Ervaar in de One Day Retreat de Kracht van alles wat leeft in je Vrouwelijke Onderstroom en wat dit *VOOR* Jouw Leven en Bedrijf doet.

Verlang je naar hoe je jezelf op de diepere laag kan openen en hier ook kan ontvangen; zowel in je bedrijf als persoonlijk leven?

Dan is deze dag voor jou!

Deze exclusieve dag is volledig gewijd aan jou en biedt de ideale gelegenheid om een nieuwe fase in je leven en bedrijf krachtig te verankeren. In tegenstelling tot traditionele bedrijfscoaching, richten we ons niet alleen op acties, maar juist op de ware transformatie in jouw ZIJN. We werken met vrouwelijke creatie, jouw innerlijke magie en je krachtveld.

Elke vrouw is 'gecodeerd' met een verlangen en een diepere waarheid. Samen nemen we weg, wat ervoor ligt, zodat het weer stroomt.

Speciaal voor de onderneemster . . .

. . . die een diepere verbinding wil ervaren; zowel met zichzelf en haar eigen mystiek als de wijsheid van het leven, terwijl ze haar hoogste realiteit vormgeeft.

Samen vergroten we jouw ontvangkracht, je plezier én je vertrouwen.

Samen openen we het nieuwe wat er is voor jou.

Als vrouw nemen we onszelf over mee naartoe, in ons bedrijf en leven, in de vele relaties en verbindingen die ons leven rijk is. In hoe we geld aantrekken en in de transformatie die we brengen voor de ander.

Alles zodat jij vol vertrouwen in de vrijere, meer eigen en afgestemde versie van jezelf en je werk stapt.

Tijdens de One Day Retreat, die plaatsvindt op een prachtige locatie en geheel verzorgd is, zullen we samen jouw ontvangkracht, plezier en vertrouwen vergroten.

We zullen de nieuwe energie die in jou is ontwaakt concreet maken, verankeren in je lijf en doorvertalen naar je bedrijf, liefde en leven.

Waar je naar verlangt is . . .

> meer van het vrouwelijke energetische kunnen integreren in je leven, werk en relaties.

> inzicht in en wegnemen van  dat wat je geluk en ontvangen in de weg staat.

> zelfexpressie & impact kunnen maken op jouw manier.

> helderheid in wat je brengt en voor wie.

> een stevig, belichaamd fundament, verankerd in je vrouwelijke kern.

One Day Retreat Maike Maessen venray

Ervaringen

'Jij hebt mij richting gegeven, tools voor het praktische stuk, helderheid in doelgroep, aanbod, manieren van zichtbaarheid en acte de presence. Maar vooral heb je mij "mezelf" gegeven: een diep vertrouwen in mijzelf die ik mag volgen.'

Lotte

'We namen we samen een deep dive in mijn bedrijf. Zo kreeg het nieuwe verder vorm. We maakten haar fundament concreet en stevig. Kaders ontstonden en werd verkend. We gaven woord aan haar boodschap voor op de nieuwe website. En zo werd naast Het Keerpunt, het 6 maanden traject, nog een traject geboren... De Belichaming... Een reis van een jaar die we samen gaan maken. Heerlijk het sparren en boetseren van het nieuwe! Zij vloeit voort uit mij, naadloos sluit zij aan op wie ik nu ben. Vanuit haar bedding, haar stevige fundament, kan ik mijn waarde de wereld in brengen.

Marjolein (lees hier meer ervaringen)

Wat kun je verwachten?

> Krachtige opstellingen om systemische, energetische en karmische blokkades te helen.
> Business- en zelfleiderschaps-mentoring om jouw soul-biz te upgraden, de energie achter jouw succes te begrijpen en je impact te vergroten.
> Diep energetisch werk gericht op jouw groei en vrouwelijkheid.
> Human Design voor je bedrijf (of gewoon voor jezelf, voor onmisbare handvatten en meer inzicht in jezelf).

ondernemerscoach Maike Maessen

De One Day Retreat is één op één, we starten om 10.30 uur en tegen 17:00 ronden we samen af.

Eén van deze krachtige dagen is al voldoende om een ​​diepe innerlijke shift te ervaren en je naar een nieuw bewustzijnsniveau te brengen.
Wil je meer, dan kun je daarna kiezen voor het exclusieve 1:1 mentorschap Allure (bij 6 maanden of langer is deze dag inclusief).

Kies je dag hier.
Je investering is 999,- (excl. BTW).

In termijnen betalen is mogelijk. In overleg kan een andere locaties ook en ik werk ook met teams en groepen op basis van Human Design en de energiestroom binnen een team / samenwerking. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Je verandert niet wie je bent, je leert hoe je meer van jezelf tot expressie brengt.

Over mij

Ik ben Maike, jouw persoonlijke gids op deze reis naar het belichamen van jouw vrouwelijkheid en het realiseren van je diepste verlangens. Ik heb zelf alles wat ik je bied zelf geïntegreerd, bestudeerd en doorleefd.

Ik help jou om meer van jezelf tot expressie te brengen en te krijgen wat je verlangt vanuit jouw vrouwelijke energie. Samen creëren we ruimte voor jouw innerlijk meisje, jouw leider en jouw cliënten. Ik leer je hoe je kunt dragen, ontvangen en hebben wat je verlangt, volledig vertrouwend op jouw innerlijke leiding.

Wil jij ook jouw leven en bedrijf transformeren? Plan dan nu onze vrijblijvende kennismaking of kies meteen jouw dag via onderstaande knop.

VIP dag Maike Maessen coach voor ondernemers Venray