Welkom bij Allure: JOUW rijk van vrouwelijke volheid, belichaamde potentieel en overvloed.

Je verlangt naar een bedrijf en relatie die jou (ook) dragen. Waar je in mag rusten en kan vertrouwen. Waar jij tot volle bloei komt terwijl je een levendige verbinding ervaart met je eigen vrouwelijke energie. Ik ben hier om jou daar te brengen.

Als vrouw neem je jezelf overal mee naartoe.

Wat je wil is een diepere verbinding met je vrouwelijke energie.

Maar ook met je lijf, je innerlijke leefwereld en waarheid... misschien lonkt je sensualiteit. Je verlangt ernaar om meer van jou tot expressie te brengen en om dicht bij jezelf te kunnen blijven. Zowel in je werk als relatie wil je de ander kunnen laten voelen wie jij echt bent.

Elke reis die we maken is maatwerk en onze tijd samen ben ik volledig gericht op jou en op dat wat jij voor ogen hebt voor jezelf.

Je bent dit ZO waard lieve vrouw. Dit transformerende vrouwen-werk doen we samen.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Misschien herken je?

▻ Je ervaart dat je makkelijk geld ontvangt, maar hier lijk je een prijs voor te moeten betalen. Waardoor je geld net zo hard je leven weer verlaat of het niet zo rijk voelt door alle gedoe op de achtergrond.

▻ Een relatie beginnen is niet moeilijk, maar liefde houden is een ander verhaal. En wat is er met die 'red flags' die er eerder niet waren?

▻ Soms lijkt het alsof je moet kiezen tussen een rijk en vol privéleven OF een succesvol bedrijf.

▻ Je hebt het nodige achter de rug en wil het nieuwe wat er is stevig verankeren en vol vertrouwen instappen. Terwijl je jezelf overal doorheen kan dragen en laat dragen.

Lieve vrouw, of je nu komt voor het zakelijke of persoonlijke; je voelt dat er meer is en dat wat je zoekt, IN jou is. Dat wil je openen, ontwaken en verdiepen met een levendige innerlijke verbinding waar jij in kan rusten én vertrouwen.

Het is tijd om meer van JOU tot leven te brengen zodat je een match bent met wat je écht verlangt.

In dit één op één mentorschap sta jij centraal en komt alles samen: JIJ, je zielsverlangen, de volledige range van je vrouwelijkheid. Je onwankelbare vertrouwen, je toewijding en verantwoordelijkheid. Praktisch, energetisch en spiritueel. Belichaamd, bewust en bezield. Emotioneel, expressief en uitgelijnd. Je frequentie, alchemie en mystiek.

We stappen niet terug, maar vooruit, vanuit *HAAR*.

Stel je eens voor als...

♡ Je de energetische regie hebt, vanuit je eigen vrouwelijke kern en je leven hier een reflectie van is.

♡ Je ziet wat VOOR jou is en je nergens op hoeft in te leveren?

♡ Je voelt hoe rijk het van binnen is, in jou.

♡ Je stopt met forceren en hardheid...en ontdekt wat jouw energie teweeg brengt.

♡ Je ruimte inneemt voor jezelf en je bedrijf die ruimte vergroot, voor jou.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Tijdens de op elkaar afgestemde sessies doorbreken we wat je vertraagt en in je weg staat, we verankeren de nieuwe energie in jou. Samen bepalen we het doel voor onze tijd samen, ik help je om dit concreet te maken.

Enkele voorbeelden van thema's en onderwerpen:

Vrouwelijke wijsheid, energie en helderheid

Het verder ontwikkelen van je identiteit en expressie als vrouw; hoe laat je deze energie vol vertrouwen zien in je (online) bedrijf en in je relatie? Hoe zet je je gaves en spiritualiteit in op een manier die krachtig voelt én ruimte biedt voor je mystieke en verleidelijke kant? Je leert werken met al jouw diepe lagen en nuances.

Business energetics en je unieke gouddruk

Jouw ware kracht als vrouw kent haar eigen ritme en ze beweegt bergen. Ze is zo geconcentreerd, verfijnd, als een brede laser. Als de kaars in het schemerige licht - vasthoudend maar verleidelijk. Ze wacht niet als haar ziel roept. Maar ze geeft niet toe als ze nog prematuur is. Next level werken met je energie. Groei en expansie terwijl je je vrouwelijkheid als basis neemt. 

Balans in je vrouwelijke en mannelijke energie zodat je harmonie ervaart tussen doen en zijn

Leven en ondernemen vanuit je eigen vrouwelijke ritme. Kunnen rusten en vertrouwen in je intuïtieve zijnskracht, afgestemde actie nemen, overgave...allemaal vanuit de verbinding met je eigen kern terwijl je impact groeit. Geld en overvloed zijn het gevolg.

Verwerking van die heftige / intense tijd in je leven zodat het je niet energetisch leeg trekt

Hoe beweeg je door schuld, door schaamte, hoe herstel je de pure verbinding met jezelf en hoe voorkom je dat je gedachten en gevoelens op de loop gaan met je? Of dat anderen je eindeloos spiegelen? Schaamteloos groots vragen én ontvangen is wat je wil.

Het doorbreken en laten gaan van oude patronen zodat je krijgt wat je écht verlangt

Je grenzen op een gezonde manier aangeven en krachtig bij jezelf kunnen blijven. Wat zich ook aandient. Vrouwelijke alchemie is nieuwe uitkomsten kunnen creëren buiten bestaande patronen en jezelf verder ontdekken in dit proces.

Zelfvertrouwen, zelfacceptatie & verantwoording

In het reine zijn met jezelf; met wat er was, wat er is en wat eraan komt. Van zelfafwijzing naar zelfacceptatie. Die rode draad in je leven? Samen maken we hier een gouden succesverhaal van.

Spiegels uit je gezinsleven / relatie; parels van groei die je ook zakelijk verder brengen

De vrouwelijke en mannelijke polariteit in je relatie, werken met dat wat je kind je teruggeeft, vriendschappen of kijken naar de coach - coachee relatie. Wat kom je tegen, wat laat het jou zien en wat vraagt het écht van je?

Relaties en vriendschappen

Hoe ga je om met plotselinge veranderingen in de onderlinge dynamiek in je relatie? En hoe kun je de ander helemaal ontvangen tijdens coaching sessies zonder overal in mee te gaan? Hoe voorkom je, wanneer je zelf een groei door wil maken, dat je je oude 'gang' op sleeptouw neemt en vervolgens geen energie meer voor jezelf overhoudt? Of misschien voel je je af en toe alleen en wil je nieuwe mensen om je heen.

Met mij aan jouw zijde, die jou écht ziet en alles van jou er kan laten zijn, die je patronen doorziet, je uitdaagt én die je bedrijf, leven en visie tot in detail kent.

VERTROUW op je kracht

belichaam je WAARHEID

ONTWAAK je ziel

Dit mentorschap is inclusief:

◌ Mij als jouw persoonlijke mentor, sparringpartner, spaceholder en wing woman. Je kunt op mij leunen met al je vragen en struggles, waar het ook over gaat. Alles aan en in jou geven we ruimte zodat je ermee kan werken.

◌ Extra integratietijd tussen sessies door indien nodig is standaard bij mij, net als perioden met intensievere begeleiding. Wanneer onze sessies zijn, bepalen we samen. Je groei is cyclisch, je unieke ritme krijgt vorm.

◌ Een One Day Retreat op locatie; het moment stemmen we samen af. Tijdens deze dag is er volop ruimte voor opstellingen, voor lekker eten, voor een deep dive in je Human Design en / of voor praktische zaken als je website / social media.

Je ontvangt alle nodige (somatische) practices en tools.

◌ Je hebt toegang tot mijn online programma's (zoals de yoni-ei cursus inclusief een op jou afgestemd eitje) en we verdiepen je human design die je gegarandeerd openbaringen geeft en heel concrete handvatten. Human Design is een mechaniek waar je op terug kunt vallen, het is geen manifestatie tool. Ik blijf niet aan de oppervlakte maar laat je ook zien, hoe je wat er voor jou is, concreet inzet in je bedrijf en leven. Wat past goed bij jou qua manier van werken bijvoorbeeld en wat kun je beter laten gaan. Het kaf van koren scheiden wordt hiermee een stuk makkelijker en sneller.

Het allerfijnste is misschien wel:

◌ Toegang tot mij via Voxer (een app zoals WhatsApp) tussen sessies door; ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen. Je hoeft niet tot de volgende sessie te wachten. Soms overvalt iets en heb je ad-hoc support nodig - of puur mij als getuige van jouw proces - dat voorkomt dat je gaat over-analyseren waardoor je meer in lijf aanwezig bent, dan in je hoofd. Ik krijg altijd terug hoe fijn de altijd voelbare energetische verbinding is.

Mijn manier van werken is unieke mix van embodiment, diep energetisch en somatisch werk. Praktisch en verdiepend. Altijd door de lens van het vrouwelijke. Die mix brengen we naar je ratio, je lichaam, je hart, je gevoel en daarmee je hele ZIJN.

Je investering voor dit alles is € 7500 excl BTW (voor 6 maanden; ik werk in 'containers' van 6 of 12 maanden). Betalen in termijn kan.

Dit zeggen onderneemsters die al met me hebben gewerkt:

'Ik kan oprecht zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat ik 2020 samen met jou heb doorlopen. Dat jij aan mijn zijde stond ten tijde van dit bizarre (en soms ook gewoon onwerkelijke) jaar, was heel erg fijn. Ik heb mij heel erg gesteund gevoeld en kon altijd bij jou terecht. Dat was zoooo fijn en waardevol. Ik voel echt heel veel dankbaarheid dat jij mijn leven bent binnengestapt en ik dat ik jou zo fijn kon toelaten. Je bent een fantastische vrouw en ik gun elke (ondernemende) vrouw, die wat hulp en begeleiding kan gebruiken, een traject bij jou.'

Lian Nijhuis; event manager & eigenaar Fikskracht10

'Het samen praktisch kunnen sparren over hoe ik mijn energie en bedoeling nu concreet kan vertalen naar buiten toe gaf mij meteen handvatten. Jouw warme energie, rust, het lezen en vertalen van wat er gebeurde en nodig was, is echt heel prettig. En ook dat jij zo mooi mijn kracht en waarde kon vertalen. Ik ben me veel bewuster van vanuit welke energie ik iets doe of zeg en dat de intentie daarachter zo bepalend is voor de ontvanger. Wat dus meteen bijvoorbeeld je ondernemerschap, verkoop of relaties beïnvloed. Dank je wel daarvoor!'

Petra - Buro de Lange - Coaching en advies

'Ben je opzoek naar een toegewijde mentor die je helpt herinneren aan je vrouwelijke wijsheid en vanuit daar te leven & manifesteren vanuit ook meer sensualiteit, dan is Maike wat voor jou. Maike is geen doorsnee business mentor: vanuit diepe toewijding tuned zij in op jouw unieke energie/ kwaliteiten waarbij ze je naast concrete coaching ook helpt om veel antwoorden uit je lichaam te halen en ook jouw unieke human design met je bespreekt waardoor je leert wat werkt specifiek voor jou, daarnaast betrekt ze ook spiritualiteit in haar sessies.'

Sunaya van Feminity.
ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap
ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Deze reis vol vrouwelijke groei maken we samen; ik ben er écht voor je.

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om de sprong te nemen. Ik vang je op en zorg dat jij je gedragen voelt.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou.

Voor we starten hebben we altijd een online kennismaking (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten.

Veel gestelde vragen:

Ik ga je niet najagen in je verlangen. Ik weet dat investeren spannend is, helemaal met grotere bedragen. Je voelt zelf welke stap de juiste is en of nu het moment is. Het enige wat ik je kan beloven is dat onze tijd samen een zeer waardevolle investering is, die je zich op vele fronten zal terugbetalen en waar je naar kan blijven terugkeren. Wat kost het je als je wacht?

Absoluut, ik werk ook met vrouwen zonder eigen bedrijf of aspiratie tot.

Aan de een op een begeleiding, op elk moment. Voor we beginnen, maken we altijd kennis. Dat gesprek is vrijblijvend.

De sessies duren 1 tot 1,5 uur en zijn op elkaar afgestemd; tussen sessies door hebben we regelmatig contact via Voxer of de via mail. Soms omdat je praktische feedback wil, soms omdat ik getuige ben van een stukje proces. Je ontvangt ook practices en tools die je in je eigen tijd kan doen. Het traject is intensief en exclusief, de ene week zal je er meer mee bezig zijn dan de andere. Van de sessies ontvang je een opname; soms zul je ze willen terugkijken vanwege praktische stukken die je door wil voeren en soms vanwege een practice die we deden, die je wil herhalen.