eros, de volledige belichaming van je vrouwelijk bereik en archetypes zijn enkele thema's waar we mee werken.

 

fb
insta
linked