Het duurde even voordat ik me volledig kon overgeven aan het langzaam ontdekken waar mijn ware kracht huist, waar mijn unieke waarde schuilt en waar mijn passie ligt. Vanuit die plek voel ik mijn verlangens dieper en versterk ik mijn aantrekkingskracht en magnetisme, terwijl ik in verbinding sta met mijn mystiek en vrouwelijke alchemie.

Als mentor pas ik eigen kennis & wijsheid toe op mijn bedrijf en relatie.

Ik plaats het vrouwelijke centraal; mijn relatie en bedrijf brengen mij alle voldoening (en geld!).

Ik geloof dat het voor vrouwen meer dan ooit de bedoeling is om volledig vertrouwd te zijn met onze eigen volheid in alles wat we doen.

Ik was zelf ook niet altijd op deze plek.

Hoe kon ik een relatie hebben waarin mijn vrouwelijkheid centraal stond, terwijl ik tegelijkertijd voldoening vond in mijn bedrijf en financieel succes had op een vrouwelijke manier? En hoe kon ik daar komen zonder terug te vallen in het oude vertrouwde, waar afleiding, drukte en problemen de overhand hadden? Ik wilde groeien en bloeien terwijl ik dicht bij mezelf bleef.

Wat er veranderde?

Bestaat er een heilige graal?
Er is veel veranderd, maar nee, er is geen magische oplossing.

Er zijn wel handvatten, gelukkig.

Alles begint van binnen, als vrouw bén je het altaar, wat je zoekt is niet buiten je.

Je kunt afdalen naar je eigen diepte en op dat niveau geven en ontvangen. Daarvoor moet je jezelf toestaan om naar die diepte te gaan. Daar creëer je een stevig fundament van waaruit je verder kunt groeien. Je kunt jezelf gelukkig laten zijn zonder zelfdestructief gedrag.

Ik help jou om concreet te maken wat soms ongrijpbaar lijkt. Samen creëren we ruimte voor het nieuwe dat geboren wil worden, met een vleugje mystiek. Vrouwen geven immers niet alles prijs.

Wat ik wil voor jou, is jou zien stralen. Dat je volledig aanwezig bent, met alles wat jou uniek maakt. Dat is wat jou aantrekkelijk maakt. En die energie help ik jou brengen in je bedrijf en relatie.

Over jou:

Op persoonlijk en/of zakelijk vlak wil je meer verbinding met je vrouwelijkheid, het kunnen vasthouden, laten stromen en laten groeien. Je wil jouw magnetische, krachtige en mysterieuze vrouwelijkheid meer tot uiting laten komen, zowel naar binnen als naar buiten toe.

Het is belangrijk voor jou om alles van jezelf te kunnen omarmen: je licht en je schaduw. Je wil verbinding maken met je zelfvertrouwen en innerlijke bevestiging. Je wil ontdekken waar je het allerbeste in bent, waar jouw unieke waarde ligt en welke diensten je het liefst aanbiedt.

Je wilt weten wie je bent, wat je wilt en hoe je daar kunt blijven. Terwijl je dicht bij jezelf blijft.

Kijk gauw hier voor de 'hoe dan'.

Omdat we allemaal onze verhalen hebben en denken dat we alleen zijn:

・Bij mijn geboorte ben ik afgewezen. Dit ging over oude pijn en karma uit een vorig leven die werd aangeraakt. Het was niet persoonlijk en het kwam ook goed. Dat neemt niet weg dat ik keek en projecteerde door een filter van afwijzing. Ik leerde later om van een rode draad van afwijzing, een gouden verhaal van zelfacceptatie te maken.

・Ik evolueerde gracieus uit het conventionele leven. Ik was getrouwd en ik werkte in loondienst. Eigenlijk ging het zoals je het zo vaak hoort: een intense periode in mijn leven nodigde mij uit om een andere kant op te gaan en ik nam die uitnodiging aan. Dit gaat niet over goed / fout maar over het durven volgen van een hoger plan... omdat je voelt: dit is de bedoeling, dit is waarom ik hier ben.  In 2018 startte ik officieel voor mezelf en liet in hetzelfde jaar mijn fulltime baan los. Cold-turkey, zonder vangnet of spaargeld want ik had ook net mijn huis gekocht na een scheiding. Mijn bedrijf liet ik organisch groeien; ik ben stap voor stap gegaan, dwars door de grote c-crisis heen, zonder subsidies, bijslag of wat dan ook.

・Ik stopte kindermishandeling in het kinderopvangcentrum waar mijn kinderen naartoe gingen. Lang verhaal kort: het brak me eerst, voor het me maakte.

Ik ben een groot voorstander van de transformatie van binnenuit, van langzaam durven gaan, van diep durven voelen en daaruit voortvloeiende acties nemen. Dat ene wat jij in huis hebt, is nodig, dat beloof ik je. Mezelf laten zien en tot uiting brengen zoals ik dat voelde, heb ik allemaal moeten leren. Ik kom van ver; spreken voor een groep ging ik lang uit de weg. Ik leerde me af te stemmen op mijn hogere zelf en hoe ik me fijn kon voelen in de spotlight.

Onderneemsters komen met uiteenlopende vraagstukken, maar altijd voor zichzelf. Wat ze verlangen is meer vertrouwen en vervulling, het energetische vrouwelijke waar ik over spreek. Ooit mist er iets en voel je dat er meer is voor je. Ik help je om daar vorm aan te geven en naar je bedrijf, leven en relatie te laten stromen.

En jij, herken je, raakt het? Wat is jouw verhaal?

Ik ben heel benieuwd naar je. Voel je vrij om te delen, ik ben de enige die deze mails leest en ik reageer altijd.

Alle liefs,
Maike

  Je mooiste, vrije zijn neerzetten in je bedrijf en leven; dat is het meest rijke wat er is - Maike Maessen

  ... omdat het leven waar je op had gerekend, soms verandert

  Je kan een ongelooflijk intelligente vrouw zijn én op een dag beseffen dat je je toch onvervuld voelt. Je realiseert je dat je verlangens niet helemaal overeenkomen met het leven dat je hebt gecreëerd. Het is nooit te laat om het anders te doen...

  fb
  insta
  linked

  Connect met me op Instagram en neem een kijkje in mijn leven: