Lady & de business-bond; jij als spirituele beschermer van het heilige verbond

Lady & the business-bond: als onderneemster zijn we in een heilig verbond met ons bedrijf; waar wij de spirituele beschermer zijn van deze verbinding.

Een artikel over het multidimensionale vrouwelijke en de band die wij beschermen met ons vrouwelijke ZIJN.

Voor als mijn werk nieuw is voor je: ik onderneem, relateer en leef vanuit de vrouwelijke basis

– Waar het vrouwelijke teruggeeft in plaats van draagt en geeft wat alles en iedereen faciliteert, behalve haarzelf
– Waar wij de volle verantwoording dragen en nemen voor alles in ons leven (ik zeg weleens: wat er is, dat is het bewijs van jouw verlangen. Daarom: maak bewust, haal uit de schaduw, en geef je energie en toewijding aan de juiste mensen, diensten, plekken en relaties. Dit kent enorm veel lagen en nuances.)
– Waar we in de rol van de geliefde zijn – the beloved – de magnetische energie

Dat alles met het mannelijke intern stevig overeind. Met grenzen en gezond egoïsme.

Ik zeg wel eens dat wat ik breng een tikkeltje anders is, maar in werkelijkheid staat veel van hoe ik het teach, bijna haaks op hoe we het leerden en zien in onze maatschappij en ondernemersland.

Wat dat komt toch vanuit de mannelijke principes; die zijn niet verkeerd, ik ben niet uitgesproken tegen de patriarch, het heeft ook veel gebracht en mogelijk gemaakt. De matrix en jezelf daaruit halen, is ook niet iets wat ik snel zal zeggen. Net als 3d en 5d realiteit. Dat alles gaat voor mijn gevoel over wij en zij, over tegenstellingen, waar ik toch vooral voel: SAMEN. Samen zonder jezelf te verlaten.

We zijn nu op een punt aangekomen waar we steeds beter voelen dat hardheid geen ruimte biedt aan de vrouwelijke creatie-kracht, aan sensualiteit, een vrouwelijk waardesysteem, ritme, laat staat onze muze… TENZIJ wij die ruimte claimen.

Goed, lady & the business-bond…. met een knipoog naar de film.

Hoe ik het zelf ervaar en wat ik zie bij de vrouwen die bij mij een reis komen maken, is dat we in een verbond zijn. Een heilige band.

– Als vrouw gaan we ALTIJD een verbinding aan. We zijn in relatie met alles en iedereen om ons heen. Soms vanuit ons meisje of iets anders wat oud is (dat spiegelt die heilige band je al heel snel, zoals je al wel weet). Nergens groei je zo snel als wanneer je gaat ondernemen met dienst als product of in een liefdesrelatie waar de man en vrouw in hun eigen kern aanwezig willen blijven. Business-wsie is het alsof je in je blote kont op de markt gaat staan.

– Als vrouw willen we voelen. Hoge voltages. Sensaties. En…wat maken we veel van wat we voelen verkeerd, dempen we, interpreteren we als iets wat fout is en veranderd moet.

Ook met je bedrijf ben je in relatie; als ondernemer. De populaire slogan ‘je bent je bedrijf’ is iets wat voor mij voelt als: niet waar. Dat is lineair, net als quantum leaps meestal worden gepresenteerd, en dat zijn vrouwen niet.

Jij en je bedrijf hebben ieder een eigen energie. Elk een eigen stroom die voeding en kaders nodig heeft.

Van die band, zijn we de spirituele beschermer. Ik geloof zelfs dat de essentie van ons bedrijf ons uitkiest en vice versa. Een onmisbaar onderdeel van die bescherming is dat je jezelf er niet voor hoeft te verlaten of verraden, je mag juist heel dicht bij jezelf komen en blijven. Ook met geld en hoe jij dat verlangt te verdienen. Een proces waar ik onderneemsters met veel liefde bij ondersteun.

Ik ben trouwens – als altijd – heel benieuwd hoe dit voelt voor jou en waar in je lijf dit alles landt. Ik heb vaker dat wanneer ik voor eerst iets hoor, ik de waarheid van dat iets al kan voelen; soms moet het nog handen en voeten krijgen. Zodat ik ermee kan werken.

Als ik de vertaalslag maak en het geheel iets praktischer weergeef:

Die bescherming vindt haar bedding in een gemeenschappelijk verlangen; net zoals dat in een liefdesrelatie ook is (of zou moeten zijn).

Dit is iets wat alleen kan groeien wanneer wij thuis zijn in onze vrouwelijke kern:

❥ Waar we geen controle hoeven of manipuleren om iets te krijgen van de ander. Voor co-creatie.
❥ Waar je hart open is om in toelating te zijn en je ‘hebben’ te laten groeien.
❥ Waar de verbinding met je baarmoeder / onderbuik er is om je draag & ontvangkracht te versterken.

Samen vormen ze het multidimensionale vrouwelijke.

Waar ons ZIJN, weten en voelen belichaamd tot expressie komen. Waar we ontvangen voor dat wat we brengen.

Het vrouwelijke is ook sensualiteit (voelen). Je mag stralen lieve vrouw en AAN staan. We hebben zó geleerd ons licht te dimmen. Ik heb het niet over ‘licht en liefde’ maar over dat wat in ons is geplant, wat zowel eeuwenoud is als nieuw. Wat elke keer opnieuw mag sterven en tot leven komen. Door jou heen; de natuurlijke vrouwelijke groeicyclus.

Zodat je energie frequentie afstraalt op je man en op het masculien in je bedrijf; die je beiden eert en respecteert. Jouw licht voedt de ander en *het andere*; en laat jou vervolgens weer groeien.

In jouw ZIJN floreer jij, wordt je partner succesvoller maar ook het masculien in je bedrijf.

Zodat deze energie in ons kan stromen als ware; de codes, de onvoorwaardelijke liefde, de kracht die wij vermenigvuldigen en via ons bedrijf de wereld in brengen.

Alles werkt samen, alles is verbonden.

Ons leven, liefde en bedrijf is de holografische weergave van wat leeft in je hart.
Hiermee werken is magisch mooi. Niet supermakkelijk, wel eenvoudig 😉

Het is de plek waar we onderscheid kunnen maken tussen wat voor ons is en wat niet. Waar we trouw zijn aan alles wat onze persona definieert.

Dat is de plek waarop je we ons werk belichamen en tot leven brengen.

Kun je de oneindige cirkel van ontvangen en teruggeven al voelen?

Het vrouwelijke ontvangt voor ze geeft.
Het vrouwelijke leidt niet maar haar frequentie gaat eerst.

Herinner je de muze in dit verhaal? Je bent haar zelf.

Tijdens het OPEN event op 12 mei, gaan we haar openen en verbinden met het innerlijke mannelijke. Wil je hierbij zijn? Claim je ticket hier.
Liever één op één? Kies dan voor je One Day Retreat of het Mentorschap.

Geplaatst in Embodiment & Energetics, Vertrouwen, vrouwelijk ondernemerschap, Vrouwelijke Energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *