Er staat iets tussen jou en je volgende stap in:

> Wat je wil is MEER van jezelf tot uiting brengen - privé en zakelijk - voorbij schuldgevoel, tekort of afwijzing en loskomen van verhalen van je innerlijk meisje & schaduw patronen. Dat vraagt van je om de kloof te dichten tussen wat je kreeg als kind en had moeten krijgen.

In deze intensive nemen we poortwachters weg die voor je geluk, succes en voldoening staan en transformeren we ze tot bondgenoten. Zodat ze bijdragen aan waar jij te zijn hebt als vrouw & onderneemster en jij je voluit kan openen EN ontvangen.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray vrouwelijke energie
150+ onderneemsters geholpen |  6+ jaar ervaring

Welkom, lieve vrouw, in de Muse Intensive. Ik neem je graag mee in de opzet en hopelijk beantwoord ik al je vragen. Je kunt mij altijd een mail sturen.

Wat we in MUSE doen, zou de basis moeten zijn van elke effectieve coaching - ongeacht of dit zakelijk of privé is. Zonder deze fundamentele bedding beklijft strategie niet.
 
Zonder fundament blijven activaties (triggers, trauma, vecht-vlucht-vries-instemmingsreacties) je tijd en geld kosten. En bovenal: je geluk.
 
In de MUSE Intensive werken we 4 weken intensief samen, met 4 sessies van 1 uur (online of offline). Daarnaast bied ik ondersteuning tussen de sessies door. Je ontvangt waardevolle oefeningen waar je ook na afloop toegang toe behoudt.
 
Hoe deze Intensive is opgebouwd, lees je verderop. 

Onze focus in Muse:

Je maakt tijdens deze intensive de beweging van buiten jezelf zijn en zoeken naar helderheid, stevigheid en belichaamd vertrouwen.

Deze ga je in jou voelen en verder cultiveren (= laten groeien, van binnenuit). Je verlangt ernaar om jezelf op de diepere laag te kunnen openen en hier ook te ontvangen; zowel in je bedrijf als persoonlijk leven.

Ik weet hoe frustrerend het is om pure magie achter de schermen in je containers en trajecten te ervaren…. terwijl de resultaten in je omzet dit nog niet weerspiegelen.

Ik heb bestudeerd wat voor onderneemsters ontbrak in hun energie- en strategie en ontdekte de 2 ontbrekende schakels om duurzaam naar het volgende inkomenslevel te kunnen opschalen. Zonder ook maar één druppel diepgang te verliezen of te verzanden in oppervlakkig delen.

In deze Intensive leer ik jou, wat ik leerde, zodat je kan groeien zonder in te leveren op je diepte of integriteit.

Want ondanks dat voor je gevoel alles stevig staat - je website, je verhaal, blijft het stiller dan gehoopt.

Hoe komt dat?

Laat ik beginnen met: jij doet niets verkeerd. Dat gevoel ontstaat soms. De meeste coaching is gericht om processen via taal / logos over te brengen, maar als vrouw zend je uit via je frequentie. Die laag wordt vaak vergeten of slechts aan een beetje aangeraakt.

De kans is groot dat er een kloof bestaat hoe je jezelf vertrouwt en eert in je huidig proces EN waar je verlangt te zijn als onderneemster en vrouw. Die kloof wil je verkleinen zodat je vanuit je vrouwelijke volheid voelbaar bent.

Met andere woorden, je hebt onbedoeld een laagje over je kern (poortwachter) gebouwd wat maakt dat je moeilijk voorbij die laag aantrekt en voelbaar bent. Tenzij je hard werkt en meer geeft.

Om dat te veranderen gaan we interne bondgenoten creëren en rust brengen, waar nu poortwachters en zoeken zijn.

Wat we zowel in het ondernemerschap als in relaties over het hoofd zien maar wel het allermeest voor je doet: jezelf leren openen om te ontvangen. Je werkelijke waarden en waarheid leren kennen. Maar ook jongere delen van ons, die in de weg staan van dromen en verlangens, en ze alsnog integreren zodat ze mét je werken in plaats van een sta-in-de-weg.

Meestal is het zo dat wanneer een vrouw een gevoel van vastzitten ervaart, ze is versmolten met haar jongere delen. Deze jongere delen hebben een verhaal wat gaat over tekort, over schaamte, of angst, afwijzing en er niet mogen zijn. Dat verhaal is vervolgens wat overheerst in je core-frequentie; ofwel dat wat mensen voelen als ze naar je kijken of luisteren. Het is zo belangrijk dat je leert hoe je je niet langer (onbewust) identificeert met deze delen maar ze alsnog geeft wat ze destijds nodig hadden.

Speciaal voor de onderneemster . . .

Die een diepere verbinding wil ervaren; zowel met zichzelf, haar eigen mystiek als de wijsheid van het leven, terwijl ze haar hoogste realiteit vormgeeft.

Samen vergroten we jouw ontvangkracht, je plezier én je vertrouwen.

Samen openen we het nieuwe wat er is voor jou.

Als vrouw nemen we onszelf over mee naartoe, in ons bedrijf en leven, in de vele relaties en verbindingen die ons leven rijk is. In hoe we geld aantrekken en in de transformatie die we brengen voor de ander.

Alles zodat jij vol vertrouwen in de vrijere, meer eigen en afgestemde versie van jezelf en je werk stapt.

De Intensive is opgebouwd uit 3 fases:

1: Krachtige interne bondgenoten

In deze fase staat het fundament van mijn werk centraal: het identificeren en integreren van jongere delen, verhalen en identiteiten van jezelf die in de weg staan van je dromen en verlangens.

2: Verder openen en ontvangen

Leren jezelf openen om te ontvangen en je werkelijke waarden en waarheid leren kennen. Dit is belangrijk om de kloof te verkleinen tussen hoe je jezelf vertrouwt en eert in je huidige proces, en waar je als ondernemer en vrouw verlangt te zijn.

3: Belichaming de verlangde identiteit

Vergroten van je ontvangkracht, plezier en vertrouwen, zodat je vol vertrouwen in de vrijere, meer eigen en afgestemde versie van jezelf en je werk kunt stappen. Dit helpt om je diepere verbinding met jezelf, je mystiek en de wijsheid van het leven te ervaren.

 

Je hebt practices nodig om je energie magnetisch te laten voelen vanuit je eigen volheid als vrouw.

 
 

ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

In onze op elkaar afgestemde sessies doorbreken we oude patronen en verankeren we het nieuwe in jou. Samen bepalen we het doel voor onze tijd samen; ik help je om dit concreet te maken en het praktische en mystieke met elkaar te verbinden.

Enkele voorbeelden van thema's en onderwerpen:

Vrouwelijke energie, wijsheid en helderheid

Het verder ontwikkelen van je identiteit en expressie als vrouw; hoe laat je deze energie vol vertrouwen zien in je (online) bedrijf en in je relatie? Hoe zet je je gaves en spiritualiteit in op een manier die krachtig voelt én ruimte biedt voor je mystieke en verleidelijke kant? Je leert werken met al jouw lagen en nuances. Ik werk vanuit het idee dat het altijd de EN-EN mag zijn. Het één versterkt het ander.

Doorbreken van oude patronen en vormgeven aan wat je wel wil

Je grenzen op een gezonde manier aangeven en krachtig bij jezelf kunnen blijven. Wat zich ook aandient. Vrouwelijke alchemie is nieuwe uitkomsten kunnen creëren buiten bestaande patronen en jezelf verder ontdekken in dit proces.

Zelfvertrouwen, zelfacceptatie & verantwoording

In het reine zijn met jezelf; met wat er was, wat er is en wat eraan komt. Van zelfafwijzing naar zelfacceptatie. Die rode draad in je leven? Samen maken we hier een gouden verhaal van.

Spiegels uit je gezinsleven / relatie; parels van groei die je ook zakelijk verder brengen

De vrouwelijke en mannelijke polariteit in je relatie, werken met dat wat je kind je spiegelt, vriendschappen of kijken naar de relatie met je bedrijf of klant. Wat kom je tegen, wat laat het jou zien en wat vraagt het écht van je?

Relaties en vriendschappen

Hoe ga je om met plotselinge veranderingen in de onderlinge dynamiek in je relatie? En hoe kun je de ander helemaal ontvangen tijdens coaching sessies zonder overal in mee te gaan? Hoe voorkom je, wanneer je zelf een groei door wil maken, dat je je oude 'gang' op sleeptouw neemt en vervolgens geen energie meer voor jezelf overhoudt? Of misschien voel je je af en toe alleen en wil je nieuwe mensen om je heen.

Met mij aan jouw zijde, iemand die écht ziet wie je bent en alles van jou er kan laten zijn, kun je diep duiken in je eigen potentieel, jezelf bevrijden van belemmerende overtuigingen en je ware kracht omarmen.

Deze Intensive is inclusief:

  • Mij als jouw persoonlijke mentor, sparringpartner, spaceholder en wing woman. Je kunt op mij leunen met al je vragen en struggles, waar het ook over gaat. Alles aan en in jou geven we ruimte zodat je ermee kan werken.
  • 4 sessies van 90 minuten. Deze sessie kunnen online en offline plaatsvinden. Online sessies neem ik voor je op.

Je ontvangt alle nodige (somatische) practices en tools.

  • Ik neem je Human Design globaal mee. Human Design is een mechaniek waar je op terug kunt vallen, het is geen manifestatie tool. Ik blijf niet aan de oppervlakte maar laat je ook zien, hoe je wat er voor jou is, concreet inzet in je bedrijf en leven. Wat past goed bij jou qua manier van werken bijvoorbeeld en wat kun je beter laten gaan. Het kaf van koren scheiden wordt hiermee een stuk makkelijker en sneller.

Het allerfijnste is misschien wel:

  • Toegang tot mij via Voxer (een app zoals WhatsApp) tussen sessies door; ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen. Je hoeft nooit tot de volgende sessie te wachten. Soms overvalt iets en heb je ad-hoc support nodig - of puur mij als getuige van jouw proces - dat voorkomt dat je gaat over-analyseren waardoor je meer in lijf aanwezig bent, dan in je hoofd. Ik krijg altijd terug hoe fijn de altijd voelbare energetische verbinding is.

Mijn manier van werken is unieke mix van embodiment, diep energetisch en somatisch werk. Onvoorwaardelijk, praktisch en verdiepend. Altijd door de lens van het vrouwelijke. Die mix brengen we naar je ratio, je lichaam, je hart, je gevoel en daarmee je hele ZIJN. Samen creëren we een veilige en ondersteunende ruimte waarin je kunt verkennen, helen en groeien.

Je investering voor dit alles is € 999 excl BTW

Dit zeggen onderneemsters die al met me hebben gewerkt:

'Geen vooraf vastgestelde stappen of blauwdruk waar je in mee moet, maar 100% aansluiten op wat jij als mens en ondernemer in het moment nodig hebt. En dat kan iedere week verschillen. Van praktisch en hands on tot energetisch en vage shizzle. Maike heeft het allemaal in huis en schakelt zonder problemen. Echt een verademing om mee te mogen samenwerken. Ze geeft je rust en een rotsvast vertrouwen op de momenten dat je er zelf even niet bij kunt. Super waardevol! Dankjewel voor alles lieve Maike, you rock... BIG time!'

Bibianne Boumans

'Maike was tijdens een periode van persoonlijke transformatie altijd dicht bij mij, waardoor ik het gevoel kreeg er niet helemaal alleen doorheen te bewegen. Dit zorgde ervoor dat ik relatief rustig door veranderingen heen ben gegaan. Het grootste goud is dat ik vertrouwd ben geworden met de mist (de void) in het leven.

Op basis van mijn gevoel na een samenwerking van anderhalf jaar: Als je voelt dat je bij Maike hebt te zijn, volg dan dat gevoel in jezelf. Het brengt je meer dan je kunt bedenken. Lieve Maike, dankjewel voor jouw begeleiding!'

Heidi van de Vaart

'Maike is anders dan de eerdere businessmentoren die ik had, en net daarom voelde ik dat ik bij haar moest zijn. Ik weet al langer dat 20% strategie is, en 80% energie. Mijn strategie was helder, het fundament van m'n bedrijf stond. Ik voelde dat ik in dat stuk van die 80% energie nog heel veel kon en wilde leren.

En dat blijkt bij Maike een schot in de roos te zijn. Op een heel speelse, lichte, zachte manier reikt ze me de juiste dingen aan die ervoor zorgen dat mijn bedrijf en ikzelf verder groeien en ik Joy, Ease & Abundance mag ervaren...'

Katrin van de Water -High-end Business Mentor
ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om de sprong te nemen. Ik vang je op en zorg dat jij je gedragen voelt.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou.

Voor we starten hebben we altijd een online kennismaking (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten.

Veel gestelde vragen:

Goed verhaal, lekker kort, die ik niets mee. Ik ga je niet najagen in je verlangen. Tegelijkertijd weet ik dat investeren spannend is, helemaal met grotere bedragen en helemaal als je eerder investeerde in iemand die meer oog heeft voor de eigen marketing dan voor jou.

Je voelt zelf welke stap de juiste is en of nu het moment is. Het enige wat ik je kan beloven is dat onze tijd samen een zeer waardevolle investering is, die je zich op vele fronten zal terugbetalen en waar je naar kan blijven terugkeren. Wat kost het je als je wacht?

Absoluut, ik werk ook met vrouwen zonder eigen bedrijf of aspiratie tot. Als je voelt dat je bij mij hebt te zijn; dat gevoel klopt en mag je volgen.

Aan de 1:1 begeleiding, op elk moment. Voor we beginnen, maken we altijd kennis. Dat gesprek is vrijblijvend omdat het belangrijk is dat we een klik voelen.

De sessies duren 1 tot 1,5 uur en zijn op elkaar afgestemd; tussen sessies door hebben we regelmatig contact via Voxer of de via mail. Soms omdat je praktische feedback wil, soms omdat ik getuige ben van een stukje van je proces. Je ontvangt ook practices en tools die je in je eigen tijd kan doen. Het traject is intensief en exclusief, de ene week zal je er meer mee bezig zijn dan de andere. Van de sessies ontvang je een opname; soms zul je ze willen terugkijken vanwege praktische stukken die je door wil voeren en soms vanwege een practice die we deden, die je wil herhalen.

Mijn support en begeleiding is onvoorwaardelijk; ik ben er ECHT voor je. Ook in het energetische, ook in de onderlaag.