Afstemmen; zo zorg je voor resultaat

We leven in een universum dat – als je er een zichtbaar iets van zou maken – je het kunt vergelijken met een holografische projectie.

Je neemt dit waar door je eigen lens en filter. Met je gedachten en emoties geef je vorm aan je realiteit. Dat is hoe de wet van aantrekking werkt. Wat je denkt en – nog belangrijker – wat jij daarbij voelt. Je emoties creëren je realiteit. De wieg van manifestatie leeft in jou.

Je bent een co-creator van je realiteit.

Niet alleen een waarnemer zoals je aan de zijlijn naar een sport wedstrijd kijkt. Wat kun je doen om een bewuste co-creator te worden? Je kunt gedachten en intenties kiezen voor die dag. Schrijf op of zeg wat je graag wilt dat je overheersende gevoel is vandaag. Bijvoorbeeld: ‘Ik ben altijd op het juiste moment, op de juiste plaats’

Je kunt elke dag dezelfde kiezen of elke week een andere, net wat goed voelt voor jou. Je kunt ze opschrijven en hardop uitspreken. In jezelf zeggen kan ook. Laat je leiden door je gevoel en weet je dat je hierin ook groeit.

Wat gebeurt er als je af gaat stemmen?

Het vraagt een heel bewust verlangen om deze intenties dagelijks uit te spreken. Het eerste wat er gebeurt door het uitspreken van intenties is dat je je vibratie verhoogt. Wat dat is? Je trillingsfrequentie, je vibe, alles bestaat uit trilling, uit energie. Als jouw energie verhoogt als het ware, dan word je een match voor nieuwe mensen, ervaringen en mogelijkheden.

Iets waar je nog niet aan hebt gedacht. Iets waar je niet van had durven dromen.

Vervolgens zul je merken dat je gedachten veranderen. Dat zorgt er voor dat er een shift in je emoties kan ontstaan. Je emotie voedt als het ware de gedachtes die je hebt. Tot het zich manifesteert in je dagelijkse realiteit. Dit proces maak je je steeds meer eigen.

Met een opzettelijke bewuste intentie kun je jouw werkelijkheid shiften naar een realiteit die volledig in lijn is met dat waar jij het meest blij van wordt. Dit is ook waarom een goed voornemen niet werkt. Dat bedenk je in je hoofd. Meestal niet in je hart. Een intentie komt uit je hart. Je lijf weet wat goed voor je is.

Oké en dan, hoe pak ik dit aan?

Afstemmen en intenties vastleggen en uitspreken vraagt dagelijkse actie en toewijding. Het is niet iets wat je eens per week doet. Zie het maar als sport; je doet elke dag een beetje voor resultaat.

Het roept om jouw zelfleiderschap. Over alles wat je doet en voelt. Laat negatieve gedachten over iets of iemand steeds bewuster los.

Zo stem ik bijvoorbeeld af op de intentie dat ik bergen werk verzet. Dat ik meer doe in 4 uur dan anderen op een hele dag. En dat is nu mijn realiteit.

Afstemmen vraagt dat je doorzet. Met 1 keer iets doen red je het niet. Andere kant weet ik ondertussen wel dat het een manier van leven is. Je mindset verandert. Het maakt je niet perfect maar wel bewust. En dat zorgt ervoor dat je meer waar gaat nemen en meer gaat ontvangen en meer kunt geven. Hoe mooi is dat?

Je kunt je zorgen, gedachten en belemmeringen overgeven aan het universum.

Voor heling en transmutatie. Gaan dan alle zorgen weg en verdwijnen ze als sneeuw voor de zon? Helaas. Boven alles zijn we namelijk hier voor de menselijke ervaring. Het haalt wel de scherpe randjes eraf; dat vergt oefening en volharding. Het brengt je dat er ruimte komt voor andere dingen, ervaringen en emoties die je nu misschien niet eens voor mogelijkheid houdt.

Het maakt dat je er anders gaat kijken naar je ervaring en leven. Dat je er even afstand kunt nemen en sneller ziet welke bijdrage een situatie voor jou is. Afstemmen opent je voor je potentieel. Het gedrag van een ander kun je niet veranderen, maar je eigen reactie en emoties wel.

Heb jij het gevoel dat je meer vrouwelijke energie je bedrijf en leven in wil laten stromen?

Bij alles wat ik doe leid ik vrouwelijke onderneemsters naar hoe ze ondernemen in alignment met hun vrouwelijke energie. Voor de een zal de nadruk liggen op focus en structuur, voor de ander zal het veel meer gaan over in je lichaam aanwezig zijn. Onze levenskracht als vrouw zit in onze buik, niet in ons hoofd zoals we leerden. Hoe je deze beweging maakt en de diepere laag aan gaat spreken en naar buiten brengt via je bedrijf, is wat ik je leer.

Elke vrouw is anders, elke vraag is dat ook.

Voor we starten aan welke reis dan ook, hebben we altijd een (online) kennismakingsgesprek; dat is vrijblijvend en gratis.

Ben je benieuwd? Kies hier voor je gratis sessie.

Liefs!

Ontvang ondernemerstips en inspiratie die je helpen jezelf sterker te voelen. Het is gratis!Geplaatst in Embodiment & Energetics.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *