Human Design en vrouwelijke energie: zo pas jij ze samen toe in je bedrijf, leven en liefde.

Een leuke vraag die ik wel eens krijg is hoe HUMAN design het vrouwelijke zich tot elkaar verhouden. Ik neem je mee:

HUMAN DESIGN kent een persoonlijkheidskant (zwarte cijfers / lijnen / passenger bewustzijn) en een designkant (rode cijfers / lijnen / the vehicle onbewuste). Een laag van onze persoonlijkheid en een laag van onze vorm. Een laag die je naar buiten toe presenteert en je mee identificeert en een laag die je – voor al andere – voelt. De bestuurder is de magnetic monopole.

Vrouwelijkheid

Als ik werk met het vrouwelijke dan heb ik het o.a. over een deel in jou dat observeert; dat getuige is van de ervaring van je lichaam. Dat is de waarheid van moment tot moment. En er is bewustzijn van die waarheid van moment tot moment. Dat is op de laag van je {vul je naam in}-bewustzijn.

Je kan onderscheid maken tussen de ervaring van je vorm en de ervaring van je bewustzijn. Daar zit verschil tussen en dat verschil kun je cultiveren; bewust maken en laten groeien. Zodat je het kan belichamen; een vergelijkbaar principe als bij Human Design. Vanuit belichaming zie je wat het leven bij je wil brengen; wat voor jou is en wat niet.

Feminine Mastery – vrouwelijk meesterschap

In je vrouwelijk onbewuste, in onze ziel, ligt enorm veel kracht en wijsheid verborgen, maar geen feminine mastery. Dit zit in ons bewustzijn. Wanneer we dat van binnenuit naar boven kunnen halen, is waar we machtig zijn. Want:

‘Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate.’ – Jung

Waar het feminine anders is dan het masculine.

Als ‘being’ met een vrouwelijke kern laten we ons onbewuste (ook collectief bewustzijn, van je voorouders / bloedlijn / pijnlichaam) steeds opnieuw geboren worden. Omdat we gemaakt zijn om te voelen. Bewustzijn is onmisbaar, rondom wat in je leeft en vanuit welke energie je creëert.

Onderscheid kunnen maken zorgt dat je ziet waar je keuze hebt en de verantwoording kan nemen over wat je verlangt.

Ben je klaar voor meer?

Kies dan voor je One Day Retreat inclusief Human Design; klik hier.

Voor we beginnen maken we eerst persoonlijk kennis, dat kan gewoon online. Mail of WhatsApp mij voor meer informatie: maike@maikemaessen.nl of 0619426332.

Geplaatst in Persoonlijke ontwikkeling, vrouwelijk ondernemerschap, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *