Zo sla je de brug naar je interne, vrouwelijke kracht.

Jij en ik, we zijn allemaal hier op aarde met een doel. Allemaal komen we iets waarmaken, iets brengen, allemaal kennen we verlangens en dromen. Voor steeds meer vrouwen is dat niet alleen in de setting van mama binnen het gezin (ook als je alleen bent met kinderen heb je een gezin) plus een baan in loondienst, maar ook op grotere schaal.

Eerder heb je een ervaring gehad die je hart opende, die je ontwaakte op de laag van ziel.

Dit gaat over bewustzijn en bewustwording. Ik had ook die ervaring, of beter gezegd een serie van gebeurtenissen, die me ontwaakten voor mijn purpose. Los hiervan voelde ik me altijd al anders, zonder dat ik kon aanwijzen waar dit aan lag. Ik wist altijd dat ik iets kwam brengen, iets groots, maar ik ben ook opgevoed met het idee: doe maar normaal dan doe je gek genoeg.

Nu weet ik dat de vorm mocht groeien. Ik ben hier de afgelopen jaren voor klaargestoomd. Toen ik eenmaal ‘wakker’ was, kon ik mijn ogen hier niet meer voor sluiten. Het was alsof ik op een trein was gestapt en alles ging in volle vaart door…naast mijn leven wat ik al had.

Ik ben nu weer een aantal jaren verder. Jaren waarin er in mijn leven ontzettend veel is veranderd. De manier waarop je leeft terwijl je je missie draagvlak geeft, is voor iedereen anders, we hebben allemaal onze eigen thema’s uit te werken.

Een zielsmissie vraagt zoveel meer van je dan alleen werk; een tijd er zijn en er niet zijn. Het is een manier van leven waarop je verschillende processen doorloopt die je voorbereiden op wat je te brengen hebt. Ik heb een hele tijd enorm geworsteld met wat dat nu was. Hoe kon ik wat ik deed in 1 zin vangen? Ik heb dat volledig losgelaten. Momenteel dient de energie van de oer-moeder zich bijvoorbeeld aan en ik geef me hier zoveel mogelijk aan over omdat ik weet dat het altijd klopt.

De magie zit hem in je kunnen overgeven aan dat wat zich aandient.

Op die weg ben ik de afgelopen jaren heel veel tegengekomen en dat deel ik met je in deze blog. Omdat ik een blog als deze destijds graag had willen lezen van iemand die het zelf leefde en waarmaakte. Ik krijg namelijk geen uitkeringen, zelfs geen kinderbijslag, ik walk mijn talk.

Er is namelijk zo veel wat je tegenkomt op de weg naar het succesvol waarmaken van je verlangen. Ik zie dat nu bij de vrouwen die ik begeleid en ik ken het zelf ook zo goed.

Allemaal gaat het over jezelf kunnen zien als bron van wijsheid, van geld, van liefde, van overvloed. Over het aanspreken van je wilde, intuïtieve vrouwelijkheid. Het brengt je terug bij een plek in jou waarvan je het bestaan bent vergeten.

Wat ik tegenkwam ging onder andere over de angst voor zichtbaarheid, me niet veilig voelen, mijn grenzen niet altijd aan kunnen geven en mezelf vervolgens verkeerd maken als ik het niet had gedaan zoals ik het graag wilde. Mijn focus ging lange tijd naar mensen en situaties die niet bepaald bijdroegen aan wat ik kom brengen, ik hield mezelf enorm klein.

Om dat te kunnen laten gaan heb ik behoorlijk wat op mogen ruimen in mijn eigen vrouwenlijn. Vrouwen zijn door de eeuwen heen van wijze vrouw, de hoge priesteres en godin gebracht naar iets wat niet bij onze natuur past. Die kracht nemen we nu terug.

Ik geloof enorm in het principe dat alles wat ik heel, ik dat ook heel voor mijn moeder en daarmee de weg vrij maak voor mijn dochter. Flash backs & flash forward. Al die processen heb ik altijd gedeeld in mijn blog; zoals over de blauwdruk van je geboorte. In het begin vond ik dat lastig want wat als mijn moeder dat verkeerd opvatte? Zoals bij alles: je wordt gedragen. Mijn ouders begrijpen echt niet alles van wat ik doe, maar ze respecteren en steunen me wel als geen ander.

Stap voor stap ontdekte ik de relatie tussen mijn vrouwelijke energie en mijn innerlijke wijsheid. Ik leefde vooral met een mannelijk schild om niet gekwetst te worden maar dat hield natuurlijk ook weg waar ik wel naar verlangde. Daar mocht ik balans in aanbrengen en daar lag ook het begin van mijn hernieuwde kracht als vrouw.

Steeds meer lagen mocht ik laten gaan.

Zodat ik meer en meer vertrouwde op mijn wijsheid. Want als je voelt dat er niet mag zijn of niet goed genoeg bent (een thema voor velen) dan is het lastig om geld te verdienen met wat je doet waarvoor je juist moet vertrouwen op iets wat je niet leerde in de schoolbanken als het ware. Die frequenties liggen te ver uit elkaar.

Je leven laat je vervolgens vibratie-technisch zien hoe het met je is zodat je het kunt shiften.

Zo ging ik meer en meer blind varen op de wijsheid in mijn lijf, hoe ik haar mijn onderneming in kon laten vloeien, in de relaties die ik heb. Waar het ook over gaat, het komt overal terug. Het is een manier van zijn.

Het is de 5D zielsmissie die uitnodigt om nog meer te shiften, healen, oude lagen te laten gaan, je nieuwe normaal te bepalen en om van daaruit verder te leven.

Thuiskomen bij jezelf. Niet zoals je bent gemaakt maar zoals je behoort te zijn.

Op zondag 15 maart organiseer ik een mini event: new feminine leadership. Ik leer je de basis principes van werken met je vrouwelijke energie, van energetische controle hebben over je presence en vertrouwen op je innerlijke wijsheid…je leert hoe je deze energie aanspreekt en je onderneming in kunt laten stromen. Er zijn nog maar 2 tickets beschikbaar

Wil je liever niet in een groep maar individueel met me werken? Online en offline zijn er verschillende mogelijkheden. Boek hier je gratis call met mij om samen af te stemmen.

Liefs!
Maike

Geplaatst in Coaching, Uitbreken, Vertrouwen, Voorleven, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *