Over het vrouwelijk principe van ontvangen; krijgen wat je wilt doe je zo

Meer en meer aandacht is er voor het vrouwelijk principe van ontvangen. De vrouw neemt het mannelijk licht en vermenigvuldigt deze.

Denk maar aan het leven schenken. Dit doet ze niet alleen met haar lichaam, maar met haar hele zijn. Met haar innerlijke wijsheid.

Jezelf zien als bron (niet vanuit het ego, maar vanuit jehart). Door je open te stellen en door te ontvangen wat je in je leven wilt zien en ervaren.

Daarvoor is het enorm belangrijk dat je helder hebt wat je wilt. En waaróm je dit wilt. Dat is immers het gevoel waar je je elke dag mee verbindt.

Daarnaast mag je kijken waar jouw unieke kracht ligt. De kracht die altijd verbonden is met je levenservaring en natuurlijke talenten.

Zodat je deze aspecten verbindt en creëert wat je verlangt. Terwijl je geen genoegen neemt met minder.

Ontvangen is een kunst omdat wij zijn opgegroeid (lees: geprogrammeerd) met denken dat iets reëel moet zijn. De hele wet van aantrekking gaat over iets wat je (nog) niet kunt zien of vastpakken. Het gaat niet uit van veiligheid; want veiligheid is een op angst gebouwde illusie.

Er zijn een aantal dingen heel belangrijk als je aan de slag gaat met dit vrouwelijke principe van ontvangen. Allereerst: stop met opmerken van alles wat er (nog) niet is. Natuurlijk zijn er momenten waarop dit gebeurt, zie het als een oefening, blijf kiezen voor wat je wilt en je in de energie verbinden met je verlangen.

Je wilt immers van ‘wat is’ naar ‘wat kan zijn’.

Naar meer en meer momenten waarop jij helemaal verbonden bent met jezelf. Ofwel met de bron waarin je voelt dat jij alles (al) bent en alles kunt kiezen. En….dat dan dus ook doet.

Bepaal hoe je je wilt voelen en dat oefen je vervolgens. Tot je dit het grootste deel van de tijd daadwerkelijk voelt en hier comfortabel bij bent.

Jij creëert je ervaring. Je zendt iets uit en het universum brengt je de match met dit gevoel. Nu al.

Dat is waarom je niet een verwachting kunt hebben terwijl je je door anderen of je huidige realiteit laat dicteren wat je nu moet doen, voelen en denken. Gebruik de kracht, de focus van je mindset en je emoties om een andere vibe te claimen.

Weet je hoe het voelt als je krijgt wat je wilt?

In het exclusieve traject leer je hier alles over.

Vrouwen mogen leren om weer sterk te staan in die vrouwelijkheid. Ook sensueel.

De vrouw wordt zich meer en meer gewaar van haar inner volwassen vrouw. Misschien niet altijd bewust; in haar gedrag is het wel meer en meer zicht- en voelbaar. Ze weet wat wil en hoe ze dit faciliteert voor zichzelf. Ze maakt zich minder druk om wat anderen van haar vinden.

Ze kan aanwezig zijn met en bij alle verschillende emoties die ze voelt. Het hebberige tegenover het vrijgevige. Haar zacht, het moederlijke, het meisjesachtige, haar passie, haar magie, het helende en heilige in haar.

Ze is soms koud, dan warm, liefdevol. Dan weer terughoudend of vol lust. Net zoals ze zich voelt. Ze doet zich niet anders voor dan ze is, ze past zich niet aan en kiest niet klein. De vrouwelijke energie leeft en geeft, zonder zich af te vragen hoe ze op anderen overkomt.

Ze is, ze is alles, ze leeft alles.

Net waar ze op dat moment zin in of behoefte aan heeft.

Ze heeft geen liefde nodig, ze weet dat ze liefde is. Zo kan ze zich verbinden vanuit haar eigen heelheid.

Ze leeft haar verlangen; soms vol warmte, soms onbuigzaam dan weer heel radicaal. Een vrouw die alles van zichzelf toelaat en die zichzelf helemaal geeft zonder dat ze zich afvraagt wat ze ervoor terug krijgt.

Ze danst door haar leven. Haar universum wat buigt voor haar energie, haar vibe, haar charisma.

Ik ben heel benieuwd hoe je dit leest. En wat het met je doet, wat je voelt. Ik weet dat heel veel vrouwen het gevoel hebben dat ze meer willen en meer kunnen. Vooral dat het anders mag. Zo was ik ook. Delen met me mag altijd. Je mag ook een vrijblijvend gesprek plannen.

Vragen mag je me altijd mailen via info@maikemaessen.nl.

Al mijn liefs,

Maike

Geplaatst in Anders denken, Voorleven, Weten wat je wilt, Zelfleiderschap.

Eén reactie

  1. Pingback: Over de reis die elke vrouw mag maken | Blog | Maike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *