Belichaming: zo laat je dit Vrouwelijke Potentieel niet langer liggen

Belichaming en vrouwelijk ondernemerschap gaan hand in hand. Jij bent, als onderneemster, de belichaming van je werk, je codes, je ervaringen. Dat is is je ‘energie transfer’ als ware.

Dat betekent dat je energie en frequentie eerst gaan > energie gaat sneller. Het betekent ook dat we werken en creëren vanuit doorleefde ervaringen en waarheid. Doorleefd = doorvoeld. Gevoeld = extern voelbaar. Extern voelbaar maakt uitwisseling mogelijk.

Ik neem je mee in wat – wat is. Want we leerden het anders. Ondernemen zoals het wordt gebracht gaat uit van mannelijke modellen. Via mentale kanalen; bevestiging halen uit wat we doen boven hoe iets voelt als we afdalen naar onze innerlijke wijsheid.

Misschien heb je wel eens gehoord dat als vrouwen vaak samen zijn, hun cyclus met elkaar uitlijnt. Dat is één voorbeeld, we doen hetzelfde wanneer we samen zijn. Online ook.

Voor de vrouwen met wie ik werk geld dat hun werk veel meer een energetische overdracht is. Hier ligt zo’n enorme en onbekende schat aan wijsheid.

Alleen al rondom *iets* in je veld uitnodigen. Of met manifesteren door je magnetisme. Maar ook vanuit je femme de juiste vragen stellen aan je partner / het masculien (ook geld). De crux zit in het verschil tussen ego en iets wat doorvoeld is – en de ander dus ook kan waarnemen.

Je creëert daarmee zowel voor jezelf als voor de ander een totaal andere ervaring.

Belichaming wordt belangrijker omdat je voelt wat voor jou is en wat niet. Met name wat niet en daarbij kunnen blijven. Belichaamde grenzen is een voorbeeld van waar jouw energie voorop gaat.

Al het andere volgt jou. Ik herhaal: niet vanuit ego. In business zie ik te veel ego en ellebogen.

Ik geloof dat je als vrouw zijnde je energie voor moet kunnen laten gaan.

Let ook op dat ik het niet heb over high vibe of altijd in een hogere energie zijn, maar over de energie van je innerlijk weten.

Belichaming is deels het deel van jou wie je al bent.

En het is ook dat deel van jou wie je aan het worden bent.

Dus: plaats jezelf af en toe in de schoenen en in de ervaring van de vrouw die je zijn wil. Ver voorbij het denken, diep in het voelen.

Dat doen we samen in Feminine Mastery.
Liever één op één met mij werken? Dan kan ook, alle details lees je hier.

Bij vragen mail je mij of vul je het formulier in.

Liefs!
Maike

Geplaatst in Embodiment & Energetics, vrouwelijk ondernemerschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *