Allure: je vrouwelijkheid, belichaming en het energetische komen hier samen. Je bedrijf groeit, je relatie bloeit en jij straalt.

Wil je zowel in het ondernemerschap, als in de liefde dicht bij jezelf kunnen blijven?

Verlang je ernaar om jezelf verder te openen? Zodat je kan toelaten wat je het allerliefst wilt.

Misschien zoek je naar de vorm waarin je bedrijf en relatie jou ook dragen?

Een plek waar jij tot volle bloei komt en tegelijkertijd een levendige verbinding ervaart met je eigen vrouwelijke energie.

Wat het ook is wat je waar wil maken, ik ben hier om jou daar naartoe te begeleiden.

De ene vrouw komt voor het zakelijke, de ander brengt een persoonlijk vraagstuk in. Wat het ook is; je voelt dat er meer voor je is. En datgene wat je zoekt, bevindt zich IN jou, niet buiten jou. Je wil het openen, ontwaken en verdiepen.

Allure gaat over JOU, om meer van jou tot leven te brengen, zodat je een match wordt met wat je écht verlangt.

Allure is een tijd van herinneren, van thuiskomen, van openen, zodat het kan stromen in je bedrijf en leven zoals je altijd al voelde, dat het kon.

Als vrouw nemen we alles van onszelf mee. Alles wat je in je draagt en in jou leeft, gaat met je mee.  Anderen voelen dat (jou!) en reageren hier op. Wat als je dat intentioneel maakt?

Zodat jij energetisch aan het stuur staat, zonder dat je nog harder hoeft te werken en "doen", zonder dat je vastloopt.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Voel je . . .

~ Dat geld ontvangen het probleem niet is, maar het lijkt alsof je er een prijs voor moet betalen. Waardoor geld of liefde net zo snel je leven weer verlaat, of waardoor het niet zo overvloedig voelt door alle gedoe op de achtergrond.

~ Een relatie beginnen is niet moeilijk, maar liefde behouden of laten groeien is een ander verhaal. En waar komen die "rode vlaggen" vandaan die er eerder niet waren?

~ Dat het soms lijkt alsof je moet kiezen tussen een rijk persoonlijk leven OF een succesvol bedrijf. Je verlangt naar beide.

~ Je hebt al het nodige meegemaakt en wilt stevig verankeren wat er nu is, en vol vertrouwen verdergaan. Je wil jezelf overal doorheen kunnen dragen én jezelf laten leiden. Nu krijg je misschien spiegel na spiegel; dat mag klaar zijn!

~ Dat wat je hebt, er is door er hard voor te werken. Dit lijkt overal terug te komen; hard moeten werken voor liefde, voor geld, voor validatie,  support en zelfs rust. Dat wil je graag veranderen.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Deze reis vol geborgenheid en groei maken we samen.

Dit is de plek waar alles samenkomt. Waar jij een energetische match wordt met je diepste verlangen en waarheid en deze energie je leven en zielswerk in laat stromen. Het resultaat van je bedrijf en relatie - wat zij zijn voor jou - staat niet los van jou als vrouw.

We maken dit soort reizen spannend, maar wat als het eigenlijk simpel is?

Zo eenvoudig dat ik het samenvatten in 3 stappen:

1) Ontdek je Vrouwelijke Essentie

2) Cultiveer je Verlangen

3) Belichaming en Expressie

1: Je vrouwelijke essentie

Samen definiëren we jouw vrouwelijke essentie en kern-energie. Wat is jouw focus en waar ga jij over? Welke ervaringen wil je in je bedrijf en relatie? Wat wil je aantrekken? We onderzoeken samen je waarheid en verlangens. Jouw vrouwelijke kern is de aantrekkingskracht, de energie waar je op kunt vertrouwen en tot bloei komt in je bedrijf.

2: Cultiveer je verlangen

We werken aan het ontwikkelen van je gevoelsverlangens, aan wie en wat je wilt aantrekken in je leven. We helpen je om je yin te belichamen en te cultiveren. Je leert je waarheid en diepste verlangens te uiten en je vrouwelijkheid volledig te leven. Dit creëert geborgenheid in jezelf en vergroot het vertrouwen van de ander in jou

3: Belichaming & Expressie 

We brengen deze vrouwelijke energie in jou naar voren en integreren haar in je bedrijf en relatie. Dit is een fase van groei waarin je je dieper verbindt met je vrouwelijke zelf. We overbruggen de kloof tussen wat je krijgt en wat je verlangt. We besteden aandacht aan je zenuwstelsel en omarmen zowel je lichte als donkere kanten. We maken patronen helder, zodat je ze kunt doorbreken. Ook kijken we naar beschermingsmechanismen en projecties uit je kindertijd die niet langer nodig zijn.

Vervolgens brengen we alles samen en laten we dit magnetische geheel als een tinctuur je onderneming en relatie in stromen.

In dit persoonlijke mentorschap komen alle aspecten samen: JIJ, je zielsverlangen, de volledige reikwijdte van je vrouwelijkheid. Je onwankelbaar vertrouwen, toewijding en verantwoordelijkheid. Praktisch, energetisch en spiritueel. Belichaamd, bewust en bezield. Emotioneel, expressief en in harmonie. Je frequentie, alchemie en mystiek.

 

We stappen niet terug, maar vooruit, vanuit *HAAR*.

 
 

Hoe zou het voelen voor je als je . . .

~ De energetische regie hebt en je realiteit een weerspiegeling daarvan is

~ Ziet wat er VOOR jou is en je nergens op hoeft in te leveren?

~ Voelt hoe rijk het van binnen is en merkt dat anderen daarop reageren.

~ Stopt met forceren en hardheid... en ontdekt wat jouw creatiekracht teweegbrengt.

~ Ruimte inneemt voor jezelf en je bedrijf, waardoor die ruimte groeit?

ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

In onze op elkaar afgestemde sessies doorbreken we oude patronen en verankeren we het nieuwe in jou. Samen bepalen we het doel voor onze tijd samen; ik help je om dit concreet te maken en het praktische en mystieke met elkaar te verbinden.

Enkele voorbeelden van thema's en onderwerpen:

Vrouwelijke energie, wijsheid en helderheid

Het verder ontwikkelen van je identiteit en expressie als vrouw; hoe laat je deze energie vol vertrouwen zien in je (online) bedrijf en in je relatie? Hoe zet je je gaves en spiritualiteit in op een manier die krachtig voelt én ruimte biedt voor je mystieke en verleidelijke kant? Je leert werken met al jouw lagen en nuances. Ik werk vanuit het idee dat het altijd de EN-EN mag zijn. Het één versterkt het ander.

Energetisch ondernemen en je unieke gouddruk

Jouw ware kracht als vrouw kent haar eigen ritme en ze beweegt bergen. Ze is zo verfijnd als een brede laser. Als de kaars in het schemerige licht - vasthoudend maar verleidelijk. Ze wacht niet als haar ziel roept. Maar ze geeft niet toe als ze nog prematuur is. Next level werken met je energie. Groei en expansie terwijl je je vrouwelijkheid als uitgangspunt neemt. 

Balans in je vrouwelijke en mannelijke energie zodat je harmonie ervaart tussen doen en zijn

Leven en ondernemen vanuit je eigen vrouwelijke ritme. Kunnen rusten en vertrouwen in je intuïtieve zijnskracht, afgestemde actie nemen, overgave...allemaal vanuit de verbinding met je eigen kern terwijl je impact groeit. Zonder strijd, zonder hoeven trekken aan resultaat.

Verwerking van die intense tijd zodat het je niet steeds energetisch leeg trekt

Hoe herstel je de pure verbinding met jezelf en hoe voorkom je dat gedachten en gevoelens op de loop gaan met je? Of dat anderen je eindeloos lijken te spiegelen? Je wil iets anders leren krijgen, dan je tot dusver kreeg.

Doorbreken van oude patronen en vormgeven aan wat je wel wil

Je grenzen op een gezonde manier aangeven en krachtig bij jezelf kunnen blijven. Wat zich ook aandient. Vrouwelijke alchemie is nieuwe uitkomsten kunnen creëren buiten bestaande patronen en jezelf verder ontdekken in dit proces.

Zelfvertrouwen, zelfacceptatie & verantwoording

In het reine zijn met jezelf; met wat er was, wat er is en wat eraan komt. Van zelfafwijzing naar zelfacceptatie. Die rode draad in je leven? Samen maken we hier een gouden verhaal van.

Spiegels uit je gezinsleven / relatie; parels van groei die je ook zakelijk verder brengen

De vrouwelijke en mannelijke polariteit in je relatie, werken met dat wat je kind je spiegelt, vriendschappen of kijken naar de relatie met je bedrijf of klant. Wat kom je tegen, wat laat het jou zien en wat vraagt het écht van je?

Relaties en vriendschappen

Hoe ga je om met plotselinge veranderingen in de onderlinge dynamiek in je relatie? En hoe kun je de ander helemaal ontvangen tijdens coaching sessies zonder overal in mee te gaan? Hoe voorkom je, wanneer je zelf een groei door wil maken, dat je je oude 'gang' op sleeptouw neemt en vervolgens geen energie meer voor jezelf overhoudt? Of misschien voel je je af en toe alleen en wil je nieuwe mensen om je heen.

Met mij aan jouw zijde, iemand die écht ziet wie je bent en alles van jou er kan laten zijn, kun je diep duiken in je eigen potentieel, jezelf bevrijden van belemmerende overtuigingen en je ware kracht omarmen.

VERTROUW op je kracht

belichaam je WAARHEID

ONTWAAK je ziel

Dit mentorschap is inclusief:

~ Mij als jouw persoonlijke mentor, sparringpartner, spaceholder en wing woman. Je kunt op mij leunen met al je vragen en struggles, waar het ook over gaat. Alles aan en in jou geven we ruimte zodat je ermee kan werken.

~ Extra integratietijd tussen sessies door indien nodig is standaard bij mij, net als perioden met intensievere begeleiding. Wanneer onze sessies zijn, bepalen we samen. Je groei is cyclisch, je unieke ritme krijgt vorm.

~ Een One Day Retreat op locatie; het moment stemmen we samen af. Tijdens deze dag is er volop ruimte voor opstellingen, voor lekker eten, voor een deep dive in je Human Design en / of voor praktische zaken als je website / social media.

Je ontvangt alle nodige (somatische) practices en tools.

~ Je hebt toegang tot mijn online programma's (zoals de yoni-ei cursus inclusief een op jou afgestemd eitje) en we verdiepen je human design die je gegarandeerd openbaringen geeft en heel concrete handvatten. Human Design is een mechaniek waar je op terug kunt vallen, het is geen manifestatie tool. Ik blijf niet aan de oppervlakte maar laat je ook zien, hoe je wat er voor jou is, concreet inzet in je bedrijf en leven. Wat past goed bij jou qua manier van werken bijvoorbeeld en wat kun je beter laten gaan. Het kaf van koren scheiden wordt hiermee een stuk makkelijker en sneller.

Het allerfijnste is misschien wel:

~ Toegang tot mij via Voxer (een app zoals WhatsApp) tussen sessies door; ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen. Je hoeft niet tot de volgende sessie te wachten. Soms overvalt iets en heb je ad-hoc support nodig - of puur mij als getuige van jouw proces - dat voorkomt dat je gaat over-analyseren waardoor je meer in lijf aanwezig bent, dan in je hoofd. Ik krijg altijd terug hoe fijn de altijd voelbare energetische verbinding is.

Mijn manier van werken is unieke mix van embodiment, diep energetisch en somatisch werk. Onvoorwaardelijk, praktisch en verdiepend. Altijd door de lens van het vrouwelijke. Die mix brengen we naar je ratio, je lichaam, je hart, je gevoel en daarmee je hele ZIJN. Samen creëren we een veilige en ondersteunende ruimte waarin je kunt verkennen, helen en groeien.

Je investering voor dit alles is € 7500 excl BTW (voor 6 maanden; ik werk in 'containers' van 6 of 12 maanden). Betalen in termijn kan.

Dit zeggen onderneemsters die al met me hebben gewerkt:

'Ik kan oprecht zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat ik 2020 samen met jou heb doorlopen. Dat jij aan mijn zijde stond ten tijde van dit bizarre (en soms ook gewoon onwerkelijke) jaar, was heel erg fijn. Ik heb mij heel erg gesteund gevoeld en kon altijd bij jou terecht. Dat was zoooo fijn en waardevol. Ik voel echt heel veel dankbaarheid dat jij mijn leven bent binnengestapt en ik dat ik jou zo fijn kon toelaten. Je bent een fantastische vrouw en ik gun elke (ondernemende) vrouw, die wat hulp en begeleiding kan gebruiken, een traject bij jou.'

Lian Nijhuis; event manager & eigenaar Fikskracht10

'Het samen praktisch kunnen sparren over hoe ik mijn energie en bedoeling nu concreet kan vertalen naar buiten toe gaf mij meteen handvatten. Jouw warme energie, rust, het lezen en vertalen van wat er gebeurde en nodig was, is echt heel prettig. En ook dat jij zo mooi mijn kracht en waarde kon vertalen. Ik ben me veel bewuster van vanuit welke energie ik iets doe of zeg en dat de intentie daarachter zo bepalend is voor de ontvanger. Wat dus meteen bijvoorbeeld je ondernemerschap, verkoop of relaties beïnvloed. Dank je wel daarvoor!'

Petra - Buro de Lange - Coaching en advies

'Ben je opzoek naar een toegewijde mentor die je helpt herinneren aan je vrouwelijke wijsheid en vanuit daar te leven & manifesteren vanuit ook meer sensualiteit, dan is Maike wat voor jou. Maike is geen doorsnee business mentor: vanuit diepe toewijding tuned zij in op jouw unieke energie/ kwaliteiten waarbij ze je naast concrete coaching ook helpt om veel antwoorden uit je lichaam te halen en ook jouw unieke human design met je bespreekt waardoor je leert wat werkt specifiek voor jou, daarnaast betrekt ze ook spiritualiteit in haar sessies.'

Sunaya van Feminity.
ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om de sprong te nemen. Ik vang je op en zorg dat jij je gedragen voelt.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou.

Voor we starten hebben we altijd een online kennismaking (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten.

Veel gestelde vragen:

Goed verhaal, lekker kort, die ik niets mee. Ik ga je niet najagen in je verlangen. Tegelijkertijd weet ik dat investeren spannend is, helemaal met grotere bedragen en helemaal als je eerder investeerde in iemand die meer oog heeft voor de eigen marketing dan voor jou.

Je voelt zelf welke stap de juiste is en of nu het moment is. Het enige wat ik je kan beloven is dat onze tijd samen een zeer waardevolle investering is, die je zich op vele fronten zal terugbetalen en waar je naar kan blijven terugkeren. Wat kost het je als je wacht?

Absoluut, ik werk ook met vrouwen zonder eigen bedrijf of aspiratie tot. Als je voelt dat je bij mij hebt te zijn; dat gevoel klopt en mag je volgen.

Aan de 1:1 begeleiding, op elk moment. Voor we beginnen, maken we altijd kennis. Dat gesprek is vrijblijvend omdat het belangrijk is dat we een klik voelen.

De sessies duren 1 tot 1,5 uur en zijn op elkaar afgestemd; tussen sessies door hebben we regelmatig contact via Voxer of de via mail. Soms omdat je praktische feedback wil, soms omdat ik getuige ben van een stukje van je proces. Je ontvangt ook practices en tools die je in je eigen tijd kan doen. Het traject is intensief en exclusief, de ene week zal je er meer mee bezig zijn dan de andere. Van de sessies ontvang je een opname; soms zul je ze willen terugkijken vanwege praktische stukken die je door wil voeren en soms vanwege een practice die we deden, die je wil herhalen.

Mijn support en begeleiding is onvoorwaardelijk; ik ben er ECHT voor je. Ook in het energetische, ook in de onderlaag.