Muse: de reis waar Vrouwelijk Ontwaken en je eigen Genius samenkomen

Misschien heb je niet meer nodig om te DOEN. Misschien is wat je zoekt in het bewustzijn van je ZIJN; je yin, je gevoelsverlangens, je mystiek en aantrekkingskracht.

Ik neem je mee:

De groei die je wil zit niet in de volgende ‘krachtige keuze’. Ze zit ook niet in een nieuw aanbod. Het zit in je waarheid onderuit laten halen wat niet meer past.

We leerden waardering te halen uit wat we doen. Vrouwelijke energie wordt dan een volgend punt op de to-do-lijst. Dat brengt je ergens. Maar het houd je ook bij (te)veel werken. Waardoor je in stand houdt wat er al is en je aan de oppervlakte blijft met je werk & ontvangen.

Onderdeel van dit issue is het najagen van het volgende. Van de volgende stap in je 250k jaar naar nog maar eens een ayahuasca ceremonie.

Waardoor je het gevoel hebt dat je iets goed doet, maar ook altijd de binnenbocht neemt en na verloop van tijd ontdekt dat je niet verder komt.

Onze biologie en natuur werkt zo niet. We geven niet tot we erbij neervallen, we geven TERUG. Onze codering is anders.

In de binnenbocht voel je adrenaline; op rechte stukken niet. En toch zijn de deze stukken nodig..

Misschien:

> ben je succesvol en is de levensstijl die je creëerde om je bedrijf heen gebouwd en niet om jou
> ga je van het een naar het ander en is geen echte integratie in je levensstijl of zoek je naar activaties waardoor je tegen dezelfde issues blijft lopen
> doe je wat werkt voor de ander maar voorkomt het dat je eigen genie doorkomt

Ik ken het.

Je vrouwelijke codering VOOR je laten werken is een spannend deel van de reis van vrouwelijk ontwaken, maar hard nodig.

De leegte voelt spannend, het is nieuw, er is geen doel (zo lijkt), het voelt als een vrije val. Anderen begrijpen je niet en projecteren hun afkeur bovenop onzekerheid die er al is.

En toch hoeft het niet lastig te zijn als je leert *hoe* naar jou komt, ipv jij die eerst iets moet doen voor je ontvangt, rust, er mag zijn.

Dat is Muse.

De weg die nieuw is en ook niet. Ze is ouder dan het leven zelf. Ze gaat zo diep als het kristallijnen veld. MUSE is herinneren.

Doe je mee?

Meld je hier aan; we starten op 1 januari aan deze reis. Liever één op één? Dat kan ook, ik heb momenteel (eind november) 1 plek om op korte termijn te starten. Voor info reik je naar me uit of klik je hier.


Als je werk zich ontvouwt is er altijd een uitnodiging om het diep van binnen te voelen. Omdat een deel herinnering is en een deel weerstand. Dat is heel normaal (en natuurlijk). Je voelt dat het groter mag en je voelt jezelf te willen openen om meer te laten zien. Dat is waarom belichaming voor vrouwen essentieel is.

Dat ontvouwen wordt geboren vanuit jou. Energetisch.

Als je jezelf niet toestaat om te voelen wat er door je heen wil komen, dan neemt je ratio het over en maakt het complexer dan het is.

Je belichaming is de energetische basis, de bedding van je bedrijf. Jij bent de fysieke expressie.

Als je in een fase bent waarin je werk groeit, reik dan naar mij uit.

De mutatie is echt.

Je wil een mentor naast je die je begrijpt, zowel je diepere lagen als de praktische, fysieke laag. En van hoe dit geheel zich uit in je bedrijf, en relaties. Als vrouw neem je alles van jezelf mee.

maike@maikemaessen.nl

Ik ben de enige die je mail leest.
Liefs,
Maike

 

 

Geplaatst in Embodiment & Energetics, Vertrouwen, vrouwelijk ondernemerschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *