Kernwaarden: wat klanten aantrekt én de energie waar jij in kunt rusten

Je kernwaarden is wat mensen aantrekt, waar ze zich mee verbinden én de energie waar jij in kunt rusten en vertrouwen.

Mijn kernwaarden zijn niet een bedacht of beredeneerd iets maar zijn gebaseerd op mijn eigen vrouwelijke core-energy. Het is iets waar ik in mijn bedrijf heel veel gebruik van maak. Het is ook wat ik onderzoek met mijn cliënten. Ze zijn nauw verbonden met je verlangens en helpen je bij het bepalen van je richting en waarmaken van dat wat je voor ogen hebt voor jezelf.

Want: wat is de energie die jij wilt delen met anderen?

En hoe wil jij dat anderen delen met jou?

Waar wil je op uitwisselen in je bedrijf en leven en hoe wil je dat het eruit ziet?

Om je een idee te geven zal ik delen hoe dit is voor mij, in mijn bedrijf en leven. Mijn kernwaarden zijn vrouwelijke schoonheid – voorbij het uiterlijk is onze voelbare schoonheid – verdieping, waarheid, toewijding, vertrouwen en vrijheid.

Onze waarden zijn intrinsiek met elkaar verbonden en hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik zie hoe ze op hetzelfde neerkomen: mijn oneindige liefde, toewijding en vertrouwen op het leven en het hoogste vrouwelijke.

Mijn kernwaarden vormen als ware een kapstok waar ik alles aan op kan hangen en van waaruit ik de ander mee kan nemen. Waardoor de ander mij sneller kan voelen.

Vrijheid komt terug in hoe ik mijn dagen en leven indeel; het kunnen volgen van mijn eigen levenscode.

Ook wanneer anderen het afkeuren of afwijzen. Ik laat graag zien wat er nog meer kan en soms is dat een spiegel.

Ik ben vrij nieuwsgierig en onconventioneel in mijn denken en doen. Op social media kan ik niet alles delen met je, maar ik kan het wel voelbaar maken. Iets wat ik altijd merk in de coaching trajecten. Dat wat wij doorleven voor en met onszelf, pikt de ander op, zonder dat we het letterlijk benoemen. Innerlijke helderheid is voor mij altijd leidend.

Vanuit mijn vrijheid creëer ik de verandering waarin mijn bedrijf als een katalysator is voor een continu sterven en geboren laten worden. Voor mij is dat de essentie van het vrouwelijke: onze ultieme creatiekracht.

Toewijding betekent voor mij dat ik mezelf daar laat gaan waar anderen nog niet zijn geweest. Ook: me toewijden aan het vrouwelijke.

Het vrouwelijke, het zachte, het ontvankelijke. En: elegant, mystiek, magnetisch, voelbaar, die verder gaat dan het esthetische. Ze gaat niet alleen verder, we doorbreken ook karmische patronen in de vrouwen en collectieve lijn.

Ik wil vrouwen in laten tappen op hun werkelijke schoonheid – je veld is een energie an sich en zo veel krachtiger dan je ratio – voorbij de labels van ‘mooi’ en ‘niet mooi’ om te ervaren hoe anderen reageren op jou als je je eigen kracht naar boven kunt halen en je volledige expressie online kunt brengen.

Niet online als in op social media maar AAN. Voor jezelf – om op te ontvangen en geven – voor jou, om in te delen vanuit je volheid en innerlijke overvloed. Voor de ander, om jouw medicijn; dat wat je brengt te kunnen ontvangen. Laat mensen je voelen en kijk niet weg als ze jouw kern zien. Laat je uiterlijk geen afleider zijn van wat je neer te zetten hebt.

Ik geloof dat verdieping altijd voor de groei komt. Net als chaos.

Het maakt me intens en ik weet dat ik niet voor iedereen ben…tegelijkertijd wil ik niet anders.
Vrouwen die mij kiezen als hun mentor, willen ook de diepe verbinding, belichaming, naar de kern, bij zichzelf kunnen blijven, zonder zichzelf vast te zetten in oude verhalen of afleiding. Verdieping is voorbij de laagjes gaan die niet echt zijn, naar die plek in jou waar jij simpelweg ‘bent’ en alles klopt. Alle ruimte voor jouw mooiste, meest vrije ZIJN.
Ik geloof in de kracht en pay-it-forward, van het juiste doen, met een open hart. Ik vind het belangrijk dat mijn vrouwen zich veilig voelen bij me, dat ze zich gezien voelen en gedragen, de hele weg. Met grenzen, ook wanneer het iets is wat we niet willen horen. Soms heb je even een duidelijk doch liefdevol duwtje de juiste kant op nodig.

Ik sta voor groei die verder gaat dan alleen dit leven. Mijn leven is – net als het jouwe – een unieke vorm van kunst.

Van uiting geven aan wie we zijn; bij alles wat we doen.

Mijn kernwaarden zijn mijn kompas in mijn leven; in de liefde, in mijn bedrijf en in mijn leiderschap. Zoals je één ding doet, zo doe je alles. Vertrouwen bijvoorbeeld komt op verschillende manieren terug in mijn begeleiding. In hoe alles van jou er mag zijn; het mooie, het minder mooie, je zacht, je hard, je gevoel en ratio maar ook de veiligheid in hoe ik nooit iets uit onze reis samen zal delen online omdat dat ‘goed verkoopt’. Marketing dicteert anders EN ik weet dat veiligheid de basis is voor de transformatie die nodig is om te krijgen wat je verlangt.
Wil jij alles om jou heen in alignment brengen met jouw unieke vrouwelijke energie? Vaak weten we wel welke kant we op willen, maar is de ‘hoe’ te groot, te ver weg of nog niet helemaal helder.

De 1:1 mentoring is volledig afgestemd op jou en wat nodig is om daar te komen waar je zijn wilt. Niet alleen met je bedrijf.

Als je wil samenwerken dan nodig ik je uit om naar me uit te reiken en misschien alvast een beetje te delen over wat je voor ogen hebt voor jezelf.

Wil je eerst ervaren wat mogelijk is?

Laten we dan een kennismaking plannen. Plan ons moment hier.
Of stuur me een mail.

Liefs!

Ontvang tips en inspiratie die je helpen jezelf sterker te voelen. Het is gratis!Geplaatst in Embodiment & Energetics, Verandering, Vertrouwen, vrouwelijk ondernemerschap, Vrouwelijke Energie, Vrouwelijke wijsheid, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *