Van toewijding naar succes als onderneemster; het begint hier.

Voor mijn nieuwe cliënt, die ik nu even Roos noem, schreef ik onderstaande mail. Een mail die ik ook voor jou heb geschreven.

Jij, super bewuste onderneemster, je voelt zo ontzettend veel; voor jezelf & voor de ander. Je bouwt altijd en met veel toewijding aan je bedrijf en je twijfelt niet aan je kunnen, ik weet daardoor zeker dat deze mail ook fijn is voor jou.


Lieve Roos,

Allereerst wil je bedanken voor je open delen. Ik vind het prachtig mooi hoe je zo beeldend omschrijft te zoeken naar dieper vertrouwen, naar hoe je klanten aan kunt spreken met een boodschap die ‘helemaal jij’ is en naar meer stabiliteit in je inkomen; ook al heb je een partner naast je die voorziet in jullie financiële behoeften.

De plek waar alles begint, is de plek waar je die energie voelt in jezelf.

Wat je verlangt, heb je in je. Het is er al, dat heb je waarschijnlijk al vaker gehoord.

Als je we meeste coaches mogen geloven, kun je dit bereiken door het te manifesteren, het ligt allemaal voor het grijpen, als je het maar kiest.

Ook jij hebt dit al heel vaak vol toewijding geprobeerd vertelde je.

Ik wil hier iets meer over delen met je. Iets wat belangrijk is om te weten, voordat je gaat geloven dat er iets ‘niet goed’ doet. Voordat je denkt dat anderen dit moeiteloos ‘lukt’, en alleen jou niet. Voordat je denkt dat je niet genoeg je best doet.

Hoe komt het dat echt kunnen leven van je bedrijf, terwijl je al zoveel kennis hebt opgedaan en al zo veel weet, niet zomaar kunt veranderen?

Verlangen naar meer winst met je bedrijf, meer impact, meer kunnen ontvangen en geven.

Meer echt en volledig aanwezig zijn bij wie je bent en voelen hoe je dit mag voorleven.

Wat hierachter zit is: je bedrijf is niet alleen alles naar buiten toe is; zoals je website, alle opleidingen op orde, een verdienmodel wat theoretisch goed in elkaar zit. Het is niet alleen ‘het werk’ aan de buitenkant.

Het zit ook in jou, in je emoties, in je vrouwelijke energie, in je lichaam, je innerlijk systeem. Ondernemen is deels een rationeel hoofd ding én voor een vrouw altijd een ‘lijf ding’.

Je weg naar succes kun je niet versneld manifesteren door alleen met je mindset te werken of alleen energetisch.

Lieve Roos, toen ik mijn baan in de corporate wereld opzei zodat ik me volledig kon toeleggen op mijn eigen bedrijf, was ik niet getraind of opgeleid in lichaamswerk of in iets als ‘de overgave’. Ik dacht: ‘ik heb de keuze gemaakt, nu breekt alles open’.

Ik leerde op dat moment – als mompreneur en single co-ouder – het belang kennen van mijn vrouwelijke energie als tool in succesvol willen zijn en bereiken wat ik voor ogen heb.

Ik begeleid mijn cliënten – en jou nu ook – altijd op meerdere niveaus. Vandaar dat ik je practices aan ga reiken met visualisaties, somatisch bewegen, jezelf aanraken, je energie centreren. Ik dacht altijd dit zweverig was en niet nodig, overdreven zelfs; ik heb aan den lijve ondervonden hoeveel me dit bracht.

Misschien denk je nu: ‘maar Maike, dat is toch logisch’?

Ik ben blij als je dit voelt en begrijpt, want in het neerzetten van een succesvol bedrijf is dit hoe het werkt. En toch is dit in business nog niet helemaal gebruikelijk, we vertrouwen vooral op het ‘doen’. Niet op de diepgang in het vrouw zijn.

Zoveel vrouwen die bij me komen hebben al veel gedaan; het spirituele werk, ze zijn zo intuïtief als een vrouw maar zijn kan. Maar hoe breng je die verbinding naar de diepere lagen, hoe zorg je voor een fundament in je bedrijf waar jij je veilig en gedragen voelt, hoe vraag je naar je waarde en neem je uit de weg wat in de weg staat?

Ons vrouwelijke lichaam is zo’n bijzondere ingang naar die diepere wijsheid, naar creatie, naar grootser en meer ontvangen.

Vandaar dat je tegelijk met je mindset en je acties, ook je energie en je lijf mag betrekken voor de diepe, duurzame transformatie. Met toegepaste oefeningen. Die gericht zijn op je je energie, op het openen van je hart, op je eigen verbinding en zelfexpressie.

Dank je wel, lieve Roos, dat je vol toewijding deze reis start met mij. Je zult er geen spijt van krijgen. Dit is één van de beste investeringen die je kunt doen in jezelf én je bedrijf.

Onze volgende sessie beginnen we met het verankeren van je innerlijk elektro-magnetisch veld in je lichaam; de yin / yang, je ontvankelijke / penetrerende energie. Dit helpt je zowel op zakelijk als persoonlijk vlak; als je energetisch ‘pusht’ als het ware, dan kan de ander zich terugtrekken, dat gebeurt onbewust en is iets wat je zakelijk en in sales wil voorkomen. Je gaat steeds meer voelen, daar heb je dat mooie vrouwenlijf immers voor – zoals je zelf ook al concludeerde – en dat ga je nu praktisch inzetten.

Al mijn liefs,
Maike

P.S. Bij tussentijds willen delen: voel je vrij, ook over dat andere proces wat we al even hebben geraakt.


Kun je hier hulp bij gebruiken? Stuur me gerust een mail om de mogelijkheden om samen te werken te bespreken via maike@maikemaessen.nl of WhatsApp me op 0619426332.

Wil je alvast iets lezen over hoe onze samenwerking eruit ziet? Klik dan hier.

Liefs!

Ontvang tips en inspiratie die je helpen jezelf sterker te voelen. Het is gratis! 

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *