Over vrouwelijk succes, innerlijk werk en overvloed

Soms denk je misschien: ik heb al ZO VEEL gedaan, ik ben van heel ver gekomen, waarom blijft het tastbare resultaat achter?

Vrouwelijk succes is zoveel meer dan je solo innerlijk werk.

Het gaat niet alleen om jou; als het echt alleen om jou ging, dan had je het al; dat tastbare succes. Er is ook jou en je aanbod. Jou en je diensten. Jij en de impact die je maakt. Plus; je bent niet je bedrijf; hoe dat zit lees je in dit stuk.

Succesvol vrouwelijk ondernemerschap is niet eenvoudig, het is best complex en gelaagd.

Het is niet zomaar een vrouw die succes heeft…want vaak is het gebouwd op heel mannelijke structuren of is het zakelijk top en privé niet (ook al lijkt het wel zo; aan de buitenkant geleefd geluk is iets anders dan diep belichaamd.)

Wat in mijn eigen werk steeds meer ruimte vraagt is: polariteit.

Het werk aan de voorkant / buitenkant van je bedrijf en het werk aan de achterkant. De schaamte die er ook is wanneer je en plein public onderuit gaat en de verfijning van de helderheid in wat je brengt. Overgave en toewijding is ook een vorm van polariteit; en natuurlijk het bekende vrouwelijke en het mannelijke.

Hierbij gaat het niet om de ‘of of’ maar om de ‘EN EN EN’.

De versmelting, de dans.

Een voorbeeld is dat mijn traject een structuur kent; een groeicurve, maar wat daarbinnen gebeurt is … onvoorspelbaar. Dat is waar de magie ligt; buiten de controle, buiten het cognitieve begrip zelfs. Eigenlijk gaan we van concreet naar magie en weer terug.

Een continue dans met het veld en alles wat daar voor je is. Zo laat je dat uiteindelijk in je realiteit groeien.

Een groot deel van je succes als vrouw ligt in de moed om je eigen leiding te volgen en om te trial &error’en met je energie. Terwijl je je hart – een veld an sich – open kunt houden. Net als je blik.

Zodat al jouw codes – je gaves, maar ook de lessen en energie-transmissie die je met je meedraagt – jouw publiek kan bereiken. Zonder dat je wond, trauma (dat hebben we allemaal) en schaduw hiervoor gaan liggen.

Als vrouw neem je immers alles van jou mee je bedrijf in.

Iets in jezelf afwijzen, is precies dat afwijzen in de ander.

Dat wil ik wel meteen nuanceren, want dit gaat niet over perfectie. Het gaat ook niet over alles voor moeten zijn – dat kan ook niet – maar over in je volle kracht kunnen zijn in je persoonlijke leven zoals je nu bent. Echt en voluit. De is de input én voeding voor je bedrijf.

Jezelf uit de twijfel halen maar ook uit de afleiders en drama. Niet je eigen leiding in twijfel trekken maar vanuit waar je nu staat en wie je nu bent voorwaarts gaan.

Meer verdienen met en via je bedrijf, vraagt de bereidheid om met al die complexe lagen te kunnen werken zonder jezelf verkeerd te maken. Dat is wat het openbreekt.

Hoe meer ik doe waar ik van AAN ga, alles van mezelf online laat komen, hoe meer ik verkoop.

Ik ga niets uit de weg EN ik leef. Voluit. Steeds een laagje dieper.

Innerlijk werk kan je soms daar houden; binnen, waar het veilig is en bekend. Maar wat is er nog meer? Welke verlangens sluimeren er in je hart? Welke waarheid wil woorden en ruimte krijgen? Waar wijs je jezelf af? Waar laat je je innerlijk meisje de weg bepalen en niet je VROUW?

Het energie veld en je realiteit, het kwantum en de 3d, ze willen met elkaar dansen om te groeien. Het één voedt het ander en andersom. Ooit zijn we bang om meer te vragen. Omdat we bang zijn om te verliezen wat er is, ook willen we dat niet meer of is het niet meer helemaal jij.

Maar weet je; het gaat zo snel als je het toelaat. En aan de andere kant is dit waar: dat ‘meer’ waarvan jij al lang voelt dat het er is…wacht op jou.

Een sprong in je leven is een sprong op je bankrekening.

Enne… ook die kleine sprongen brengen veel; zet jezelf vooral niet vast in hoe het moet gaan. Alle nuances, alle lagen werken we samen uit in deze 1:1 begeleiding.

Ik begeleid onderneemsters op een reis in het creëren van een stevige interne wereld, het laten groeien van onuitputtelijk vertrouwen en het verdiepen van haar belichaamde, vrouwelijke waarheid. Mijn werk is voor de vrouw die klaar is om zichzelf te upgraden naar overvloed in het vrouwelijk ondernemerschap, haar vrouwelijke energie & zelfexpressie.

Mijn mentoring is voor jou als je all-in wil gaan voor jezelf en voor wat je neer hebt te zetten. Voel je vrij om contact op te nemen met me: maike@maikemaessen.nl.

Xxxx
M

Geplaatst in Vertrouwen, vrouwelijk ondernemerschap, Vrouwelijke Energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *