Ik leer jou, lieve vrouw én mama, hoe jij het leiderschap over je leven weer in eigen handen neemt. Zo heel je jezelf en daarmee ook jouw kind. Vanuit Gezond Egoïsme: eerst ik en dan de rest. 

Op een liefdevolle manier, zowel naar jezelf als naar je omgeving.

De sleutels:

Persoonlijke ontwikkeling

Door een persoonlijk ontwikkelingstraject gericht op jouw leiderschap leer ik je om te zien wat er echt speelt. In jou en in je kind. Ik leer je om te zien waar jij nog weg kijkt en waar je kind die ruimte pakt.

Je basis

We gaan opnieuw je basis leggen, onder andere met behulp van een BreakOut sessie, regressie en lichaamswerk. Thuiskomen bij jezelf dekt de lading misschien nog wel het meest.Ik leer je loslaten; wat is van mij en wat is van de ander?

Wat wil je echt?

Ik leer je om contact maken met je grootste verlangens en droom.

Ontdek je leiderschap

Ik leer je te zien wat die ene gebeurtenis in jouw leven aan jou laat zien en hoe je hieraan voorbij kunt gaan.
Ik leer hoe je andere keuzes maakt, niet vanuit emotie, maar vanuit leiderschap.
Ik leer je wat je omgeving je spiegelt.
Elke dag zet je stappen, grote en kleine, naar jezelf. Onder mijn begeleiding.

Hoe ziet dit traject eruit:

We gaan 3 maanden met elkaar aan de slag
Wekelijks ontvang je een mail met video en opdracht
Wekelijks live Q&A 
Mijn begeleiding
Besloten Facebook groep met 24/7 toegang

 

wekelijks live Q&A 

traject van 3 maanden 

wekelijkse opdracht

What's in it for you?

Als jij je plek inneemt, kunnen je kinderen ook hun plek innemen.
Dan is de cirkel weer rond. En kan liefde stromen zoals het hoort.

Na dit traject:

    ervaar jij wat rust in jezelf is    
    kun je makkelijker 'in het nu' blijven omdat je sneller voelt wat voor jou en wat niet    
    blijf jij krachtig staan, ook bij plotselinge veranderingen    
     begrijp je jezelf én je kind    

 

Waarom doe ik dit?

Omdat ik wil dat je de last van de schouders van je kind haalt, deze zelf draagt en oplost. Als jij je ruimte niet inneemt door alles en iedereen voor te laten gaan en jezelf naar achter plaatst, ontstaat er aeen ruimte, een gat. Kinderen zijn loyaal en zullen er alles aan doen om het jou makkelijker te maken. Ze vullen de ruimte op. Ze gaan dragen wat jij niet draagt.Dit kan anders. Kinderen horen te schuilen onder je vleugels, ze hoeven deze niet te dragen.

Hoe weet je of je kind je last draagt?

Zie je bij je kind gedrag dat je kunt plaatsen? Geeft school aan dat ze het ook niet weten? Allerlei onderzoeken, stempels die worden aangedragen en ook weer weggehaald want in welk hokje hoort het nu? Je kind is gevoelig, klaagt soms over buikpijn als jij ook buikpijn hebt. Je kind drukt exact op die knoppen die jou in 3 seconden kunnen laten ontploffen. Je kind komt moeilijk in slaap. Het vraagt eigenlijk continu om aandacht omdat iets in jou de aandacht vraagt van jou. Op school gaat het moeilijk en niemand kan goed uitleggen wat er nu eigenlijk echt aan de hand is.

Kinderen maken contact met je hele persoon. Met alle facetten van jou. Ook datgene waar je liever van wegkijkt en niet aangaat. Omdat ik wil dat kinderen stralen, lachen en doen wat ze voelen dat ze moeten doen. Weg van verplichtingen. Omdat een kind een kind mag zijn. Moet zijn. Daarom heb ik dit programma ontwikkeld.

Omdat ik ooit zo was als jij. Omdat ik weet dat je kinderen je het meest dichtbij je grootste wanhoop, pijn en verdriet kunnen brengen. Kinderen kunnen je ook dichterbij de grootste, mooiste vorm van liefde brengen. Welke kies jij?

Ik ken niet alleen jouw pijn, ook die van je kind.

Ik speelde niet buiten maar ik keek of hij nog wel ademde als hij sliep. Ik bemiddelde als mijn vader weer eens boos was. Ik sliep niet voor mijn ouders thuis waren. Voelde altijd spanning. Ik heb me aangepast en naar achter geplaatst. Altijd en overal. Ik noemde me verlegen. Terwijl ik dit allerminst ben.

Ik ben meer. En zodra ik dit accepteerde ging voor mij een nieuwe wereld open. Ik leerde dat wij - volwassenen - zo zijn gevormd dat we vaak niet weten wat we echt willen en wat ons echt blij maakt. We doen maar wat. Als gevolg daarvan blijf je hangen in een situatie die je niet gelukkig maakt. Het maakt niet uit of dit nu je werk is, je relatie, vriendschappen, activiteiten of elke dag kleine dingen doet die je eigenlijk niet wil doen.

Dit gevoel, of het nu een burnout is of een algehele malaise is het zichtbare, het is het gevolg van een besluit of conclusie die je eerder in je leven hebt getrokken. En die gaan we aanpakken, bij de wortel. Dat is wat ik zelf ook heb gedaan. Ik stap niet meer terug, naast mij is geen lege plek.

Vanuit mijn liefde voor jou.
Vanuit mijn liefde voor mijn kinderen.
Vanuit mijn liefde voor mijzelf.

Het mag licht.
Het mag met plezier.
Het mag vanuit liefde.
Voor jezelf en voor je kind.

Wat is jouw investering?

777,- incl. voor 3 maanden intensive.
Dit is inclusief 1 volledig verzorgde live dag en een BreakOut sessie

497,
- incl. voor 3 maanden online.
Dit is inclusief een BreakOut sessie

Betaling in 3 termijnen is mogelijk .

Ik ben Maike Maessen. Ik leid en begeleid je zodat jij het leiderschap over je leven (terug) neemt en zelf je mooiste leven creëert vol potentieel.
Jij maakt verbinding met jouw essentie zodat je leeft vanuit je kern: moeiteloos en krachtig! Ik help je om die verbinding te maken en vast te houden.