Favo tools & bronnen

voor vrouwelijke ondernemers

Geniet van enkele van mijn go-to biz & life-bronnen. Om je op je reis te helpen. Ik deel - zoals altijd - alleen met je wat ik echt leuk vind en waarin ik geloof.

Maike Maessen logo

Top Picks

Business Tools I Love

Canva

Het meest gebruiksvriendelijke en intuïtieve grafische ontwerpprogramma. Mijn geheime wapen. Ik hou zoveel van dit programma en gebruik het eigenlijk voor alles wat met ontwerpen te maken heeft.

Zoom

Voor mijn online sessies werk ik uitsluitend met Zoom. Goed geluid, opname en integratie-opties. Ik heb de betaalde versie voor mijn groepsprogramma's.

Calendy

Gebruiksvriendelijke app om je online planningssysteem te upgraden. Je hoeft alleen maar een link naar uw cliënten te sturen en zij kunnen de beste tijd voor hen vinden. Synchroniseert met je agenda. Super handy!

WordPress

Mijn website creëerde ik zelf; via WordPress. Ik raad dit al mijn cliënten aan; er wil nogal eens wat wijzigen in je diensten of boodschap. Zorg dat je dit zelf kunt onderhouden.

Persoonlijke favorieten

 

 

Akasha

Wil je meer weten over je Human Design? Dan is deze gratis app een aanrader. Deze neemt je mee in de gates / Gene Keys waar je Zon en Aarde instaan. Ofwel: je purpose, je levensles, je voldoening etc. Inclusief fijne meditaties en Mudra's.

WorkOut

Een sterk lijf is een sterk bedrijf. Ik zit vol met oneliners; 'zoals je één ding doet, zo doe je alles' is er eentje die mijn cliënten ook keurig opdreunen tegenwoordig. Qua sport zie je me vaak hardlopen; ik sport vrijwel elke dag (behalve met mijn menstruatie) en ik houd het graag praktisch (lees: kort maar krachtig). Via de link doe je 1 van mijn favo workouts.

Boekentips