Verenig je innerlijke en uiterlijke universum

Ik wil weer een laagje dieper gaan met manifesteren. Ik schreef hoe we onszelf nog klein houden. Of beter gezegd: klein laten houden. Dat doen we zelf. We staan anderen toe om in controle te zijn over ons leven. Hoe voelt dat? Als je min of meer afhankelijk bent van besluiten van anderen? Niet goed wed ik. Ergens wringt er iets en je weet misschien niet altijd wat het is.

Neem bijvoorbeeld een relatie die niet of niet meer loopt. Je partner geeft aan niet te weten of hij / zij verder met je wil. De twijfel is voelbaar. In plaats van in je kracht te staan en zeggen: ‘oké, je bedenkt maar wat je wilt’ of ‘ik ga mijn eigen weg’, ga je misschien wachten tot de ander weet wat hij / zij wel wil. Je geeft al je kracht uit handen en maakt je zelf onnodig klein. Uit liefde voor de ander. Denk je. Maar is dit echt zo, of ben je gewoon bang voor wat er komt als je de ene deur slavenderluit en je de andere deur opent?

Je eigen richtingaanwijzer zijn

Dit is slechts een voorbeeld, de situatie an sich kun je toepassen op bijna alle facetten in je leven. Van je financiële status tot je werk en je gezondheid. Is het tijd dat jij zelf weer het stuur vast grijpt? Of laat je een ander bepalen hoe jouw leven verloopt? Wat kies je als je een oneindig wezen bent? Doe je het dan met de bochten waar een ander zich in wringt of stap je eruit en leef je jouw leven?

Zodat je zelf bepaalt waar je heen gaat. Welke keuzes je maakt. Je hebt altijd een keuze, hoe moeilijk en zwaar het soms ook voelt. Jij bent de enige die hem kan maken. Blijven zitten op de bijrijder stoel is ook een keuze.

Vanuit de energie dat je jezelf kleiner maakt en de ander groter dan jij, trek je ook niet aan wat je in jouw volle potentie laat leven. Dan kun je nog zo intens graag aan willen trekken wat bij jou hoort maar dan komt het echt niet. Het gaat om de energie die je uitstraalt, om jouw vibratie, je frequentie. Om het verlangen wat je de wereld instuurt. We zeggen wel eens ‘we zitten op dezelfde golflengte’, en dat is precies de essentie.

‘Tegenpolen trekken elkaar aan; gelijke vibraties doen iets heel anders, die brengen je verder, die tillen je omhoog en laten je boven jezelf uitstijgen’.

Alle kracht van het universum zit in je, die energie en levenskracht. Sta deze energie toe om volledig door je heen te stromen. Laat de controle los over waar het heen gaat. Op dat moment open je jezelf voor oneindige mogelijkheden. Je gaat dingen doen die je eerder nooit voor mogelijk had gehouden. Er zijn weinig dingen die beter en intenser voelen dan dit kan ik je vertellen.

Dat is namelijk het toverstafje. Vanuit die flow vraag je vanuit je hogere-zelf en vraag je dus wat al van jou is. Het hoort al bij jou. Je verhoogt je eigen vibratie zodat deze volledig af kan stemmen met je energetische omgeving. En daar ligt de magie van manifestatie – en het leven. Je denkt…en het is. Zo snel kan het gaan.

Dus in plaats van vragen om ik wil dit en dat. Vraag eens om leiding en begeleiding naar dat, wat al van jou is. Daar ligt de wensenlijst die volledig in lijn is met wat jouw hogere doel dient. De stappen er naartoe zul je zelf moeten zetten.

Wat wil je echt?

Hoe verenig je nu die energie buiten en binnenin je? Hoe breng je je innerlijke en uiterlijk universum bij elkaar tot 1 geheel en laat je het voor je werken? Wat is hiervoor nodig? Welke blokkades of belemmeringen zitten er in jou die je hier nog van weerhouden? Welke verhaal vertel jij jezelf? En is het jouw verhaal of dat van iemand anders? Ik kan je hierbij helpen. Ik raak de pijn punten aan en houd je die spiegel voor. Ben je bereid om ze te zien?

Na het maken van elke keuze test het universum je. Wil je het echt, ben je er klaar voor? Je kiest bijvoorbeeld om alleen verder te gaan en je partner zegt dat hij deze keer echt gaat veranderen. Of je neemt het besluit je baan om te zeggen. Te kiezen voor je droom. En daarna krijg je een tegenbod. Een functie die je lang geleden ambieerde met dat hoge salaris. Is dat fout? Zeker niet. Brengt het je wat je wilt? Wat jij echt diep van binnen wilt? Of ga je terug naar wat je kent?

Wie heeft jou verteld dat je niet kon vliegen?

cropped-MAIKE-MAESSEN.png

Geplaatst in Manifesteren en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *