Over vrouwelijke wijsheid en jouw innerlijke Muze

Het is tijd voor de wijze vrouwen om de (vele) sluiers van illusie op te tillen.

Ik zie regelmatig teachings over hoe iedereen je spiegel is en dat als je maar voldoende afgestemd of ‘vrouwelijk genoeg’ bent, je alles krijgt wat je wilt. De rest manifesteren er wel bij.

Vind je mij bot als ik zeg dat het spiegelconcept geweldig is als je net begint met ontwaken? Maar als je je hele leven voor de spiegel staat, je eigenlijk rondjes loopt.​ De 3D-wereld is niet jouw weerspiegeling. Wij werken met portalen die je – keuze na keuze – bij ware overgave brengen.

Een van mijn portalen had te maken met ons nieuwe huis en een verborgen gebrek. Het voelde best gewaagd om een schikking te weigeren en te blijven staan in wat ik voelde dat er voor mij was. Of beter: ons.

Meestal zijn die portalen heel aardse ervaringen die een dito benadering vragen. En daarvan kan ik zeggen:

> er is een tijd om als Artemis te zijn, de godin van de focus en de jacht, en alles op één lijn te brengen, met een mind die in vuur en vlam staat, met snelheid en precisie.​

> Er is ook een tijd om Aphrodite te zijn, helemaal warm en tintelend, met uitnodigende bewegingen, vertrouwend op de leiding van een man, met een adem die naar ambrozijn ruikt.​

> En dan is er een tijd om gewoon een vrouw te zijn die genoeg heeft van gedoe en nuchter te kijken naar wat er werkelijk gebeurt in haar leven en wat er echt nodig is.

Voor mij is het zo dat keuzes nooit op zichzelf staan, misschien herken je dat wel. Tegelijkertijd was het deze keer ook belangrijk om zowel te kiezen voor MEER als me kunnen overgeven aan het onbekende.

Het Grote Vrouwelijke Speelveld.

Vertrouwen dat daar precies de juist mensen zijn om te helpen.

Soms is hopen dat iemand ‘gewoon’ eerlijk zal zijn, niet genoeg. Ook niet als wij alles goed doen.

Mensen zijn wie ze zijn en dat is niet altijd een weerspiegeling van jou. Net als dat geld en alles eromheen soms gekmakend kan zijn en niet over geld zelf gaat.

​Waarschijnlijk heb jij ook te maken gehad met dingen waar je geen controle over hebt.

Alles werd oneindig veel beter en gemakkelijker voor mij toen ik mij losmaakte van hoe het hoorde en mij opende om de mystiek van het leven te ervaren op MIJN manier. Mystiek zit voor mij veel meer in het alledaagse dan waar je het misschien zoekt (ik wel althans).

Je vrouwelijke lichaam kent niet alleen mind-set maar ook body-set. Gebaseerd op je eerder ervaringen die in je zenuwstelsel zijn uitgebeiteld, die van invloed zijn op hoe je je voelt en hoe je beslissingen neemt als controle weg glipt. Je somatische setpoint wort vastgehouden door je lijf; die wil je verhogen.

Dit gaat voorbij het helen van je onderbewustzijn of het uitlijnen van jezelf.

Je vermogen om jezelf stabiel te houden, je eigen frequentie te vinden en door het Hogere te worden geraakt (of genomen ^^) in het soms zo oncomfortabele onbekende is wat nodig is als je je vermogen wilt vergroten om MEER (van het leven) te hebben. Om voluit in toelating te zijn.

Je bent hier echt om in je vrouwelijke lichaam te zijn en niet alleen maar aan jezelf te werken. Of aan je bedrijf.

Je vrouwelijke lichaam kan je muze zijn naarmate je je vermogen vergroot om meer te kunnen dragen, maar dat is veel moeilijker als je nog steeds in de vele illusies verkeert die ons worden voorgeschoteld. Van spiegels tot je geliefde euro’s bij elkaar manifesteren.

Welke illusie er ook in je leven wordt onthuld, laat de sluier opgaan. Het is tijd.

In MUSE doen we dat samen. We starten op 3 januari.

Geplaatst in Embodiment & Energetics, Vrouwelijke Energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *