Gratis online cursus

In 3 praktische lessen leer je in 3 weken om je meer bewust te zijn van je eigen wijsheid op een manier die je nog niet kende.

Weet je wat zo leuk is aan deze cursus? 

Als kind deed je het al. Leven op gevoel, kiezen met je hart, schaamteloos onbevangen zijn. Misschien heb je zelf wel kinderen. Dan ervaar je hoe open zij in het leven staan. Zonder dat dit moeite kost. Dat betekent dat jij dit ook in je hebt. Alleen ben je dit kwijt geraakt. Omdat je op een bepaald punt in je leven mee bent gaan lopen in een andere stroom.

Diep van binnen weet je het allemaal wel: als je vandaag hetzelfde doet als gisteren is morgen niet anders. Alleen hoe begin je? Voor je gevoel houd je veel ballen in de lucht en kun je niet 'zomaar' een bal laten vallen. Dit is dan ook niet wat ik van je ga vragen.

Wat leer je deze 3 weken?

Dat je anders gaat kijken naar je gedachten, je manier van denken en dat je je bewust wordt van de energie je uitstraalt. Je leert welk effect dit heeft op iedereen om je heen. En vooral op jezelf. Ik ga je leren hoe je door klein te beginnen je plek in kunt nemen. En nog belangrijker: hoe je op die plek kunt blijven staan.

Je innerlijke wijsheid - het is er al. Veel vaker dan je denkt. In jou. En overal om je heen.

Ik noem dit je innerlijke wijsheid of intuïtie. Misschien ken je het principe wel; je kunt het vergelijk met Siri van de iPhone. Het is een ingebouwde functie in de smartphone waar je al je vragen aan kunt stellen. Je houdt de knop in, stelt je vraag, laat los…et voilà, een antwoord.

Exact deze feature zit ook in jou.

Om de stem te horen ga je eerst de stilte opzoeken. In jezelf en om je heen. Het is er al, maar luister je ook echt? Hoor, zie en voel je het wel? Wat gebeurt er als je de tijd neemt om de antwoorden echt te horen? We zijn vaak de hele dag bezig met van alles; ons gezin, werk of een onderneming, sport en een sociaal leven. De lijst is lang. We richten ons op iedereen en zelf kom je onbedoeld onder aan deze lijst terecht.

Met korte en eenvoudige oefeningen leer ik je hoe je op een fijne manier contact maakt met die innerlijke raadgever. En daarna ga je weer fris verder met je eigen dingen.

Wist je dit al?

▽  Als je je bewust bent van wat je denkt en voelt, je kunt leren om dat wat je héél graag wilt voor elkaar te krijgen?
 Door je mindset (gedachten, emoties en acties) in te zetten leer je vanuit jouw eigen energie te bewegen en laat je grenzen (bijvoorbeeld regels) met je mee bewegen.
 Je een burn-out kunt voorkomen door een paar kleine dingen te veranderen in je dagelijkse routine?

Ik leer je op een speelse manier te ontdekken wat van jou is en wat van de ander. Verder leer je:

 Praktische oefeningen die je meer rust brengen.
▽  Dat je aan kunt trekken wat bij je hoort.
 Je veel beter en sneller voelt wat je echt wilt.

En dus ook de bijpassende actie leert te nemen.

Doe je met me mee? De cursus is gratis. Het kost je weinig tijd en je merkt snel resultaat. Dus vul dat formulier hieronder in en start gelijk met de eerste les. Je ontvangt in totaal 6 mails van mij - elke week 2.

Meld je aan en ontvang gelijk de eerste les in je mailbox.
 

Schrijf je in en ontvang meteen de eerste les in je mailbox