Deze voordelen ervaar je wanneer jij verbonden bent met je feminiene energie.

Alles en iedereen reageert op jou.

Niet alleen op je woorden en wát je doet; veel meer nog op wat je uitstraalt; je frequentie. Voor een vrouw gaat je energie altijd voorop.

Minimaal 60% van je communicatie is non-verbaal tijdens een gesprek. Los daarvan is er nog jouw energie die – voordat je überhaupt met iemand hebt gesproken – al waar te nemen is.

Dat ken je misschien als je charisma of dat iemand benoemde dat je een fijne vibe hebt, veel rust uitstraalt of dat je merkt dat mensen graag in je nabijheid zijn.

Aan die prettige energie zijn een aantal voordelen verbonden.

Je kinderen vinden het heerlijk om in jouw rustige energie te zijn. Daarbinnen mag je je bewust zijn van het feit dat kinderen je spiegelen. Daar zetten ze alles voor in en dat kan je óntzettend raken. Dat wil echter niet zeggen dat ze niet graag bij je zijn. Deze twee staan los van elkaar en dat kan met momenten bijna tegenstrijdig voelen. Ik wil je deze noot wel meegeven omdat ik hier in mijn praktijk veel mee te maken heb. Vrouwen plaatsen zichzelf te snel in de hoek; probeer op momenten die je raken (of erna…want op het moment zelf denk je waarschijnlijk aan andere dingen zoals wijn 😉 ) om het grote plaatje te zien. Als je hier hulp bij kunt gebruiken, mail me gerust!

Je partner kan zijn ruimte ook makkelijker innemen als jij je energetische ruimte inneemt. Dat is wat je doet wanneer jouw vibe in lijn is met hoe je innerlijke leefwereld is. Dit vraagt dat je goud eerlijk bent naar jezelf, in wie je bent en in wat je verlangt van het leven.

Je klanten (de leukste!) willen groeien in jouw energie en reiken uit naar jou, in plaats van dat jij overal aan moet trekken. Ze voelen jouw vertrouwen en in ruil daarvoor vertrouwen zij jou hun proces toe. Je voorkomt zo dat je als zelfstandige of professioneel leeft van cliënt naar cliënt of van maand naar maand.

Dit alles zijn ook meteen voorbeelden van vraagstukken waarvoor cliënten bij mij in coaching komen.

Het gedrag van je kinderen blijft je raken en je uit je energie trekken. Je manifesteert makkelijk voor de ander, voor jezelf in dit een ander verhaal. Je werkt ontzettend hard waardoor je eigen energie ‘op’ is aan het einde van de dag. Grootse plannen heb je en ontzettend veel passie; je plannen neerzetten lukt niet zoals je graag ziet. Je voelt dat dit iets anders van je vraagt, alleen hoe doorbreek je dit? Hoe breek je oude patronen of dynamieken die niet meer bij je passen?

Heel belangrijk om te weten is dat jij als vrouw het beste gedijt in je vrouwelijke energie.

Daar connect jij met je feminiene aantrekkingskracht.

Met die energie verleid je, je verbind je met je eigen spirit en mystiek.

Er zijn immers zoveel kanten en aspecten aan jou die ruimte willen. Dat gaat verder dan het licht en het donker. Het gaat ook om die kanten die je nu (nog) niet aanspreekt omdat je ooit leerde dat je niet hoort te verleiden of dat sensuele energie niet meer nodig is als je een relatie hebt.

Het gaat over durven leunen op het leven, over voelen er ervaren, over echt vertrouwen en deze energie steeds meer uitbouwen.

Tijdens onze sessies samen help ik jou om je te verbinden met je free spirit, je godin, je healer.

Zodat je vanuit deze identiteit – die we samen verder onderzoeken en vorm gaan geven – je core energie aan gaat spreken. We bekijken ook je vier lichamen; je fysieke, emotionele, spirituele en mentale lichaam. Ook deze zijn óf Yin óf Yang. Hoe meer je weet hoe je je eigen harmonie laat werken voor jou, hoe makkelijker je vertrouwt en je acties met succes neerzet.

Want wie ben jij als je krijgt van je leven wat je verlangt?

Op alle vlakken, je vraagt nooit teveel. Hooguit te weinig.

Een mooie vraag voor jou:

Hoe kan ik meer vrouwelijke energie (plezier, mijn cyclus en magnetisme) in mijn leven en bedrijf brengen? Hoe zou ik hiervan nu al kunnen profiteren?

Is het tijd voor jou om die shift te maken?

Dat kan op de volgende manieren:

1. 1 op 1 traject: dit traject is de schakel tussen jou en je mooiste leven.  Dit is het traject dat jou helpt om volledig te vertrouwen op jezelf en het leven. Voelen dat je er mag zijn en jezelf kunnen dragen in de mooie en minder fijne momenten terwijl je je verlangen waarmaakt vanuit een krachtig fundament.
2.
De One day intensive is voor jou als je een diep verlangen hebt om te ontdekken wat je nu eigenlijk te brengen hebt. Misschien ben je al ondernemer en vind je het lastig om je eigen ‘true North’ te blijven voelen. In een dag maken werken we dit uit tot een concrete visie en ga je naar huis met een plan voor de komende maanden.

Alle coaching kan zowel online als offline; een combi van beiden kan ook. Ook heb ik een aantal online cursussen waarvoor je kunt kiezen als je eerst zelf aan de slag wilt. Wil je weten wat het beste past bij jou? Mail me gerust (info@maikemaessen.nl), dan hebben we even contact.

Liefs!
Maike

Geplaatst in Innerlijke wijsheid, Je ware zelf zijn, Spiegelgedrag en gezin, Verandering, Vertrouwen, Voorleven, Weten wat je wilt, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *