vrouwelijke energie zakelijk toepassen
vrouwelijke energie in je bedrijf Maike Maessen

Lieve onderneemster,

Wat ontzettend leuk dat je hier terecht bent gekomen, mijn ervaring is: dat is niet toevallig! Op deze pagina vertel ik je graag wat meer over dit programma en wat je van mij mag verwachten.

Elke vrouw heeft toegang tot innerlijke wijsheid en meer vrouwelijke energie dan ze nu aanwend. Ook in haar bedrijf. Maar hoe open je deze tempel en dan; hoe pas je dit toe?

Deze 8 weken Feminine Embodiment in Business help ik vrouwen zoals jij om succesvol in de nieuwe structuur en flow te stappen, in je lichaam, in de overvloed en te werken met je magnetisme. Dit gaat niet alleen over  je bedrijf, dat weet je al. Dit gaat veel verder en dieper.

Ik ben er om jou te helpen je bedrijf naar een hoger plan te tillen met vrouwelijke wijsheid. Ik heb ondertussen tientallen onderneemsters geholpen om hun visie te verruimen naar wat er daadwerkelijk mogelijk is, om overvloed te ervaren op manieren die nieuw zijn en die je manier van leiderschap laten groeien.

Als we samenkomen in groepen als deze, dan herinneren we en helen we via elkaar. Via jou helen de vrouwen voor en na jou, met je mee. Dat is hoe krachtig we zijn.

De 8 weken zien er als volgt uit:

Elke week hebben we een online Zoom sessie van 45 minuten plus opname achteraf.

Elke week komt er een nieuwe module vrij met de fijnste practices die echt het verschil maken. Verder leer ik je ongelooflijk waardevolle 'trucs' toe te passen - niet te verwarren met sales en marketing trucjes die werken voor een ander en voor jou niet.

Mocht het halverwege nodig zijn, dan hebben we een implementatie week, dat hangt af van de groep en bepaal ik on the go. Hieronder zie je wat per week de onderwerpen en thema's zijn.

Week / poort 1:

Voorspel.
Mindset - Magnetisme - Meesterlijke eigenheid.
We laten oude verhalen achter ons, zodat je krijgt van het leven wat je verlangt.

Week / poort 2:

Mannelijke - vrouwelijke energie - hoe voelt deze balans in je lijf en wat is nu wat.
Van rationeel begrijpen naar het daadwerkelijk kunnen voelen zodat je ernaar handelt (en belangrijker: hier ook in ontvangt).
Krachtig energiewerk zoals womb-breathing.

Week / poort 3:

Je eigen core-energy versus die van je bedrijf. Welke boodschap hoort hierbij en hoe pas je dit toe in je social media?
Hoe breng je deze processen en energie je bedrijf in op een manier dat je er het resultaat van ziet?

Week / poort 4:

Het magnetische vrouwelijke verankeren in je lijf én weten hoe je dit praktisch doorvoert in je leven en bedrijf.
Vrouwelijke energie en geld.

Week / poort 5:

Elektromagnetisme - energie transmissie in je werk en begeleiding.
Balans in dienstbaar zijn, actie nemen, overgave / allowing en kunnen ontvangen.
Hoe pas je deze energie toe in relaties - zowel privé relaties als intimiteit met je klant?
Vertrouwen is alles, we werken ook aan de zakelijke bedding.

Week / poort 6:

Sensual Shadow Alchemy (dit ga ik niet vertalen hoor, Engels klinkt soms zóveel mooier).
Overtuigingen en mindf*cks.

Week / poort 7:

Verfijning van je innerlijke verleidster in je bedrijf en je (online) presence.
Sales is immers ook verleiding en een vrouw mag sensueel zijn (ik help je om je hier veilig bij te voelen en energetische grenzen te stellen).
Veiligheid & Vertrouwen.

Week / poort 8:

In week acht komt het samen. Hoe? Dat bewaar ik nog even.

Alle weken zijn zowel praktisch als energetisch. Het vrouwelijke is niet alleen achterover leunen en het laten gebeuren. Ik kan niet alles wat we gaan doen hier neerzetten, ik wil je ook uitnodigen om te vertrouwen, om je gevoel dat je mee wil doen te volgen.

Als je vragen hebt, voel je vrij om ze aan me te stellen. Dat kan via de mail of via een DM op social media. Je kunt ook altijd een online kennismaking met me plannen.

Wat meer over mij als mentor & spaceholder.

Mijn manier van leven en begeleiden is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag bij je aan en help je om jouw diepste verlangen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

In mijn sessies leid en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen, groeien en het innerlijk werk te doen. Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

business coach voor ondernemers Belgie Maike Maessen

Met een unieke manier om jou - de vrouw achter je bedrijf - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat haar nu tegenhoudt.  Zodat zij haar diepste roeping eert en een mooi leven en bedrijf opbouwt in dit proces.

Ik werk met ambitieuze vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn, laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te stralen dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

Heb je een vraag voor me? Klik hier.