Ontketen je innerlijke kracht en vergroot je ontvangkracht

Je werk verdiept continu; dat is logisch zul je misschien denken. Waar je je (misschien) minder bewust van bent is dat je de kracht ervan door je heen wil kunnen laten stromen.

Je kracht, je werk en je zelf je bedrijf groeien door jou heen.

Hoe dat werkt lees je hier:

Onze zielsmissies hebben een bepaalde goddelijkheid in zich. Iets wat groter is dan wijzelf. Het wordt ooit verheerlijkt maar die missie kent ook intensiteit en hoge voltages die voor je innerlijke systeem echt niet altijd een hell yeah zijn.

Om met je eigen magie te werken moet je die voltages door je lijf heen kunnen laten gaan.

Terwijl je nét leerde om je zenuwstelsel (innerlijke systeem) tot rust te brengen en het teveel aan spanning en angst te reguleren.

Waardoor de intensiteit van je volgende level, als ze binnenkomt, kan aanvoelen als ‘fout’ en je per ongeluk je groei weghoudt.

Of slechts een klein deel toelaat en op ‘safe’ speelt (en meer drama creëert…dat is hoe het vrouwelijke werkt. Ze komt er hoe dan ook uit.)

Waar je nu je zenuwstelsel rustig probeert te houden wil je bedrijf misschien juist: het dak eraf, zodat je je ontvang-instellingen van binnenuit verandert.

>> In jou is een plek nodig waar dat alles kan landen en groeien << het vrouwelijke is de grote vermenigvuldiger.

Alles kalm houden, houdt ook een plateau in stand in wat je jezelf laat hebben.

Dat gaat gepaard met actie en doen; de oude bekende weg. Vrouwen lopen daar vast. Omdat je blijft doen en alles voor wil zijn en niet vertrouwt.

Wat nodig is?

Niet alleen jezelf ‘veilig’ kunnen houden maar je lichaam leren openen voor het grotere. Van binnenuit expanderen en vermenigvuldigen; je vrouwenlijf is er letterlijk voor gebouwd.

Combineer dus acties gericht op het genereren van geld met jezelf openen. Zodat je die voltages en intensiteit door je lijf heen kan laten razen EN jij naar de rand komt.

Naar de rand waar meer van jou is, daadwerkelijk door kan komen en je op die laag kan werken en ontvangen. Zonder in de bekende yang te schieten als het even lastig is met geld of drukte en al je levenskracht daarheen gaat.

Je bent anders gecodeerd, lieve vrouw. Je beweging naar succesvol neerzetten is anders.

In Muse doen we dit samen. 9 maanden lang. Zodat je verschil leert voelen en onderscheid maakt tussen wat vanuit ego komt en wat vanuit het grotere magische speelveld; dat wat er écht voor je is.

Muse start op 3 januari. Je bent erbij voor 333 per maand. Voor info reik je naar mij uit via maike@maikemaessen.nl. Liever één op één? Dat kan ook, klik dan hier voor Allure.

Liefs!
Maike

Geplaatst in Embodiment & Energetics, vrouwelijk ondernemerschap, Vrouwelijke Energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *