Emoties en het verdiepen van de verbinding met je partner

Over emoties delen met je partner in een relatie en de onderliggende energie / toon.

Ik krijg hier wel eens vragen over tijdens sessies want hoe deel je je emoties op een manier die achteraf ook krachtig voelt?

Waar ik heel duidelijk in wil zijn: je mag alles zelf bepalen. Maar… wil je leren hoe je je partner aan boord kan houden op een manier die beiden voedt?

Lees dan verder.

Een schaduwkant is dat vrouwen overtuigd zijn dat om zich verbonden te voelen met hun partner er diepe, emotionele, verbindende gesprekken moeten zijn. Of dat de partner spiritueel moet zijn.

Met vriendinnen is dat absoluut zo (en klanten, voor mij) maar het is niet zo dat dit dé manier is om je verbonden te voelen in een relatie.

Het kan intimiteit zelfs in de weg zitten omdat het spanning veroorzaakt.

Gouden regels:

📯 Voor ik iets deel; voel ik of ik mijn eigen emoties kan dragen of dat verwacht dat hij het voor me doet. Voor ik deel, geef ik dat aan en vraag ik wanneer het past. (Als zijn tijd en jouw verwachting van een gesprek niet overeenkomen, is het resultaat meestal gedoe.)

📯 Heb je je man wel eens gevraagd wat zijn ideale tijd is? Dit gaat niet over jezelf klein maken tbv de ander maar over zijn aandacht bij jou hebben als dat nodig is. Zodat jij – de vrouw in jou, niet het meisje of drama queen – krijgt wat ze verlangt. Ik maak graag gebruik van zijn external vision (human design) en geef vooraf aan dat ik dat nodig heb.

📯 Soms is het niet je gevoel of emotie waarvoor hij geen ruimte heeft, maar de manier waarop je naar hem toe komt. Vanuit een plek waar je niet verantwoordelijk bent voor je eigen emoties. Een intieme relatie brengt ook een medicijn, dat vraagt verantwoording van beide partners.

📯 Is je toon en energie zuiver en kan hij erop vertrouwen dat jij jezelf draagt en hem niet gebruikt als een dump plek omdat Deida zei dat ‘hij alles van haar moet verwelkomen’

Noot:
– Ik zie mijzelf absoluut niet als feminist, ik draag met alle liefde zorg voor het hart van mijn thuis en gezin met grenzen. Ik draag de spirituele vrouwelijke verantwoording en dat is echt geen kattepies.
– Als je dit leest door de lens van je ego dan zul je hier niets mee kunnen. Dat is prima, neem mee wat voor jou is en de rest laat je los.

Wil je meer?

> voor de gratis Drempel Meditatie; klik hier om meteen te luisteren.
> Kom naar het LIVE event op 13 oktober 2023 in Venray. Voor info klik hier.

Liever all-in? Kies dan om één op één met mij te werken. Hier luister en lees je er meer over.

Je bent welkom lieve vrouw, wanneer het dan ook is.
XO
Maike

Geplaatst in Embodiment & Energetics, vrouwelijk ondernemerschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *