Vrouwelijk leiderschap in het nieuwe business paradigma: 4 poorten

Er gebeurt een hoop in mijn leven en business momenteel. Allemaal goed en allemaal verbonden met de groei waar ik in leun en de volgende up-level waar ik met heel mijn hart JA tegen zei.

Leiderschap vanuit mijn vrouwelijke kern – zoals ik het ondertussen enkele jaren toepas – het heeft allemaal poorten geopend voor mijn eigen groei.

De groei van je bedrijf hangt direct samen met je eigen persoonlijke groei. Dat gaat deels over strategie, over lanceren, over sales, de hele shabam. Maar het grootste deel is energetisch.

Wie ben jij in je dagelijks leven, op die momenten als je niemand mee laten kijken? Welke standaard zet je voor jezelf hoe neem je daar leiderschap over voor jezelf, voor je cliënten en zelfs voor jouw tribe of community online?

Niet vanuit het perspectief van likes en volgers verzamelen maar vanuit je eigen intentie, je eigen bedrijf en je eigen (energetische) groei.

Het leven wat je creëert voor jezelf, het momentum wat succes onvermijdelijk maakt komt neer op wat je besluit, op je bereidheid en toewijding. Wat besluit je dat mogelijk is, waar zet je jezelf vast in randvoorwaarden en hoe beweeg je daaruit?

Het werk achter de schermen is alles; de mate van jezelf kunnen vertrouwen en ernaar handelen. Ook wanneer je eerder de mist in ging. Ook op de dagen dat je liever onder een steen kruipt. Laat je hoofd niet steeds wat je voelt overrulen.

In mijn werk met vrouwen en mijn eigen persoonlijke reis zijn dit de vier poorten van vrouwelijk leiderschap die je ondersteunen in krijgen van het leven wat je verlangt:

  1. Belichamen. Niet alleen de embodiment van je vrouwelijke energie maar ook je zekerheid. In dat wat jij brengt er echt toe doet. Vertrouw in de waarde die je brengt, weet waar je het verschil maakt en voor wie, waar jij jouw klant naartoe leidt, door welke transformaties je de ander heen leidt, de processen, de praktijk, dat komt vanuit je eigen vrouwelijke energie en diepte niet vanuit iets om je heen.
  2. Je toewijding aan de onvermijdelijkheid van jouw zakelijke en persoonlijke succes. Jezelf door momenten van twijfel heen kunnen leiden. Maar ook door conflicten, uitdagingen en alle issues die je tegenkomt als onderneemster. Je visie laat je namelijk niet vallen als het even moeilijk is; andersom ook niet, ook al kan het af en toe wel zo voelen.
  3. De gouden draad vinden in de nieuwe standaard die je neerzet, de nieuwe businessmodellen, nieuwe werkstructuren, jouw manier van impact, van leiderschap, van overvloed, van ontvangen echt afgestemd op je eigen energie en dát voorleven. Jezelf prioritiseren, die zelfzorg, selfpleasure, alles bij elkaar. Want dat beïnvloedt hoe jij jezelf zichtbaar maakt én hoe dat voelt voor de ander.
  4. Prioritiseer intimiteit. Echte relaties, in de eerste plaats met jezelf. Vanuit die frequentie creëer je een veilige omgeving voor jouw klanten waar ze zich gezien en gehoord voelen; dat begint in jou. Dat is waarom vrouwen vaker iets van mij volgen / kopen. Ik heb altijd cliënten die terugkomen en die mij nieuwe cliënten brengen. Omdat ik de ruimte creëer en ben voor deze vrouwen, om de mooiste meest stralende, succesvolle, volledig tot uitdrukking zijn versie van zichzelf te zijn. Dat vormt altijd de basis van mijn coaching; voor jou is dit net zo. En: zorg eerst voor cliënten die er al zijn, daarna de nieuwe.Zie wat er al is, dan kun je het laten groeien.

Het is het energetisch werk, het zijn de afgestemde acties die allemaal komen vanuit je eigen (business) fundament.

Kun je hier hulp bij gebruiken? Stuur me gerust een mail om de mogelijkheden om samen te werken te bespreken via maike@maikemaessen.nl of WhatsApp me op 0619426332.

Wil je alvast iets lezen over hoe onze samenwerking eruit ziet? Klik dan hier.

Alle liefs,
Maike

Geplaatst in Embodiment & Energetics, Leiderschap, Verandering, Vertrouwen, Voorleven, vrouwelijk ondernemerschap, Vrouwelijke Energie, Vrouwelijke wijsheid, Weten wat je wilt, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *