Zo werk jij samen met het universum en (je eigen) aantrekkingskracht

‘Lief Universum. You do something for me, I do something for you. Maar euhm…. begin jij?’

Zo werkt het niet (helaas) …het Universum beweegt – hele BERGEN – als jij beweegt.

Jouw vrouwelijke frequentie gaat eerst en dat net wat verder dan het idee van co-creatie. Een dans waarin het vrouwelijke voorop gaat. Dus jij begint. Dat zit niet altijd in het nemen van acties, veel meer in het voelen van je waarheid, en dat weg laten nemen wat niet in lijn is met wat je verlangt.

Goed om te weten is dat niet elke stap meteen een leap hoeft te zijn en dat je ook de energie van het grotere kunt kiezen in het kleinere.

Soms gaat het om stoppen met wat je doet zodat je ruimte maakt.

En…

… laat het tijd-concept los.

… laat het idee los dat jij niet het universum bent. Je lichaam is in jou, niet andersom.

… geef je innerlijk gestel – je zenuwstelsel – ook tijd om de beweging en groei te maken die jij wil maken.

Met klanten neem ik deze principes ook mee (in Muse bijvoorbeeld) de energie van het universum, werken met de wet van aantrekking en vrouwelijk magnetisme. Hoewel ik liever spreek over ‘cultiveren’ dan het idee van aantrekken. Dat geeft toch het gevoel dat je iets moet ‘doen’ voor je iets krijgt en voor een vrouw klopt dat energetisch niet. We geven terug, we ontvangen eerst.

Deze wet van aantrekking staat niet op zichzelf trouwens; ze is nauw verbonden met de ‘art of allowance’. Van in toestemming zijn voor je verlangen en ruimte maken om te ontvangen. Je kan iets willen en het onbewust weghouden, afkeuren of verkeerd maken. Of je kan met je hele hebben en houden in de weg staan.

De wet van aantrekking zelf valt weer uiteen in de ‘law of opposites’, ‘the gift of wisdom’, de ‘joy of wonder’ en de ‘law of cycles’.

Wat ik altijd zeg: maak het niet te ingewikkeld. De wetten ‘draaien’ al, ook al willen we alles kunnen begrijpen en vastpakken en liefst over 2 minuten resultaat. Door te willen begrijpen, schiet je in je hoofd en mis je de magie waar het eigenlijk allemaal om draait.

Die wetten is waarom je hier bent beland.

Wat belangrijk is – en in de law of joy en wonder zit – is om steeds in de energie van de vraag te stappen. Niet oordelen en jezelf vastzetten maar om te vragen: wat is hier voor mij en wat wil het leven bij me brengen? Om je te blijven verbinden met de vrouw die je bent als je hebt wat je wilt of verlangt (ik maak onderscheid tussen ego-willen en verlangen). Waarom? Omdat willen kleiner is dan verlangen.

De crux zit in: in feite heb je alleen ‘nu’. Dit moment in ruimte en tijd waar je mee werkt, van waaruit je creëert. Je mind kent wat er was en wat is. Je verlangt vaak iets wat je nog niet kent als een belichaamde ervaring, dus dit vraagt training.

Soms zelfs jezelf en omgeving ‘voor de gek houden’. Omdat jezelf een nieuw verhaal mag vertellen en in een nieuwe realiteit mag stappen, voor het er daadwerkelijk is.

Vanuit dat vertrouwen zet je stappen omdat je voelt: dit is wat ik nu te doen heb.

Tijd is lineair; wij en het universum zijn dat niet. We zijn cyclisch. Als vrouw mag je ook veel meer leven naar je vrouwelijke ritme en innerlijk waardesysteem.

Althans dat mogen we meer zijn in een wereld die nog erg georiënteerd is op het masculien, op vertrouwen halen op wat we doen en op het resultaat in plaats van: op wie we zijn.

Probeer om tijd los te laten en focus op hoe je je voelt als je hebt wat je verlangt.

Werk met de waarheid dat alles er al is. Wat jij verlangt, verlangt ook naar jou.

>>> Wat kies je als je dat weet?
>>> Wie moet je nu zijn, om die verlangens toe te laten?

Veel van ‘dit werk’ gaat niet over werken met de wet van aantrekking en ‘manifesteren’. Het gaat veel over kunnen ontspannen in het ontvangen, over in een dans zijn met wat er nu is, vertrouwen in wat er aan komt en helderheid in je eigen diepere verlangen en waarheid.

Kunnen ontvangen is paradoxaal genoeg ook: loslaten. Als je een zaadje plant om iets te laten groeien, dek je het toe met aarde en ga je het niet elk uur opgraven om te zien of er al iets groeit.

Dit werk doen je van binnen, in het donker, als dat zaadje. De alchemie die creëer je van binnenuit. Zodat je innerlijke gestel – je zenuwstelsel – ook mee kan groeien en er bedding is om wat je ontvangt, ook daadwerkelijk vast kan houden.

De alchemie zit namelijk ook in alle verhalen die we onszelf vertellen en in alle overtuigingen over jezelf. Iets waar ik veel aan werk met onderneemsters in hun leven of bedrijf.

Krijgen wat je verlangt en werken met het universum (a.k.a. het leven) geef je betekenis wanneer je echt bij jezelf kan blijven – in het nu, in het toelaten en in het kunnen ontspannen in het ontvangen.

Het universum zegt altijd ‘ja’.

Kies, geef het vorm, vanuit je vrouwelijke kern. Met plezier, liefde en joy die door je lijf stroomt, net als het leven.

Samen ben je één. Altijd al.

Alleen zie je het nu pas echt. As above, so below.

Wat in jou is, is buiten jou en vice versa.

Kun je zien wat het leven je wil laten zien?

Voel je waar het leven jou wil brengen?

Wat vraagt je aandacht nu? 

Als je iets verlangt, ga hier dan voor op jouw manier, niet de aangepaste of aangeleerde manier.

Elke dag. Niet alleen als het je heel hoog zit. Toewijding, verbinding en verdieping is een reis, ook wanneer die reis meer naar binnen gaat. In jou en buiten jou. Elke stap telt, hoe klein ook.

De vrijheid die je hebt, is dat je in elk moment de vrijheid hebt om jezelf een ander verhaal te vertellen.

Vrijheid is ook om niet te vragen om een lichtpunt, maar om een baken. Van licht.

Geef alles, vraag alles.

Het universum ‘praat’ in frequenties. Jouw lichaam en energie ook. Hoe kun jij vandaag een match zijn met je verlangen?

Wat zou je vragen als je weet dat het antwoord altijd JA is? Wat zou je kiezen als je 10 x meer moed had?

Van je bedrijf, liefde en leven krijgen wat je verlangt, begint in jou. Ik leer je alles, begeleid je door portals & reik de practices aan.

Wil je meer?

Dat kan! Hier meld je je aan voor de gratis meditatie ‘De Drempel’: wist je dat je, vóór je de praktische actie neemt, energetisch al kunt kiezen voor je verlangen? Je manifesteert namelijk vanuit je onderbewustzijn, hoe meer laagjes je weg haalt, hoe meer groei je ervaart in je realiteit. Zo breng je de groei naar je werkelijkheid. Klik hier als je GRATIS de meditatie “De drempel energetisch ondernemen” meteen wilt ontvangen.

Klik hier om praktisch en concreet te werken met verlangen vanuit je vrouwelijke energie.

Ontvang tips en inspiratie die je helpen jezelf sterker te voelen. Het is gratis!Geplaatst in Afstemmen, Anders denken, Uitbreken, Van hoofd naar hart, Verandering, Vertrouwen, Voorleven, Vrouwelijke Energie, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *