Over de kracht van energiewerk in je bedrijf

Ik doe meer energetisch werk, dan dat ik fysiek werk verricht.

Dus als je mij op social media ziet delen over mijn ‘content’ die ik creëer, dan ben ik eerder bezig met self pleasure of met een embodiment oefening. Voor mij is dit werk achter de schermen wél onderdeel van de content die er uiteindelijk ook komt. Alleen niet vanuit ‘duwen & trekken’.

Het is hoe ik leef en ik hoe ik het afgelopen jaar ruimte maakte voor mij. Om er te kunnen zijn zoals ik voel dat het de bedoeling is en om daar goed voor betaald te worden.

Het is niet hoe we het leerden en dat is meteen de grootste en meest hardnekkige reden waarom me dat eerder niet lukte.

Ik geloofde zelf namelijk niet echt dat dit kon. Ja..rationeel wel, maar het daadwerkelijk voelen en erin durven leunen was een heel ander verhaal als single co-ouder & ondernemer. En precies dit is ook wat cliënten me voorleggen dus ik neem je er graag in mee.

  • Ik creëer mijn eigen geluk via én met mijn bedrijf.
  • Mijn boodschap draagt mij en daarmee ook aan mijn klanten.
  • Ik doe meer energetisch werk dan fysiek.
  • Ik neem een besluit (meestal meerdere tegelijk; blijf een manifesting generator in Human Design) en zet daarmee de ruimte voor wat ik wil, voor mijn visie.

Iets wat ik altijd heb gedaan is: kiezen. Ook de moeilijke keuzes die we liever maken.

Kiezen voor de energie van wat ik wilde zien in mijn leven terwijl ik mijn bedrijf leid met vrouwelijke flair. Terwijl ik blijf staan in mijn vertrouwen en geniet van wat er is.

Een voorbeeld: een uplevel is namelijk niet alleen de actie. Als je er ervaring mee hebt dan weet je wat ik hier bedoel. Het gaat veel meer om kunnen blijven staan en wat jij voelt dat mogelijk is, ook als je realiteit (nog) iets anders laten zien.

Je realiteit is namelijk wie je gisteren was. Kiezen wil je daarom vanuit je visie doen.

Groeien met je bedrijf – helemaal als vrouw – vraagt iets anders van je (mits je het ook voor jezelf leuk wil houden want je bent meer dan alleen een zakenvrouw).

Ik ben bijvoorbeeld ook niet iemand die altijd ‘aan’ staat voor iedereen. Je zult me op het schoolplein niet snel zien socializen, ook samen komen met andere vrouwen zoek ik helemaal niet op. Denk aan de meest selectieve persoon die je kent; doe dat in het kwadraat en dan heb je mij. Ik ben graag alleen en veel met mezelf; mensen met wie ik in aura samen ben, kies ik zorgvuldig uit. Ik kies zelf mijn cliënten uit (dat leerde ik via mijn Human Design toe te passen).

En nu ik toch heel eerlijk ben; voorheen vroeg ik me wel eens af of ik daar OOIT een man bij zou vinden. Ik wil bijvoorbeeld ook niet samen wonen of slapen; maar ik vertrouw dat als ik leef zoals ik voel dat het bedoeld is, er vanzelf iemand komt die bij mij past. En tot die tijd vermaak ik me prima; ik stel mijn beeld niet bij.

Don’t settle for less.

Toen ik nog in loondienst werkzaam was, merkte ik dit ook. Al die meetings, dat OEVERLOZE gezever. Ik ben snel en to the point. Uit loondienst geniet ik dan ook van lekker thuis bezig zijn, eten als ik wil eten en kunnen pakken wat ik op dat moment voel, mijn huis mooi maken. En mezelf ook trouwens dat doe ik voor mij; net zoals ik een dag niets ook fijn vind. Dan voel ik niet de behoefte om ergens online zichtbaar te zijn (want dat moet tegenwoordig ook, zou je bijna denken). Weet je…als ik naar het schoolplein ga dan zul je mij zo ook niet zien, dus waarom zou ik daar van af wijken?

Run je bedrijf met flair, vertrouwen, toewijding en liefde.

Mijn bedrijf helpt mij om mijn leven te leven zoals ik het wil. Voor mij en mijn kinderen. Niet op gezette tijden werken maar mijn eigen tijd indelen.

Nu ook; lanceren van FEiB (we starten op 11 mei!) doe ik niet zo dat als we beginnen, ik helemaal leeg en op ben omdat AL mijn energie daar naartoe ging. Dat werkt niet. Helemaal als ik de content vlak ervoor laat ontstaan. Ik heb ook geen bonus of korting dit keer. Wat niet betekent dat ik niks weg geef 😉 ik geef graag en met heel mijn hart.

Wat ik breng is je eigen geluk en vrijheid creëren als onderneemster.

Over de hele linie; niet alleen zakelijk want dat alleen is niet genoeg.

Als je een lancering hebt van € 83.000 maar niet écht gelukkig bent met jezelf of met hoe je leven is, dan betekent dat geld niets anders dan dat het een gat opvult (dit is ook een thema in Feminine Embodiment in Business). Dan moet je steeds iets nieuws om die leegte op te vullen. Ik ken dat ook, laat ik daar ook even eerlijk over zijn. Altijd zoeken, willen en verlangen in plaats van hier kunnen zijn, bij mij met alles wat er is, alles wie ik ben, alles wat er was en oké zijn met alles wat er niet is en ook niet hoeft te zijn.

Kies voor wat je verlangt lieve vrouw en stel dat niet bij omdat anderen zeggen dat het teveel is of omdat het niet kan.

Jouw zekerheid is alles; in je mind, je energie en je lichaam. Dat is precies waar Feminine Embodiment in Business over gaat. Je wil je vrij voelen om voluit te vertrouwen en je bedrijf te leiden met magnetisme, plezier, ambitie en kracht.

Blijf je verbinden met die visie en mocht je het lastig vinden hoe je om kunt gaan met mensen die ‘moeilijke’ vragen stellen? Weet dan, dat zij puur en alleen jouw uitnodiging zijn om je NOG meer te verbinden met dat wat jij het allerliefst wilt.

Jouw bedrijf, jouw leven, jouw regels. Neem iets meer van dat gezond egoïsme lieverd!

Kun je hier hulp bij gebruiken? Stuur me gerust een mail om de mogelijkheden om samen te werken te bespreken via maike@maikemaessen.nl of WhatsApp me op 0619426332.

Wil je alvast iets lezen over hoe onze samenwerking eruit ziet? Klik dan hier.

Liefs!

Ontvang tips en inspiratie die je helpen jezelf sterker te voelen. Het is gratis! 

Geplaatst in Geen categorie, Van hoofd naar hart, Vertrouwen, Voorleven, vrouwelijk ondernemerschap, Vrouwelijke wijsheid, Weten wat je wilt, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *