Hoe deze vorm van positieve manipulatie je direct meer vrijheid geeft.

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik mijn persoonlijke vrijheid heel hoog in het vaandel heb staan. Ofwel in mijn waardesysteem. Ik weet dat ik overkom als een keurige vrouw. Dat ga ik nu ook niet helemaal weerleggen. Maar als ik iets wil, als ik vind dat iets moet gebeuren voor mijzelf of het collectief dan ga ik ervoor.

Dan beweeg ik hemel en aarde om het voor elkaar te krijgen.

En altijd met succes.

Hoe zou het voor jou zijn als jij voelt wat je écht wilt en hier ook de acties op neemt?

De essentie van mijn coaching sessies raakt altijd de mate waarin jij jezelf open kunt stellen voor je briljante ideeën en voor de kansen die op je pad komen. Het gaat over het positief manipuleren van je gedachten, je gevoelens, de situaties waar je in verkeert en je dagelijkse acties. Shift the whole shabam.

Ik geloof dat je op elk moment kunt starten om je leven vorm te geven zoals jij dat verlangt. Of je nu wel of niet weet wat je wilt en of je nu wel of niet je verlangen voelt tot in je tenen. Ik leer je hoe de volgende stap aanvoelt voor jou.

Zodat het leven in dienst staat van jou, je groei en je grootste potentieel.

Deze beweging maken we samen, op alle vlakken in je leven. Want je potentieel zet je niet alleen zakelijk in. Juist door alle thema’s met elkaar te verbinden versterken ze elkaar. Samen dragen ze jouw verlangen de wereld in.

De vragen die hierbij centraal staan zijn: wat wil ik echt? Hoe wil je je voelen en hoe geef je vervolgens vorm aan jouw leven zoals jij voelt dat het hoort bij jou?

Jij mag alles zijn. Je verlangens en dromen zijn het waard om vorm te krijgen.

Jij bent het zo waard om jezelf te zijn en om te doen waar je plezier uit haalt.

Samen onderzoeken we wat je op je hebt genomen in het gezin waarin je opgroeide, op school en in de maatschappij. Samen kijken we naar wat je doet vanuit dat wat we zien als sociaal geaccepteerd. Zowel van elkaar als van onszelf. Als jij voelt wat jouw keuzes zijn – en welke van de ander – dan weet je ook tot waar jouw energie reikt en waar die van de ander begint.

Dan ervaar je wat jij écht voelt vanuit de verbinding met jezelf. Zodat je bent zoals je kiest te zijn. Je vrij voelen in de keuzes die je maakt vanuit je gevoel. Je kleden zoals jij dat wilt. Eten wat past bij jouw lijf en zeggen wat je wilt uitspreken. Alles helemaal in lijn met die mooiste versie van jou.

Tijdens de Soul Shift leer ik je steeds meer stappen te nemen die je brengen bij wie je wilt zijn. Elke stap zet je op jouw manier en in jouw tempo. Dit gevoel veranker je steeds dieper in jouw systeem.

De thema’s binnen de Soul Shift raken privé en professionele thema’s. In mijn optiek is alles gelieerd. Alles is energie dus draagt het één ook bij aan het ander. Denk maar aan de ruimte die je inneemt in je persoonlijke en zakelijke relaties. Het grootbrengen van je kind, de relatie met je partner en ouders, ook vriendschappen en collega’s.

De oorsprong ligt hier in de relatie die je hebt met jezelf. We maken de koppeling naar je waardesysteem. Van jongs af aan worden we geconditioneerd om ons te schikken en voegen, om te leren maar niet per se te voelen.

Wat is belangrijk voor je, wat heb je nodig? Welke triggers ervaar je en hoe je ga je hier mee om? Zodat jij je unieke kwaliteiten vorm geeft en uitdraagt. Je leert ze in te zetten op jouw manier. Het gaat om jouw waarheid waarbij je leert deze steeds dieper te verankeren in je leven. Zodat je ontdekt welke ruimte je nu inneemt en welke ruimte bij jou past.

Blij zijn met wie jij bent en wat je doet. Kiezen voor wat jij wilt. Die zogenaamde gevestigde orde kijkt óók ergens. Niemand heeft DE waarheid in pacht, jij wel de jouwe.

Als ik mijn klanten vraag: wat verlang je echt? Dan valt het meestal even stil. Nederland is één van de meest vrije landen ter wereld en toch zetten we ons massaal vast in keurslijven in de vorm van hypotheken, vaste contracten en relaties. We maken alles belangrijker dan ons eigen geluk.

Door op een andere manier mijn leven in te richten groeide mijn praktijk zo hard dat ik niet anders kon dan mijn baan in loondienst opzeggen. Steeds meer mensen voelen dat het anders mag. De processen die ik aan ben gegaan in de afgelopen jaren, die ik me eigen maakte, daar leer je niet over op school of tijdens die mindfulness training.

Positief beïnvloeden wordt al snel gezien als manipulatie. Gezond Egoïsme wordt al heel gauw op een negatieve manier uitgelegd. Ik weet dat het anders kan. Met liefde voor jezelf en met respect voor je omgeving.

Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Zo werken we samen:

Meer weten? Mail me via info@maikemaessen.nl.

Liefs,
Maike

Geplaatst in Anders denken, Coaching, Geen categorie, Je ware zelf zijn, Van hoofd naar hart, Verandering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *