Exclusieve 1:1 initiatie portal voor onderneemsters met een verlangen naar vrouwelijkheid, belichaming en mystiek in hun bedrijf en (toekomstige) relatie.

Hier brengen we alles samen: JOU, je verlangens, je vrouwelijke energie. Je onwankelbare vertrouwen, je toewijding en zelfleiderschap. Praktisch, energetisch en spiritueel. Belichaamd, bewust en bezield. Emotioneel, expressief en uitgelijnd.

Lieve vrouw, waarschijnlijk loop je al even rond met het gevoel dat er MEER voor je is; zakelijk en op persoonlijk vlak. Ik help je om dat gevoel concreet te maken en je leven, liefde en bedrijf in te laten stromen. Als vrouw neem je jezelf overal mee naartoe.

Wat je wil is een diepere verbinding met je eigen vrouwelijke energie; je lijf, je innerlijke leefwereld en diepste waarheid... misschien lonkt je sensualiteit. Je verlangt ernaar om meer van jou tot expressie te brengen. Zowel in je werk als relatie wil je de ander laten voelen wie jij écht bent.

Elke reis die we maken is uniek en onze tijd samen ben ik volledig gericht op jou en op dat wat jij voor ogen hebt voor jezelf.

Je bent dit ZO waard lieve vrouw. Dit transformerende vrouwen-werk doen we samen.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Deze begeleiding is voor de ondernemer die:

>> haar hoogste waarheid tot uiting wil brengen via haar bedrijf en in haar leven. Je hebt het nodige achter de rug en wil het nieuwe wat er is stevig verankeren en vol vertrouwen instappen.
>> de energetische regie wil, maar wel vanuit je eigen vrouwelijke kern.
>> wil stoppen met buiten zichzelf zoeken wat in haar is. Ik help je om te zien wat-wat is. Je hoeft nergens op in te leveren.
>> haar relatie met haar eigen sensualiteit en vrouwelijke energie wil herstellen.
>> weg wil bewegen van forceren en duwen. Ik beloof je dat je versteld zult staan van wat jouw zachtheid teweeg brengt.
>> klaar is met de zelfsabotage-achtbaan en vrouwelijke kracht wil activeren. Je leven en bedrijf zijn een reflectie van wat in jou leeft.
ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Samen bepalen we het doel voor onze tijd samen; tijdens de sessies doorbreken we dat wat je vertraagt en in je weg staat, we verankeren de nieuwe energie in jou. Thema's en onderwerpen die in dit traject zoal aan bod kunnen komen:

Vrouwelijke wijsheid, energie en helderheid

Het verder ontwikkelen van je identiteit en expressie als vrouw; hoe laat je deze energie vol vertrouwen zien in je (online) bedrijf? Hoe zet je je gaves en spiritualiteit in op een manier die krachtig voelt en ruimte biedt voor je mystieke en verleidelijke kant? Je social media & website kunnen we ook meenemen. We werken met al jouw lagen en nuances.

Business energetics en intentioneel werken met je unieke gouddruk

Groei en expansie, werken met de energie van je bedrijf als vrouw. In beweging komen en laten ontstaan als je de kracht in jou het vraagt. Jouw ware kracht als vrouw is traag. Maar ze beweegt bergen. Ze is zo verdomd geconcentreerd. Verfijnd, als een brede laser. Als de kaars in het schemerige licht - vasthoudend maar verleidelijk. Ze wacht niet als haar ziel roept. Maar ze geeft niet toe als ze nog prematuur is. Next level werken met je energie.

Balans in je vrouwelijke en mannelijke energie zodat je harmonie ervaart tussen doen en zijn

Leven en ondernemen vanuit je eigen vrouwelijke ritme. Kunnen rusten en vertrouwen in je intuïtieve zijnskracht, afgestemde actie nemen, overgave...allemaal vanuit de verbinding met je eigen kern terwijl je je impact groeit. Geld en overvloed zijn het gevolg.

Verwerking van die heftige / intense tijd in je leven zodat het je niet energetisch leeg trekt

Hoe beweeg je door schuld, door schaamte, hoe herstel je de pure verbinding met jezelf en hoe voorkom je dat je gedachten en gevoelens op de loop gaan met je? Schaamteloos groots vragen én ontvangen is wat je wil.

Het doorbreken en laten gaan van oude patronen zodat je krijgt wat je écht verlangt

Je grenzen op een gezonde manier aangeven en krachtig bij jezelf kunnen zijn bij alles wie je bent. Wat zich ook aandient.

Zelfvertrouwen, zelfacceptatie & zelfleiderschap

In het reine zijn met en thuiskomen bij jezelf. Van zelfafwijzing naar zelfacceptatie. Die rode draad in je leven? Samen maken we hier een gouden succesverhaal van.

Spiegels uit je gezinsleven / relatie; parels van groei die je ook zakelijk verder brengen

De vrouwelijke en mannelijke polariteit in je relatie, werken met dat wat je kind je teruggeeft, vriendschappen of kijken naar de coach - coachee relatie.

Relaties en vriendschappen

Hoe ga je om met plotselinge veranderingen in de onderlinge dynamiek in je relatie? Hoe kun je ander helemaal ontvangen tijdens coaching sessies zonder overal in mee te gaan? Hoe voorkom je dat wanneer je zelf een groei door wil maken dat je je oude 'gang' op sleeptouw neemt en vervolgens geen energie voor jezelf overhoudt.

Met mij aan jouw zijde, die jou écht ziet en alles van jou er kan laten zijn, die je patronen doorziet, je uitdaagt én die je bedrijf, leven en visie tot in detail kent.

VERTROUW op je kracht

belichaam je WAARHEID

ONTWAAK je ziel

Onze tijd samen is jouw sleutel naar méér ontvangen en dragen vanuit je feminine. Dit mentorschap is inclusief:

  • Mij als jouw persoonlijke mentor, je sparringpartner en wing woman. Je kunt op mij leunen met al je vragen en struggles, waar het dan ook over gaat. Alles aan en in jou geven we ruimte zodat je ermee kan werken.

  • Elke 2 weken hebben we een sessie van 60 minuten met opname. Extra integratietijd tussen sessies door indien nodig is standaard bij mij. Je groei is cyclisch, je unieke ritme krijgt vorm.

  • Bij een jaar-mentorschap starten we met een One Day retreat op locatie en zo ronden we onze reis ook af. Bij een halfjaar begeleiding plannen we één One Day Retreat. Tijdens deze dag is er volop ruimte voor opstellingen, voor lekker eten, voor een deep dive in je Human Design of voor praktische zaken als je website / social media.
  • Je ontvangt alle nodige (somatische) practices en tools.

  • Je hebt toegang tot mijn online programma's (zoals de yoni-ei cursus inclusief een op jou afgestemd eitje) en we maken een deep-dive in je human design die je gegarandeerd openbaringen geeft en heel concrete handvatten. Human Design is een mechaniek waar je op terug kunt vallen, het is geen manifestatie tool. Ik blijf niet aan de oppervlakte maar laat je ook zien, hoe je wat er voor jou is, concreet inzet in je bedrijf. Wat past goed bij jou qua aanbod bijvoorbeeld en wat kun je beter laten gaan.

  • Toegang tot mij via mail en de Voxer (een app zoals WhatsApp) tussen sessies door; ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen.

Mijn manier van werken is unieke mix van embodiment, mindset / praktisch en energiewerk. Altijd door de lens van het vrouwelijke. Die mix brengen we naar je ratio, je lichaam, je hart, je gevoel en daarmee je hele ZIJN.

Je investering voor dit alles is € 1250 excl BTW per maand. Ik werk in containers van 6 of 12 maanden.

Dit zeggen onderneemsters die al met me hebben gewerkt:

'Ik kan oprecht zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat ik 2020 samen met jou heb doorlopen. Dat jij aan mijn zijde stond ten tijde van dit bizarre (en soms ook gewoon onwerkelijke) jaar, was heel erg fijn. Ik heb mij heel erg gesteund gevoeld en kon altijd bij jou terecht. Dat was zoooo fijn en waardevol. Ik voel echt heel veel dankbaarheid dat jij mijn leven bent binnengestapt en ik dat ik jou zo fijn kon toelaten. Je bent een fantastische vrouw en ik gun elke (ondernemende) vrouw, die wat hulp en begeleiding kan gebruiken, een traject bij jou.'

Lian Nijhuis; event manager & eigenaar Fikskracht10

'Het samen praktisch kunnen sparren over hoe ik mijn energie en bedoeling nu concreet kan vertalen naar buiten toe gaf mij meteen handvatten. Jouw warme energie, rust, het lezen en vertalen van wat er gebeurde en nodig was, is echt heel prettig. En ook dat jij zo mooi mijn kracht en waarde kon vertalen. Ik ben me veel bewuster van vanuit welke energie ik iets doe of zeg en dat de intentie daarachter zo bepalend is voor de ontvanger. Wat dus meteen bijvoorbeeld je ondernemerschap, verkoop of relaties beïnvloed. Dank je wel daarvoor!'

Petra - Buro de Lange - Coaching en advies

'Ben je opzoek naar een toegewijde mentor die je helpt herinneren aan je vrouwelijke wijsheid en vanuit daar te leven & manifesteren vanuit ook meer sensualiteit, dan is Maike wat voor jou. Maike is geen doorsnee business mentor: vanuit diepe toewijding tuned zij in op jouw unieke energie/ kwaliteiten waarbij ze je naast concrete coaching ook helpt om veel antwoorden uit je lichaam te halen en ook jouw unieke human design met je bespreekt waardoor je leert wat werkt specifiek voor jou, daarnaast betrekt ze ook spiritualiteit in haar sessies.'

Sunaya van Feminity.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Wat mag je altijd verwachten van de reis die we samen gaan maken:

Helderheid: de eerste stap naar groei is je helderheid over wat je exact voor ogen hebt voor jezelf. Ik help je om dit allemaal te onderzoeken en ontdekken.

Bewustzijn en betrokken begeleiding: ik laat je voelen welke onbewuste patronen en gedachten je kunt veranderen en hoe je dit doet.

Wijsheid: ik leer je persoonlijke groei- en spirituele practices om je doelen, verlangens en dromen tot leven te brengen.

Empowerment: je bent zoveel waardevoller, capabeler en verbazingwekkender dan je je realiseert en ik zal je dit ten diepste laten ervaren.

Iets wat ik altijd hoor van vrouwen die zijn gestart aan een samenwerking: 'ik voel de verandering vanaf het moment dat ik de knoop doorhakte om  jou in te huren; zowel in mijn eigen werk als privé.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Deze reis vol vrouwelijke groei maken we samen; ik ben er écht voor je.

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om de sprong te nemen. Ik vang je op en zorg dat jij je gedragen voelt.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou.

Voor we starten hebben we altijd een online kennismaking (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten.

Betreed je meest potente veld en krijg van het leven wat je verlangt; in je bedrijf en in relaties. Vanuit een solide, belichaamd en krachtig vrouwelijk fundament.