Heb je een verlangen naar meer gemak met geld? Lees dit!

‘Het geld komt binnen’ deelde ze ‘maar ik ben nog blijer dat de pijn weg is.’

Zo is het met elke vrouw in het Allure-veld; er is een verlangen naar geld (vooral meer gemak met geld) EN er is een dieper thema.

Ze koos voor Allure omdat haar relatie met geld volledig uit balans was en ze wilde dat graag doorbreken. ​Het ging niet om geld – geld is puur de spiegel. (De focus op geld kan gekmakend zijn, kijk naar de energie die eronder ligt, voor veel vrouwen is dat de energie van toewijding).

Want elke keer dat ze zich ‘klaar’ voelde voor haar volgende grote stap in haar bedrijf, was daar die innerlijke voice-over die haar deed twijfelen aan haar richting ‘weet je zeker dat je het in je hebt om het dit keer af te maken?’

Waardoor ze terug stapte – in alles was klaar voor haar nieuwe hoofdstuk – maar ze reikte niet echt naar wat ze wilde.

> Steeds bang om de sprong te wagen
> Met hevige menstruatie en bekkenpijn
> Het gevoel alsof haar lichaam niet meewerkte en haar tegenhield (plus alle verhalen: ‘zit ik dan toch verkeerd’)

Daar startte onze reis.

​Je lichaam werkt nooit tegen je – ze geeft een boodschap. Haar lichaam hield haar niet tegen – ze vroeg haar om hulp: het is hier ook haar lijf wat iets laat voelen, waar een jongere versie van haar, geen woorden voor had.

Ze was niet zozeer bang voor wat zou gebeuren als haar prachtige aanbod de wereld in zou komen – dat dénken we wel – het was meer dat haar lichaam de angst had opgeslagen in haar buik.

De katalysator was haar huwelijk dat voorbij was, en ze van de ene op de andere dag een alleenstaande moeder was.

De angst voor tekort was er al eerder, zoals bij veel vrouwen. Vanuit het gevoel: ‘kan ik het wel alleen’? Waardoor haar lichaam zich afsloot. Want ooit leerde je ‘dat is veilig’.

Het lijkt gekoppeld aan een bepaalde gebeurtenis, in dit geval een scheiding, maar dat waar je naar mag kijken, zit vrijwel altijd dieper.

Ze kon – diep vanbinnen – niet geloven dat het multidimensionale mannelijke (mannen – extern en het mannelijke aspect van binnen in de vrouw, maar ook geld en god/ het universum) er zou zijn voor haar omdat haar huwelijk heel vervelend was geëindigd.

Daarvoor ‘zag’ ze bij haar moeder, hoe mannen ‘niets waard’ waren. Het was niet haar pijn, niet eens haar eigen trauma, maar wel haar verantwoording om het te helen.

Vooruit en terug. Want ook bij haar kijken een jongen en een meisje mee…

Het geheel creëerde een wond die overal voelbaar was:

* het idee dat al het geld was ze verdiende, niet zou blijven.
* de angst dat ze haar fout met de vader van haar kinderen zou herhalen.
* het gevoel dat als ze een risico zou nemen en iets groots zou creëren, ze met pijn onderuit zou gaan.

Dat alles zorgde ervoor dat ze zich onbewust afsloot voor haar eigen levensenergie, met hevige pijn in haar onderbuik – de plek waar leven ontstaat – waar haar draagkracht is, waardoor het moeilijk voor haar was om te ontspannen in het ontvangen zoals het bedoeld is.

Ervaringen van nu, relateren vaak tot terug tot iets in onze kindertijd. Soms zo vroeg als de tijd voor of rond of vlak na geboorte. Soms is het van jouw moeder. Nogmaals: niet haar schuld, niet de jouwe, maar wel jouw verantwoording om te helen.

Dat heel jonge meisje wat naar haar eigen mama keek en haar zo diep voelde, hebben we naar voren gehaald. Haar hart mocht open (4 woorden, maar wat een impact…) Hierna kon ook haar eigen vrouw, in volle glorie ‘online’ komen. (Met online bedoel ik: naar boven, aan.)

Zodat haar kracht weer vrij kon stromen richting haar visie, haar meisje meenemend. Zodat ze kon blijven staan in haar waarheid en verlangen. We onderzochten hoe oud ze was, toen ze paniek ervoer in relatie tot groei en we herstelden de angst dat haar lijf zou crashen.

Haar lichte, speelse energie kwam terug

De pijn nam langzaam af

Ze vertrouwt weer op het masculien en mannen – ook hier stap voor stap.

Voor haar is dat waardevoller dan al het andere. Het is tijdens deze reis dat ik een oefening ontwikkelde rondom het integreren van jongere delen. De relatie die we hebben met ons zenuwstelsel, is allesbepalend. Het bepaalt in grote mate wat je jezelf kan laten hebben.

Dit deel van de transformatie is ook wat ik beschikbaar maak tijdens Momentum, de masterclass.

Als dat klinkt als een shift die jou ook kan helpen?

Kijk dan eens naar de Momentum Masterclass die ik 12 maart organiseer voor vrouwen die krachtiger willen staan in haar verlangen en waarheid. Zodat niet alleen jij je potentieel voelt, maar de ander ook. Zodat je veiligheid van binnen cultiveert en vormgeeft en de ander deze zelfde veiligheid ook voelt. Waardoor ze hun proces, liefde en geld aan jou toevertrouwen.

Tijdens de class reik ik je een practice aan, waar je naar terug kan blijven keren.

Voor hogere overtuigingen en expansie in je embodiment.

Doe je mee? Klik hier of op de button hieronder voor je deelname.
Heb je een vraag? Beantwoord dan gewoon deze mail. Ik ben aan de andere kant.

Wil je de diepte in, klik dan hier om meer te lezen over Allure of vraag gelijk je kennismaking aan.
Liefs!
Maike

Geplaatst in Embodiment & Energetics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *