Tips voor als je wilt ondernemen en leven vanuit jouw hoogste waarheid

Eén van de misschien grootste struggles op mijn pad een paar jaar geleden vond ik dat mijn life purpose, mijn levensdoel of..missie…ya know what I mean, leek te veranderen.

Misschien past ‘verwarrend’ hier beter.

Ik weet nu dat elke stap, elke fase, elk deel van het proces en elke uplevel bij draagt.
Of het nu persoonlijk is of professioneel.

Wel grappig is dat ik serieus heb gedacht dat toen ik eenmaal ging kiezen voor mijn eigen geluk en alleen verder ging: nu beamt een profeet zich naar beneden en ontvang ik mijn volgende stappen op een presenteerblad.

Helaesch.

Ook na het opzeggen van mijn baan in de corporate wereld….bleef die profeet waar hij was.

Nu weet ik dat je life purpose niet zozeer verandert maar meegroeit. Met jou. De essentie van wat je te doen hebt blijft gelijk, de kunst is om haar te vangen.

Ik heb leren werken met de divine feminine energie. Mijn free spirit warrior. Ze diende zich aan tijdens een visualisatie en is niet meer van mijn zijde geweken. Ze is nooit alleen, het ultieme masculiene staat altijd liefdevol naast haar. Even groot als zij. Samen vormen zij voor mij de hoogste en meest liefdevolle energie waarin ik in kan zijn.

Je missie of je doel hier kent altijd meerdere lagen; je mag er eerst zelf doorheen. Niet alles blijft bij je. Los daarvan heb je een persoonlijke missie en eentje die de wereld dient. Soms lijkt het een met het ander in conflict te zijn..in werkelijkheid is dat niet zo.

Voel jij momenteel dat je in een mega shift zit; zowel van binnen als van buiten? Dan zijn deze tips voor jou!

– Je hoeft niet alles te delen met je volgers of e-maillijst. Leer eerst aanwezig te zijn bij jezelf. Ook bij gevoelens van ‘het niet weten’. Vooral op social media lijkt het soms alsof de één nog harder roept dan de ander of dat mensen verlangen naar ‘echt’. Er is genoeg echte kwetsbaarheid, het zegt niets over jou, you know.

Wat je wel wilt is je energie voorleven. Laten zien waar jij over gaat.

– Het diepe gevoel dat je iets te brengen hebt komt altijd terug. Soms mag je echt even een stap terug doen om het grote geheel weer te overzien. En ik weet het hoor…dat is niet wat je wil horen. Toch is dat wat de vrouwelijke energie doet. Vertrouwen en overgave. Doen en zijn. Bij de vrouwelijke energie hoort ook de mannelijke; voor de meeste vrouwen is het echter zo dat eerst het feminine naar de voorgrond mag.

– Niet alles wat je doorleeft ga je doorgeven of opnemen in je aanbod. Ik zie vaker dat coachees iets vergelijkbaars gaan doen of hun eigen aanbod ermee uitbreiden. Label dat niet, maak jezelf er zeker niet verkeerd om maar volg je gevoel. ‘Kan ik dit wel doen?’…Ja dat kun je. Met en met komt er meer en meer jouw energie in namelijk. Je voelde die coach niet voor niets…Oordeel niet te snel, vooral niet naar jezelf.

We maken nu een ontzettend grote shift. Laat je niet afschrikken door de markt. Laat je niet vertellen dat de coaching markt verzadigd is maar ga mee in wat je voelt. Waar je straks uitkomt zal anders zijn, het mag ontstaan, het wil ruimte hebben en het wil jouw energie.

– Je mag echt blijven staan in in dat wat jouw waarheid is. Ook wanneer je voelt dat de wereld er nog niet klaar voor is. Geef het je liefde en wat ik leerde van mijn eigen coach is: ‘does your offer turn you on?’ Het gaat er niet om dat je super opgewonden raakt van je aanbod (al is het ook niet erg wanneer dit wel het geval is). Het gaat erom dat je jezelf er in alle eigenheid kunt laten zijn zodat je je aanbod kunt ‘infusen’ met deze energie en je het naar een hoger plan tilt.

Dus: niet op safe spelen, je niet inhouden, niet langer klein en veilig kiezen en no more settling for less. Het komt allemaal vanuit je feminine presence. Het gaat om voelen dat je er helemaal mag zijn en jezelf er dus ook kunt laten zijn.

Alle vrouwen die ik spreek in mijn praktijk kennen elk op hun eigen manier moeilijkheden in hun vroege jeugd. Soms voelt het daardoor alsof je eerst rock bottom moet hebben bereikt voor je anderen mag helpen. We gaan echt door die shift nu – die verandering – en vrouwen lopen voorop. Je bent zoveel meer nog dat je erkent.

– De laatste tip is: anders werken..niet per definitie harder. Eerst verzachten. We hebben de vrouwelijke energie en haar weten toe te laten zodat het masculiene kan doen wat nodig is, vanuit alignment. Het is een samenspel.

Het idee van vastlopen is puur dat je een andere kant wordt opgeduwd. Vertrouwen op jezelf, vertrouwen op het leven is wat je meer en meer leert. Alles kent een cirkel van ontkiemen, groeien, koesteren, geboorte, groei en sterven. Deze cycle doorlopen we nu allemaal op verschillende vlakken van ons leven en vaak ook nog versneld.

En dat je het even weet en niet meer vergeet: je bent alle liefde, alle geluk en alle overvloed nu al waard. Waar je ook bent, wat je ook doet. Je bent moedig en krachtig en het is tijd dat je dit zelf wat vaker gaat voelen en erkennen.

Al mijn liefs,
Maike

PS. Voel jij die shift ook en wil je er krachtig doorheen breken? Los van de trajecten die je al kent kun je ook kiezen voor 3 x healing & coaching sessies of 4 weken coaching. Ik heb nog 1 plek vrij om in december te starten en de 2020 energie volledig aan te gaan. Hier lees je er alles over. Heb je een vraag? Mail me dan gewoon, ik kijk er naar uit om je te spreken.

Geplaatst in Van hoofd naar hart, Verandering, Vertrouwen, Voorleven, Weten wat je wilt, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *