Expressie geven aan je mooiste en meest vrije ZIJN; zo doe je dat.


Je weet dat je hier bent voor *meer* alleen lijk je nu steeds op hetzelfde punt uit te komen. Het voelt alsof je moet kiezen maar je weet dat je niet hier bent om voor minder te gaan dan wat je verlangt. De sleutel ligt in MEER van jou ruimte geven en tot expressie brengen.

Hier lees je wat te doen als je klaar bent met die eindeloze déjà-vu’s in je leven of bedrijf.

De vaart mag erin, maar wel eentje die je vrouwelijke kern eert en tot uiting brengt.

Onderneemsters die bij me komen voor begeleiding pikken meer op dan ze zich bewust zijn. Of beter gezegd: ze zijn krachtiger dan ze erkennen. Want wat ze op zich neemt is niet perse wat haar brengt waar ze zijn wil.

Dat is waarom een deel van ons werk samen erop is gericht om ‘wat was’ te integreren en met vertrouwen het nieuwe te openen.

Zonder a) tig rugzakken vol theaterproducties waar je al lang geen kaartjes meer voor koopt b) je innerlijk meisje dat op de meest onmogelijke momenten de leiding neemt of c) het gevoel van de ander boven je eigen geluk plaatsen.

Zoals je ziet; dat ‘oud’ komt op verschillende manieren & momenten naar voren. Wat mijn cliënten ook overeenkomstig hebben is dat ze de eerste van een generatie zijn die andere keuzes maken. Alleen vraagt dat om jouw verlangens te kennen omdat je ongemerkt – en onbedoeld – het oude blijft faciliteren. Je zet bijvoorbeeld je energie in om afleiders te entertainen die je houden waar je bent.

Lees ook: 3 manieren waarop je onbewust je diepste verlangens blokkeert en wat je hieraan kunt doen.

Wat nodig is, is je focussen op de groei die je wil zien in je leven en bedrijf.

Geluk en groei die niet ten koste gaan van je energie of persona maar je juist helpen om je mooiste en meest vrije zijn tot expressie te brengen.

Ik werk met regelmaat aan thema’s als heling brengen naar de vrouwenlijn van mijn cliënten. Of om trauma en intense gebeurtenissen uit het verleden een plek geven zodat hun invloed is losgekoppeld van jouw toekomst. Geboortetrauma, heftige ervaringen als jong meisje, maar ook die jassen uit doen die je aantrok (of beter: bent gaan dragen, in de meest letterlijke zin) die niet van jou zijn, maar een herhaling van wat je moeder koos.

Wat ik vaak tegenkom – en zelf herken – is het idee dat we alles zelf moeten kunnen.

Waardoor we onbedoeld blijven ronddraaien in die oude verhalen en niet vertrouwen op support. Of daar überhaupt om vragen; van je partner, vrienden of een mentor. Dat is echt een keerzijde van de bossbabe beweging; we leerden uit te blinken in het denken, jagen en doen; terwijl voor een vrouw haar eigen frequentie op de eerste plaats komt.

Dat brengt me meteen bij het volgende wat maakt dat we een gevoel van vast-zitten kunnen ervaren. Als je voor het eerst een nieuwe sensatie ervaart in je lichaam, een groeiend hartsverlangen; bijvoorbeeld het gevoel dat je bewust wil groeien in je bedrijf of voor je eigen geluk wil kiezen, dan weet je lichaam niet meteen wat het ermee moet.

Je ego kent het oude en bestaande – dat heeft het als het ware intern gemarkeerd als een veilige zone. Het plaatst dat nieuwe – maar onbekende –  verlangen in quarantaine. Het zou zomaar je ‘veilig’ overhoop kunnen halen.

Je verlangen en je ego hebben een soort interne clash. Je ego is hier is om je spirit te dienen maar door laagjes van conditionering en trauma doet het de muurtjes omhoog. Een schaduw werpend over je mooie verlangens heen. Die voelen als teveel van het goede en het stopt jou – je lichaam – om te kunnen ontvangen voorbij die barrière. Dat is het interne mechanisme.

Waardoor je meer aanwezig gaat zijn in je denken en dingen doen om weg te blijven van wat je ten diepste verlangt. Dat doe je niet bewust, ik ging overmatig poetsen en opruimen, iets waarvan ik mezelf vertelde dat het moest maar weinig tijd overbleef voor wat écht nodig was.

Iets als dromen, durven, doen; het klinkt zo simpel en anderen kunnen het eenvoudig laten lijken maar dat is het niet. Althans; niet als je je mooiste leven vanuit je zachte, ontvankelijke kern wil neerzetten. En als je dit leest, dan wil je dat, ook al hebben we dit niet voorgeleefd gekregen. Iets in jou zegt dat het kan. Alleen niet vanuit hard pushen en veel doen totdat er weinig meer over is van de juicy, aantrekkelijke, magnetische energie die je bent. Jouw goud.

Liefst willen we alles snel, maar duurzaam resultaat vraagt om tijd. Tijd om het nieuwe toe te laten en via jou tot expressie te brengen.

Om alles wat er voor jou is echt eigen te maken; zodat het van binnen veilig voelt en tot leven kan komen.

Geef jezelf die tijd, leer somatische oefeningen (via je ratio komt die verandering er niet), parkeer je ego en maak ruimte om te ontvangen wat je echt verlangt. Jezelf vrijmaken is wat we samen doen.

Ik ben de zachte spaceholder voor je maar ik laat je ook zien waar je afleiding tolereert of je eigen bullsh*t gelooft. Dat klinkt misschien wat hard, maar die energie heb je OOK nodig om daadwerkelijke verandering te genereren voor jezelf.

De verantwoording nemen voor je geluk, je tijd, je expressie en die energie in jezelf activeren, begint bij jou.

Om die verandering te creëren heb je die masculiene stem in je nodig en laat je je supporten om verandering mogelijk te maken. Anders zul je merken dat wanneer je ergens belang wat niet comfortabel voelt – maar wel nodig is voor die groei – je toch terug stapt. Jezelf ergens doorheen kunnen leiden; je kunt niet zonder.

Healing is belangrijk, soulsearching, zachtheid en compassie ook EN er zijn momenten die iets anders vragen.

Als het voelt alsof je al veel hebt gedaan en merkt: niets is veranderd. Je valt terug in dezelfde patronen, dezelfde cyclussen lijken zich te herhalen, en je vraagt jezelf af: hoe dan?

Dat is het moment dat je support inhuurt die meekijkt in je leven en je ondersteunt om te zien wat je zelf niet ziet. De onbewuste delen zijn precies dat: onbewuste aspecten van jezelf, die je vanuit jezelf niet ziet. Je neemt een mentor om niet alleen te zien wat je doet maar ook om je verantwoordelijk te houden voor het realiseren van de verandering die je wil zien in je zakelijke en persoonlijke leven.

Je hoeft niet langer trouw te zijn aan je (familie)systeem wat nog het oude kiest; maar trouw leren zijn aan jou en dat tot uiting te brengen.

Expressie geven aan de vrouw die jij wil zijn.

Hoe meer jij vrij maakt, hoe meer van jou je tot uiting brengt en hoe meer je daarop ontvangt.

Ik weet dat het als veel of ‘moet dat ook nog’ kan voelen; ik weet ook dat dit hét werk is wat je doet voor jou. Wie ben jij als je kiest voor de EN-EN en niet langer de OF-OF. Niet vanuit hardheid, maar vanuit een diep innerlijk gevoel dat jouw leven er voor jou is. Voluit.

Wat vraagt nu om speelse nieuwsgierigheid, wat roept je, wat trekt aan je? Wat jij zoekt, zoekt jou ook.

Wil jij niets liever dan je in de regie voelen over je geluk, het resultaat van je bedrijf én verlang je naar een levendige verbinding met je eigen vrouwelijke energie? Ik help je om te voelen waar je jezelf vastzet en waarom; zodat je het oude kunt afsluiten en met vertrouwen de verandering creëert.

Plan hier je vrijblijvende gesprek.


Wil je meer? Zo werken we samen:

One Day Retreat
Het oude laten gaan en in de vrijere, meer eigen en afgestemde versie van jezelf stappen. Deze One Day Retreat is een intieme samenwerking waarin we integreren wat was en het nieuwe openen en neerzetten met een concreet plan.

Exclusieve Begeleiding:
Voel je weer in de regie van je leven en bedrijf, terwijl je je vrouwelijke kern eert (en je omgeving ook). Dit is mijn signature 6 maanden traject; een prachtige reis die helpt je weer in charge te voelen; over je vrijheid; je lijf, je gevoelsverlangens, het resultaat van je bedrijf, je doen, je sensualiteit, overal. Elk traject is maatwerk en onze tijd samen ben ik volledig gericht op dat wat jij voor ogen hebt voor jezelf.

xx
Maike

Geplaatst in Embodiment & Energetics, Verandering, Vertrouwen, vrouwelijk ondernemerschap, Vrouwelijke Energie, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *