De One Day Retreat is voor de onderneemster die alles wat leeft in haar eigen vrouwelijke energie & onderstroom wil openen en meer vertrouwen op wat dit *VOOR* haar doet.

Verlang je naar hoe je jezelf op de diepere laag kan openstellen en hier ook kan ontvangen; zowel in je bedrijf als persoonlijk leven?

Dan is deze dag voor jou!

In deze One Day Retreat openen we jou voor het nieuwe wat door jou heen geboren wil worden. Een ervaring die zich moeilijk in woorden laat vangen; we werken met vrouwelijke creatie, maar ook met jouw innerlijke magie en krachtveld. Deze dag vindt plaats op een prachtige locatie en is geheel verzorgd.

Elke vrouw is 'gecodeerd' met verlangen, met een diepere waarheid. Samen nemen we weg, wat ervoor ligt, zodat het weer stroomt.

Speciaal voor de vrouw

die een diepere verbinding wil ervaren; zowel met zichzelf en haar eigen mystiek als de magie van het leven, terwijl ze haar hoogste realiteit verder vormgeeft.

Samen vergroten we jouw ontvangkracht, je plezier én je vertrouwen.

Samen openen we het nieuwe wat er is voor jou.

Als vrouw nemen we onszelf over mee naartoe, in ons bedrijf en leven, in de vele relaties en verbindingen die ons leven rijk is. In hoe we geld aantrekken, in de transformatie die we brengen voor de ander.

Zodat jij vol vertrouwen in de vrijere, meer eigen en afgestemde versie van jezelf en je werk stapt.

Waarschijnlijk is er afgelopen tijd een hoop aangeraakt
in jou, er is veel anders en ontwaakt.

Deze nieuwe energie wil je concreet
maken en doorvertalen naar je bedrijf, je liefde en leven.

Waar je naar verlangt is:

> energetische verdieping in wie je bent; voluit en vrijuit.

> wegnemen wat je geluk in de weg staat.

> impact maken op jouw manier.

> helderheid in wat je brengt.

> je wil leiderschap vanuit ruimte; diep verankerd in je vrouwelijke kern.

One Day Retreat Maike Maessen venray

Ervaringen

'Jij hebt mij richting gegeven, tools voor het praktische stuk, helderheid in doelgroep, aanbod, manieren van zichtbaarheid en acte de presence. Maar vooral heb je mij "mezelf" gegeven: een diep vertrouwen in mijzelf die ik mag volgen.'

Lotte

'We namen we samen een deep dive in mijn bedrijf. Zo kreeg het nieuwe verder vorm. We maakten haar fundament concreet en stevig. Kaders ontstonden en werd verkend. We gaven woord aan haar boodschap voor op de nieuwe website. En zo werd naast Het Keerpunt, het 6 maanden traject, nog een traject geboren... De Belichaming... Een reis van een jaar die we samen gaan maken. Heerlijk het sparren en boetseren van het nieuwe! Zij vloeit voort uit mij, naadloos sluit zij aan op wie ik nu ben. Vanuit haar bedding, haar stevige fundament, kan ik mijn waarde de wereld in brengen.

Marjolein (lees hier meer ervaringen)

De One Day Retreat is één op één, we starten tot 10.00 uur en tegen 16:00 ronden we af.

ondernemerscoach Maike MaessenDe dag is volledig op jou afgestemd en kan bestaan uit:

> krachtige opstelling om systemische & karmische blokkades te helen.
> business & zelfleiderschap mentoring om je soul-biz te upgraden, om de energie achter je succes te begrijpen en je impact te vergroten.
> diep energetisch werk gericht op jouw groei en vrouwelijkheid.
> Human Design voor je bedrijf (of gewoon voor jezelf).

Soms is een van deze krachtige dagen voldoende om een ​​diepe innerlijke shift te ervaren en je naar een nieuw bewustzijnsniveau te brengen. Wil je meer, dan kun je daarna kiezen voor het exclusieve 1:1 mentorship (bij 6 maanden of langer is deze dag inclusief).

Kies je dag hier.
Je investering is 999,- (excl. BTW).

Je verandert niet wie je bent, je leert hoe je meer van jezelf tot expressie brengt.

Over mij

Ik ben Maike en ben gespecialiseerd in krijgen wat je verlangt  door het belichamen van je vrouwelijkheid. In je bedrijf maar ook in de liefde. Wat ik breng, is wat ik zelf allemaal heb geïntegreerd, bestudeerd en doorleefd. Ik was niet altijd, waar ik nu ben. Na een intense periode voelde ik heel duidelijk: er is meer. Die 'meer' ben ik gaan waarmaken. Stap voor stap bouwde ik mijn leven zoals ze nu is. Ik heb mijn eigen bedrijf, een prachtig koophuis, een goed lopend co-ouderschap, blije kinderen. En die gepassioneerde relatie waar je wel eens over leest maar waarvan je misschien denkt: 'kan dat?', die heb ik ook. Het kan allemaal, ook voor jou, en geheel op jouw manier.

Ik leerde om de spaceholder te zijn voor mijn innerlijk meisje, voor de leider in mij, voor mijn cliënten, voor mijn eigen ik en hoe ik kan dragen, ontvangen en hebben wat ik verlang. Alles en voluit...vanuit mijn krachtige vrouwelijke kern, volledig vertrouwend op mijn innerlijke leiding.

Ik help jou om te krijgen wat je verlangt vanuit je vrouwelijke energie door je meest vrije en krachtige expressie te belichamen.

Plan onze vrijblijvende kennismaking of kies hieronder meteen jouw dag.

VIP dag Maike Maessen coach voor ondernemers Venray