Dit zijn de verborgen groeiportalen in je bedrijf en relatie

Je bedrijf en liefdesrelaties herbergen portalen voor groei (die we onbedoeld laten liggen)

Jouw medicijn raast door je bedrijf zoals je vrouwelijke energie – je levenskracht – door jou. Kracht, geld en liefde hebben een soortgelijke energie.

Hoe je geld ontvangt – of buiten de energetische deur van je bedrijf houdt – laat je ook wat zien.

Ooit bewapenen we onszelf tegen geld – en daarmee tegen de mannelijke voorziening. Wat ze gemeen hebben is dat we de verantwoording voor onze vrouwelijke creatie-kracht uit de weg gaan. En haar inzetten waar het er mooi en nobel uit ziet naar buiten toe maar niet een bijdrage is voor ons bedrijf.

Dan faciliteren we alles en iedereen om ons heen, terwijl de kracht van ons medicijn – datgene wat we te brengen hebben – afneemt. Net als onze energie en feminine radiance. Dat laatste is nét wat de ander zo voedt, veel meer dan alles wat je denkt te moeten doen.

Onderdeel van mijn één op één werk met onderneemsters is ontdekken en uit de weg nemen hoe je jezelf afschermt voor geld en mannen plus hun liefde (of hun afwijzing; ook dat is VOORziening.) Zodat je toe gaat laten en ontvangen.

Alle verandering en groei vragen een upgrade.

Van jou, van binnen.

Die zit niet in méér doen of sneller of leapen.

We kunnen niet een nieuwe toekomst creëren voor onszelf met dezelfde set aan onbewuste en somatische patronen en overtuigingen die alles wat er nu is, creëerden.

Ik zal wat voorbeelden delen die deels een lezing zijn uit eigen werk en deels voortkomen uit mijn werk met vrouwen:

In je relaties:

> Je meer of verder voelen ten opzichte van je partner (of klant) vanwege je eigen groei. Je voelt en weet veel voor en van de ander. Soms denken vrouwen dat ze de healer van het gezin zijn. Alleen ga je dan de wisselwerking tussen masculien en femininien uit de weg omdat je jezelf op een plek zet waar je niet hoort; dragend en vaak ook oplossend voor de ander. Hier zit een stuk vertrouwen onder; in de ander maar ook in jezelf.

> Je partner mentaal afwijzen voordat hij (of zij) jou kan afwijzen, terwijl je hem toch echt dichterbij wil hebben. Herken je hier ook het patroon met geld? Het speelt zich uit op een ander level maar de complexe dynamiek is bijna gelijk.

> Verwachten dat hij ook ‘het werk’ gaat doen en hem ongevraagd advies geven over boeken en cursussen.

> Hem leiden omdat je niet vertrouwt dat hij de lead neemt. Het gevolg is dat onbedoeld je altijd ‘aan’ staat, altijd bezig en minder geniet dan je zou willen.

In je bedrijf:

> De diepe voldoening missen en /of het gevoel hebben dat je al verder had moeten zijn dan je bent.

> Je onzeker voelen bij het nemen van beslissingen als je merkt dat je pad iets verandert of je werk verdiept. Of dat je merkt dat je, om verder te groeien, iets ouds mag laten sterven. Onbewust blijf je hangen in het oude; qua prijzen, aanbod, team en werkwijze. We doen liever onszelf pijn dan de ander en dragen vervolgens de last ervan.

> Jezelf veroordelen over het gebrek aan helderheid over je aanbod en doelgroep, over prijzen en over de druk die je achter de schermen ervaart. Of je nu veel geld hebt of minder; het ziet er anders uit maar het is gelijk.

Misschien herken je ze ook? Of in een iets andere vorm.
Wat ik weet: we doen dit niet met opzet. En je bent zeker niet alleen. Ik geloof dat er weinig zo lastig kan zijn als het vrouwelijk ondernemerschap in deze tijd waarin we leerden vrijgevochten te zijn EN weer in verbinding komen met alles wat in ons leeft en tot expressie wil komen.

Zie het maar als een extra jas die je als klein meisje leerde aan te doen en je leven lang werd vermaakt en met je meegroeide.

Maar het druist in tegen wat je als vrouw zo graag wil voor jezelf. EN voor je bedrijf.

Diep van binnen: wil je gezien worden, wil je ook op de diepere laag voelbaar zijn, zodat je je veilig voelt om je open te stellen.

Hij (en HIJ) wil dat zijn voorziening / provisie wordt ontvangen en in jou mag rusten. Altijd, niet alleen als het er is: in woorden of in geld. Maar ook vóór het komt. In de frequenties die je uitstraalt met je vertrouwen en je vrouwelijke energie.

Die jas mag uit.

Zodat je samen die magie gaat creëren. In verbinding, iets wat ik afgelopen jaren zo heb mogen ervaren; ook al voor ik de relatie had die ik nu heb.

Ik geloof dat dit voor ook mogelijk is voor jou – met en zonder partner – maar alleen als je je veilig en vrij voelt om het toe te laten en dat vereist het laten zakken van het beschermende schild dat niet van jou is om te dragen.

Wat levert het je op?
Helderheid, richting, focus.

Hoe we dat doen samen, is het zichtbaar & voelbaar maken van de verborgen machtsstrijd van binnen.

We zetten hier ons hele vrouwelijke hebben en houden voor in, tot fysieke klachten aan toe. Waardoor het niet stroomt zoals je wil.

Wanneer je voelt dat je een strijd niet meer hoeft te voeren kan dat schild op een heel natuurlijke manier wegvallen en zul je mannen (eentje is ook genoeg hoor ^^^) en geld BINNEN laten zoals de aanraking van een lang verloren minnaar.

Omdat je die veiligheid belichaamt en daarmee ook uitstraalt.

Dit en meer is het werk dat we samen doen.

Wil jij het meest potente veld als vrouw betreden? Herinneren… maar ook herstellen. Zodat je leeft, liefhebt en aantrekt vanuit de overvloed die je bent?

Kies dan voor je 1 op 1 reis met mij als jouw mentor.

Lieve vrouw, ik weet dat je het anders hebt geleerd, voor mij geldt hetzelfde. Maar ik weet ook dat je voelt dat er meer is voor je.

Ik beloof jou, dat wat komt, zoveel mooier en grootser is dan je hoofd je nu vertelt wat er voor jou is.

Voor een vrijblijvende kennismaking klik je hier. Met vragen of nieuwsgierigheid kun je me altijd mailen: maike@maikemaessen.nl.

In liefde,
Maike

Geplaatst in Vertrouwen, vrouwelijk ondernemerschap, Vrouwelijke wijsheid, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *