Verlang jij naar richting, helderheid en structuur maar wel vanuit je eigen vrouwelijke energie?

De One Day Retreat is een intieme en geheel verzorgde dag waar we integreren wat was en het nieuwe wat er voor je is, openen.

Zodat jij vol vertrouwen en plezier in de vrijere, meer eigen en afgestemde versie van jezelf en je werk stapt.

Je bent hier om 'JA!' te zeggen. JA tegen jezelf, JA tegen je hoogste waarheid, JA tegen meer kracht, voldoening en geluk in je leven.

Voor de vrouw

die een diepere verbinding verlangt; zowel met zichzelf en haar eigen mystiek als de magie van het leven, terwijl ze haar hoogste realiteit vormgeeft - voor ultiem levensgeluk op alle gebieden van haar leven.

Samen vergroten we jouw ontvangkracht, je plezier én je vertrouwen.

Samen openen we het nieuwe wat er is voor jou.

Waarschijnlijk is er afgelopen tijd een hoop aangeraakt
in jou, er is veel anders. Deze nieuwe energie wil je concreet
maken en doorvertalen naar je bedrijf en leven.

Waar je naar verlangt is:

> verdieping in wie je bent; voluit en vrijuit.

> wegnemen wat je succes in de weg staat.

> uplevelen in je bedrijf; je verlangt meer impact.

> helderheid in wat je te brengen hebt en voor wie jij het verschil maakt.

> je wil leiderschap vanuit plezier; diep verankerd in je vrouwelijke kern.

> een mentor aan je zijde die je volledig kan vertrouwen in elk proces.

One Day Retreat Maike Maessen venray

'Jij hebt mij richting gegeven, tools voor het praktische stuk, helderheid in doelgroep, aanbod, manieren van zichtbaarheid en acte de presence. Maar vooral heb je mij "mezelf" gegeven: een diep vertrouwen in mijzelf die ik mag volgen.'

Lotte

'We namen we samen een deep dive in mijn bedrijf. Zo kreeg het nieuwe verder vorm. We maakten haar fundament concreet en stevig. Kaders ontstonden en werd verkend. We gaven woord aan haar boodschap voor op de nieuwe website. En zo werd naast Het Keerpunt, het 6 maanden traject, nog een traject geboren... De Belichaming... Een reis van een jaar die we samen gaan maken. Heerlijk het sparren en boetseren van het nieuwe! Zij vloeit voort uit mij, naadloos sluit zij aan op wie ik nu ben. Vanuit haar bedding, haar stevige fundament, kan ik mijn waarde de wereld in brengen.

Marjolein (lees hier meer ervaringen)

De One Day Retreat is 1 op 1, ze begint om 10 uur en rond 17:30 / 18:00 ronden we af; deze dag is geheel verzorgd.

ondernemerscoach Maike MaessenDe dag is volledig op jouw wensen afgestemd en kan bestaan uit:

> krachtige opstelling om (systemische) blokkades te helen.
> business & leiderschap mentoring om je soul-biz te upgraden, om de energie achter je succes te begrijpen en om je impact te vergroten.
> diep energetisch werk gericht op jouw groei.
> Human Design voor je bedrijf.

Soms is een van deze krachtige dagen voldoende om een ​​diepe innerlijke shift te ervaren en je naar een nieuw bewustzijnsniveau te brengen. Wil je meer, dan kun je daarna kiezen voor het verdiepingstraject (bij 6 maanden of langer is deze dag inclusief).

Kies je dag hier.
Je investering is 999,- (excl. BTW).

Over mij

Mijn naam is Maike en ik ben mentor en sparringpartner voor vrouwelijke ondernemers en professionals. Wat ik breng, is wat ik zelf allemaal heb geïntegreerd en doorleefd. De korte versie is namelijk dat ik hiervoor een ander leven had. Na een intense periode voelde ik heel duidelijk: er is meer. Die 'meer' ben ik gaan onderzoeken. Stap voor stap bouwde ik mijn leven zoals ze nu is. Ik heb mijn eigen bedrijf, een prachtig koophuis, een goed lopend co-ouderschap, blije kinderen. En die gepassioneerde relatie waar je wel eens over leest maar waarvan je misschien denkt: dat kan niet? Die heb ik ook. Het kan wel, ook voor jou, geheel op jouw manier.

Ik leerde om de spaceholder te zijn voor mijn innerlijk meisje, voor de leider in mij, voor mijn cliënten, voor mijn eigen ik en hoe ik kan dragen en ontvangen wat ik verlang.

Alles en voluit...vanuit mijn krachtige vrouwelijke kern, volledig vertrouwend op mijn innerlijke leiding.

Ik help jou om te krijgen wat je verlangt vanuit je vrouwelijke energie door je meest vrije en krachtige expressie te belichamen.

Plan onze vrijblijvende kennismaking of kies hieronder meteen jouw dag.

VIP dag Maike Maessen coach voor ondernemers Venray