Ben jij al volledig afgestemd op dat wat ECHT goed voor je is?

We leven in een universum dat als je er een zichtbaar iets van zou maken, je het kunt vergelijken met een holografisch kneedbaar voorwerp. Je neemt dit waar door je eigen lens en filter. Met je gedachten en emoties geef je vorm aan je universum. Dat is hoe de wet van aantrekking werkt. Wat je denkt en – nog belangrijker – wat jij daarbij voelt, je emoties dus, creëren je realiteit. De wieg van manifestatie.

Je bent een co-creator van je realiteit. Dus niet alleen een waarnemer zoals je aan de zijlijn naar een sport wedstrijd kijkt. Je kunt kiezen. Wat kun je doen om een bewuste co-creator te worden? Je kunt gedachten en intenties kiezen voor die dag. Schrijf op of zeg wat je graag wilt dat je overheersende gevoel is vandaag! Bijvoorbeeld: ‘Vandaag is de dag van mijn fortuinlijke geluk!’ Je kunt elke dag dezelfde kiezen of elke week een andere, net wat goed voelt voor jou. Je kunt ze opschrijven en hardop uitspreken. In jezelf zeggen kan ook. Laat je leiden door je gevoel.

Wat gebeurt er als je af gaat stemmen?

Het vraagt een heel bewust verlangen om deze intenties dagelijks uit te spreken. Het eerste wat er gebeurt door het uitspreken van intenties is dat je je vibratie verhoogt. Wat dat is? Je trillingsfrequentie ga je verhogen, alles bestaat uit trilling, uit een soort energie. En gelijken trekken elkaar aan. Als je je gedachten over die zus of vriend die je aan de kant hebben gezet plaats maken voor loslaten (want je hebt toch geen invloed op wat iemand anders zegt en doet) creëer je ruimte voor iets anders om te ontstaan.

Iets waar je nog niet aan hebt gedacht. Iets waar je niet van had durven dromen.

Vervolgens zul je merken dat je gedachten veranderen. Dat zorgt er voor dat er een shift in je emoties kan ontstaan. Je emotie voedt als het ware de gedachtes die je hebt. Tot het zich manifesteert in je dagelijkse realiteit. Dit proces maak je je steeds meer eigen.

Met een opzettelijke bewuste intentie kun je jouw werkelijkheid verschuiven naar een realiteit die volledig in lijn is met dat waar jij het meest blij van wordt. Dit is waarom een goed voornemen niet werkt. Dat bedenk je in je hoofd. Meestal niet in je hart. Een intentie komt uit je hart. Je lijf weet wat goed voor je is.

Oké en dan, hoe pak ik dit aan?

Afstemmen en intenties vastleggen en uitspreken vraagt dagelijkse actie en toewijding. Het is niet iets wat je eens per week doet. Net als sport. Het is niet eens dat weg wuift met excuses. Believe me, ik kan er nu op dit moment genoeg opwerpen om het vooral niet te doen. Bewust actie is vereist, het vraagt dat jij je hoofd uit het zand trekt en de wereld om je heen erkent en ziet.

Het vraagt van jou dat je die zakken chips en bergen chocolade laat voor wat ze zijn. Ook wil het niet zeggen dat je moet blijven klagen over iets of iemand, want klagen heeft een heel lage frequentie en trekt dus ook lage frequenties terug aan. Het roept om jouw leiderschap. Over alles wat je doet en voelt. Laat negatieve gedachten over iets over iemand bewust los. Als je er toch aan denkt ga je iets anders doen. Van mijn part zet je even de radio hard of ga je zelf iets zingen of een rondje rennen.

Eigenlijk maakt het niet uit wát je doet, zorg dat je die cirkel doorbreekt.

Het is het voorbeeldje wat ik eerder eens heb genoemd. Wat gebeurt er als je lachend rondloopt en wat als je boos kijkt. En hé niemand is perfect, we zijn een mens. Ik denk heus ook nog wel eens pfff ik moet dit en dat, en daarna moet ik nog…ik merk nu wel dat als ik dat een moment neem om af te stemmen, ik erna veel rustiger ben. Zo stem ik bijvoorbeeld af op de intentie dat ik bergen werk verzet. Dat ik meer doe in 4 uur dan anderen op een hele dag. En dat is nu mijn realiteit.

Afstemmen vraagt dat je doorzet. Met 1 keer iets doen red je het niet. Andere kant weet ik ondertussen wel dat het een manier van leven is. Je mindset verandert. Het maakt je niet perfect maar wel bewust. En dat zorgt ervoor dat je meer waar gaat nemen en meer gaat ontvangen en meer kunt geven. Hoe mooi is dat?

Je kunt je zorgen, blokkerende gedachten en belemmeringen overgeven aan het Universum.

Dat schrijf ik zo op. Voor heling en transmutatie. Gaan dan alle zorgen weg en verdwijnen ze als sneeuw voor de zon? Helaas! Het verdriet is er en mag er ook helemaal zijn. Boven alles zijn we namelijk menselijk. Het haalt wel de scherpe randjes eraf. Natuurlijk vergt dit oefening en volharding. Het brengt je dat er ruimte komt voor andere dingen en emoties. Die je nu misschien niet eens voor mogelijkheid houdt.

Je zorgen zijn er dan nog. Je verdriet ook. Het maakt wel dat het even van je schouders glijdt en dat je er anders naar kunt kijken. Dat je er even afstand van kunt nemen en sneller ziet welke bijdrage een situatie voor jou is. Afstemmen laat je open gaan en anders kijken naar situaties en het laat je anders voelen. Dat is exact wat afstemmen brengt. Het gedrag van een ander kun je niet veranderen, maar je eigen gedrag en emoties wel. Van haat naar liefde, van angst naar kracht en moed.

Stay tuned voor een masterclass waarin ik haarfijn uitleg hoe je afstemmen en intenties zetten aanpakt. In een middag herschrijven we jouw oude verhaal en maken we ruimte voor het nieuwe dat mag ontstaan. Ik laat je zien hoe je kiest wat bij jou past én hoe je dit eenvoudig toepast in je leven. De kosten van deze middag zijn 44 euro per persoon. Stuur me een PB of e-mail als je interesse hebt!

Geplaatst in Geen categorie.

Eén reactie

  1. Prachtig geschreven Maike! Ik kijk ernaar uit om je te mogen leren kennen om hoge frequentie te versterken hier op aarde ??✨?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *