Het duurde even voor ik mij kon overgeven aan de waarheid van mijn ziel en toewijding aan iets wat groter is dan ik. Dan wij.

Ik ben hier om onderneemsters te helpen bij hun reis naar haar eigen unieke vrouwelijke diepte en belichaamde potentieel.

Zowel in haar bedrijf, als in haar relatie.  Door het (energetisch) belichamen en tot expressie brengen van haar vrouwelijkheid en frequentie.

Ik geloof dat het voor vrouwen meer dan ooit de bedoeling is dat we thuis zijn in onze eigen vrouwelijke kern - bij alles wat doen. Ik weet dat dit verlangen leeft en dat het tegelijkertijd heel ver weg kan voelen. Zelfs een beetje onmogelijk kan lijken in een wereld en verleden die het anders leren. Loyaal aan al het andere. Een hoofd wat het één zegt, een lijf wat het andere laat voelen. Wat resulteert in zakelijk makkelijk ontvangen en achter de schermen niet; of andersom.

Lang leefde er in mij (ook) meer vragen dan antwoorden.

Hoe kreeg ik (van mijn leven) wat ik ten diepste verlangde? Bijvoorbeeld in de liefde - die volwassen relatie waarin mijn vrouwelijkheid op de voorgrond kon blijven - voldoening in mijn bedrijf mét financieel succes. Dan heb ik het nog niet gehad over hoe ik me wilde voelen aan het einde van de dag. En: hoe kwam ik daar, zonder terug te vallen? Alles in groei en bloei terwijl ik dicht bij mezelf bleef.

Wat er veranderde?

En is er een heilige graal?

Heel veel en nee, niet één.

Alles begint van binnen. Dat heb je me misschien wel al eens horen zeggen.

Er zijn wel handvatten, gelukkig.

Kunnen afdalen naar je eigen diepte en op die laag geven en ontvangen. Dat vraagt van je dat je jezelf naar die laag laat gaan. Daar creëer je een stevig fundament van waaruit je jezelf verder laat groeien. Waar je jezelf gelukkig kan laten zijn.

Ik help jou om concreet te maken wat soms ongrijpbaar is. Samen staan we de ruimte toe te openen voor het nieuwe wat geboren wil worden.

Met een vleugje mystiek. Want wij vrouwen geven niet alles prijs 😉

Jou zien stralen, voluit, met alles van jou AAN, dat is wat we willen. Daar ben je super aantrekkelijk. Die energie help ik jou je bedrijf en relatie in te brengen.

Over jou

Op persoonlijk en / of zakelijk vlak wil je meer verbinding met je vrouwelijkheid, dat vast kunnen houden, laten bewegen en groeien. Je wil *haar* dichterbij halen - die vrouw vol magnetisme, kracht en mystiek - er mag meer leven in. Ook naar buiten toe, wil je jezelf 'voelbaar' maken.

Het is belangrijk voor jou om alles van jezelf te mogen toelaten. Je licht en je schaduw. Om te verbinden met jouw zelfvertrouwen en innerlijke bevestiging. Te voelen waar je het allerbeste in bent, waar jouw unieke waarde zit, waar je liefde ligt en welke diensten je het allerliefst aanbiedt.

Zodat je weet wie jij bent, wat je wil en hoe je daar kan blijven.

Dicht bij jezelf.

Wat meer over mij:

・Ik evolueerde gracieus uit het conventionele leven. Het paste niet meer bij mij; mijn baan was niet suf, mijn partner geen hork. Eigenlijk ging het zoals je het zo vaak hoort: een intense periode in mijn leven nodigde mij uit om een andere kant op te gaan en ik nam die uitnodiging aan. Dit gaat niet over goed / fout maar over het durven volgen van een hoger plan... omdat je voelt: dit is de bedoeling, dit is waarom ik hier ben.

Bij mijn geboorte ben ik afgewezen. Dit ging over oude pijn en karma uit een vorig leven die werd aangeraakt. Het was niet persoonlijk, ik heb lieve ouders die geven wat ze kunnen en het kwam ook goed. Dat neemt niet weg dat ik keek door een filter van afwijzing. Afwijzing was mijn basis. Ik leerde later om van een rode draad van afwijzing, een gouden verhaal van zelfacceptatie te maken.

In 2016 startte ik mijn eigen bedrijf en in 2018 liet ik mijn fulltime baan los. Cold-turkey, zonder vangnet of spaargeld want ik had ook net mijn huis gekocht. Mijn bedrijf liet ik organisch groeien; ik ben stap voor stap gegaan, dwars door de grote c-crisis heen, zonder subsidies of wat dan ook is mijn praktijk nu prettig vol. Mijn bankrekening ook.

Ik stopte kindermishandeling in het kinderopvangcentrum waar mijn kinderen naartoe gingen. Lang verhaal kort: het brak me eerst, voor het me maakte.

・Ik ben een groot voorstander van de transformatie van binnenuit, van langzaam durven gaan, van diep durven voelen en daaruit voortvloeiende acties nemen. Dat ene wat jij in huis hebt, is nodig, dat beloof ik je.

・Mezelf laten zien en tot uiting brengen zoals ik dat voelde, heb ik moeten leren. Ik kom van ver; spreken voor een groep ging ik lang uit de weg. Ik leerde me af te stemmen op mijn hogere zelf en leerde hoe ik me fijn kon voelen in de spotlight.

・Onderneemsters komen soms voor hun bedrijf, altijd voor zichzelf. Wat ze verlangen is meer helderheid, aantrekkingskracht, het energetische vrouwelijke waar ik over spreek. We verdiepen en geven vorm aan haar mooiste en meest vrije zijn; in haar leven, liefde en bedrijf.

Omdat het leven waar je op had gerekend soms verandert

Ik geloof met heel mijn hart dat wij alles in ons hebben om van het leven te krijgen wat we verlangen. Hiervoor hoef je niet eerst naar Bali of de loterij te winnen. Of iemand anders te worden dan je nu bent. Jouw geluk ligt veel dichter bij huis. Het leeft in jou. Klaar om herboren te worden.

Ik leer je te krijgen wat je verlangt in je bedrijf en relatie door het belichamen van je unieke vrouwelijke energie. En...haar tot leven te brengen.

Het bracht én brengt mij alles. Ik ben thuis in mijn vrouwelijke essentie - ook als onderneemster. Ik zie mijn bedrijf als een masculiene entiteit die mij support om in mijn vrouwelijkheid te floreren. Om te doen wat mij voldoening geeft. Met voedende relaties in en buiten mijn bedrijf. Met de uitwisseling van waarde / dienstverlening & geld die klopt - en groeit.

Nu help ik vrouwen te ondernemen & leven in alignment met hun vrouwelijke energie en wijsheid. Met tools en practices die helpen om los te komen van oude verhalen, zodat ze vol vertrouwen het portaal doorstappen en kiezen voor hun eigen geluk, grootsheid en waarheid.

Ik ben ontzettend blij en vooral dankbaar voor het werk wat ik doe, voor mijn kinderen die vertrouwen hebben in zichzelf; en dat ik hen & mezelf kan voorzien in al onze emotionele en materiële behoeften. Ondertussen groeit mijn bedrijf door terwijl ik meer tijd voor mezelf heb dan ooit en ontzettend veel voldoening haal uit mijn privé en rijke liefdesleven met mijn partner.

Ben je benieuwd wat ik voor jou en / of je bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact op met me, waar je ook bent of staat, ik kijk graag met je mee.

Alle liefs,
Maike

Je mooiste, vrije zijn neerzetten in je bedrijf en leven; dat is het meest rijke wat er is - Maike Maessen

fb
insta
linked

Connect met me op Instagram en neem een kijkje in mijn leven: