De vragen die je innerlijk vuur naar buiten brengen

Ik beloof je geen gouden bergen. Geen 10K maanden. Het kán wel, het is alleen niet mijn focus als we samenwerken. Onze tijd samen is veel meer gericht op jou.

Op jouw zijn, op jouw *heilige* doel hier, op jouw geluk over de hele linie, op het fundament van waaruit je leeft, onderneemt en groeit.

Ik help je om je hele vrouw-zijn te onderzoeken en om leiderschap te nemen over alles in & aan jou.

De vrouwen met wie ik werk hebben al de nodige coaching en begeleiding gehad. Vaak op basis van het ‘gangbare’. De modellen die ‘werken’, die populair zijn. Alleen werken ze niet voor hen. Omdat wat zij brengen niet ‘gangbaar’ is en wat ‘werkt’ gebaseerd is op de oude, harde manier. Met standaard marketing trucjes die werken zolang je in de energie van de ander bent maar niet meer als je daarna solo verder gaat (is deze herkenbaar voor je?).

Er mogen vaak wat laagjes af, wat sluiers waar je doorheen mag bewegen zodat je jezelf kunt voelen, kunt zien en kunt delen vanuit die energie. Poorten die open mogen. Omdat er vaak iets is wat je nog inhoudt, wat je je nog niet uitspreekt en eigenaarschap over neemt zoals je dat graag zou willen, waar je nog iets dieper mag voelen zodat de ander jou óók voelen kan.

Op een bepaald moment in je bedrijf weet je; het vraagt iets anders. Of beter gezegd: je wil dat het ‘anders’ is in jou.

Het gaat nooit over harder werken, over je schouders er nog een keer onder en hard trekken terwijl het voelt alsof je door de modder vooruit ploetert. Ik begrijp dat je dit denkt hoor; ik heb ook lang gedacht dat ik meer opleidingen nodig had, meer stevigheid, meer strategie. Maar dat fundament komt nooit van iets externs en zo is het voor jou ook. Dat komt uit jou, vanuit die plek is alles wat je erna tot je neemt en doet iets wat ook echt bijdraagt in plaats van een gat wat je opvult.

De kloof mag kleiner; hier zal ik binnenkort meer over delen.

Ik help je om alles in jou met elkaar te verbinden en om het oude daar te laten waar het hoort. Je wijsheid, je energie,

Om de versie van jou in de toekomst te plaatsen die je echt wilt zijn. Groots, vrouwelijk, magnetisch, mysterieus.

Misschien denk je nu ‘kan dat allemaal wel’? En ja, als ik dit kan, kan jij dit ook. Ik stond echt niet altijd op de plek waar ik nu ben. Ik zocht, ik schakelde, ik stuurde bij en voelde me vaker gefrustreerd dan me lief was.

Als ik dan weer een week met mijn kinderen was, alleen als single co-ouder & solopreneur, was er minder tijd voor mij. Het was echt week op, week af. Terwijl mijn kinderen mij lieten zien of beter gezegd voelen dat het meer vanuit mij mocht. De parels in de spiegels van het gedrag van je kind. Parels worden het later pas trouwens, dat is heel normaal ;).

Het begon met onderzoeken: wat is het waar het vuur in mij van gaat branden. Wat mag ik laten gaan om dat vuur van binnen naar buiten te brengen? Wanneer voel ik mij het meest vrij? En bij welke mensen voel ik dat al? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik vanuit die passie een geldstroom op gang breng?

Soms is het lastig om dit vanuit jezelf & het nu te doen en helpt het om je te verbinden met je hogere zelf, je bron, of met je innerlijke godin en om die energie meer speelruimte te geven.

Ga het aan zoals je een liefdesrelatie aangaat. Eerst is er die eerste date. Nog wat onwennig, nieuw, het is aftasten, voelen en weer terug naar je eigen energie.

Dan de tweede date. Maak het speciaal, besteed ook die aandacht aan jezelf vóór je je verbindt.
Creëer een ruimte waar het lekker ruikt, waar het fijn voelt, waar jij je fijn voelt. En zo ga je dit aan met jezelf. Zo ben je getuige van je eigen zachte ontvouwen. Steeds intiemer, steeds helderder, steeds meer jij.

Dit is mijn belofte aan jou.

Dat je jezelf, je verlangen en daarmee jouw missie voelt op een level waarop je het eerder niet voelde.

Je kunt je alleen verbinden met de ander waar je zelf ook bent geweest – doorleefd & doorvoeld.

Er is zoveel meer mogelijk voor jou dan je met je hoofd bedenken kan. Dit weet ik omdat ik zelf ook – meermaals – op dat punt heb gestaan. Van alles; geld, liefde, goedkeuring, validatie, inspiratie, buiten mezelf zoeken terwijl ik het alleen in mezelf kon vinden en laten groeien.

Gebruik de vragen die ik hierboven al schreef:
Wat is het waar het vuur in mij (of haar als je werkt met je godin) van  AAN gaat?
Waar mag ik mee stoppen om dat vuur van binnen naar buiten te brengen?
Op welke momenten voel ik mij het meest vrij?
Bij welke mensen voel ik dat al?
Hoe kan ik vanuit die passie een geldstroom op gang brengen?

Alle liefs voor jou, blijf doorgaan, blijf staan. Alles aan jou is de bedoeling. Wat je voelt, klopt.

Kun je hier hulp bij gebruiken? Stuur me gerust een mail om de mogelijkheden om samen te werken te bespreken via maike@maikemaessen.nl of WhatsApp me op 0619426332.

Wil je alvast iets lezen over hoe onze samenwerking eruit ziet? Klik dan hier.

XO
Maike

Geplaatst in Spiegelgedrag en gezin, Van hoofd naar hart, Vertrouwen, vrouwelijk ondernemerschap, Vrouwelijke wijsheid, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *