Vrouwencoach healer Venray Maike Maessen
Vrouwencoach healer Venray Maike Maessen

Eind 2013 stond mijn leven op haar kop.

Samen met mijn gezin raakte ik betrokken bij een zaak van kindermishandeling op de kinderopvang. Als lid van de ouder-commissie bracht ik de zaak aan het rollen, samen met de gemeente en instanties. Op dat moment wist ik nog helemaal niet dat mijn eigen kind ook slachtoffer was.

Toch ging ik door, met de zaak, mijn fulltime baan en ook thuis ging het leven 'gewoon' door. Tot ik niet meer kon. Instinctief wist ik: dit is mijn wake-up call.

Langzaam startte mijn weg om me van binnenuit weer krachtig te voelen, om de liefde voor mezelf te laten groeien en om mijn lichaam - wat ik zo lang had genegeerd - weer echt te voelen. Deze reis bracht me stap voor stap weg van twijfel, vergelijk en valse zekerheid.

Ik maakte de reis naar mijn eigen vrouwelijke energie en leerde hoe ik me weer in charge kon voelen over mijn vrouwelijkheid en startte vanuit die energie drie jaar later mijn praktijk. Op deze pagina neem ik je mee op deze weg.

Stap voor stap creëerde ik een volledig nieuw leven.

Ik geloof namelijk met heel mijn hart dat wij alles in ons hebben om van het leven te krijgen wat we verlangen. Hiervoor hoef je niet eerst naar Bali of de loterij te winnen. Jouw geluk ligt veel dichter bij huis. Het zit in jou. Ik hoop dat ik met mijn verhaal een voorbeeld voor je mag zijn. Ik was namelijk niet altijd op de plek waar ik nu ben.

Het voelt bijna als een vorig leven dat ik nog getrouwd was en een goede, vaste baan in loondienst had. Aan de buitenkant zag het er allemaal prima uit.

Soms verandert het leven waar je op had gerekend.

Jarenlang voelde ik me niet die leuke, gezellige of relaxte moeder. Of die mentor bij wie mijn cliënten zich nu zo fijn, gezien en gehoord voelen. Ze was er af en toe, maar hoe gaf ik deze haar de ruimte om er altijd en volledig zijn?

De combinatie werk en privé vroeg heel veel van me, misschien herken je dat wel. Ik wilde die goede moeder zijn voor mijn eveneens gevoelige kinderen, ik wilde dat 'mooiste leven' waar ik zo veel over las, maar ik wilde niets uit handen geven.

Ik voelde wel dat ik meer kon, maar waar moest ik beginnen?

Dat vuur van binnen was er, het doofde alleen altijd weer. Altijd al had ik interesse om mezelf te ontwikkelen; om te leren over de diepere wijsheid van het leven. Als meisje had ik geleerd om mijn eigen behoeften minder belangrijk te maken en dat herhaalde ik onbewust in mijn volwassen leven.

Door die wake-up call...

...ben ik keuzes gaan maken. Een voor een, om te kunnen komen waar ik nu sta. Ik ben door oud trauma heen gegaan. Waaronder het trauma rondom mijn eigen geboorte. Ik mocht het allemaal aankijken, helen en oplossen.

Ik leerde hoe ik me los kon maken van belemmerende overtuigingen die ik had over mezelf, relaties, het leven, zelf over ondernemen. Alle conditioneringen waar ik zo lang al mee leefde - die me weerhielden om mijn potentieel volledig te benutten - ruimde ik uit de weg. Ook scheidde ik in 2016 van de vader van mijn kinderen waarna ik mijn leven compleet opnieuw opbouwde. Ik heb mogen ervaren dat de dynamiek in een relatie kan veranderen waardoor je niet meer het beste in elkaar naar boven haalt, hoe verdrietig dat ook is.

In de tijd van mijn scheiding, startte ik mijn bedrijf.

Zonder geld maar mét een groot verlangen. Van niets iets maken, is iets wat ik altijd heb gedaan. Ik startte met een blog, daarna volgde mijn aanbod en ook mijn website creëerde ik zelf. Mijn geld mindset veranderde en daarmee ook mijn kijk op het leven zelf. Deze intense periode in mijn leven leerde me dat ik mijn leven kan creëren en vormgeven. Los van angst en weg van controle. Ik ben mezelf heel anders gaan zien in deze tijd.

Nu ben ik een co-ouder en leef ik de ene week samen met mijn kinderen en de andere week alleen. We hebben een fijn co-ouderschap waar ik ontzettend dankbaar voor én trots op ben.

Ik weet nu hoe ik in elk proces mijn vertrouwen haal uit de verbinding met mezelf.

Het bracht én brengt me alles.

In 2018 zei ik mijn baan in loondienst op zodat ik me volledig kon richten op mijn onderneming en mijn kinderen als de moeder die ik kies te zijn.

Mijn missie is vrouwen helpen te ondernemen vanuit hun in alignment met hun vrouwelijke energie en wijsheid. Mijn visie is onderneemsters de tools en practices geven die hen helpen om los te komen van het oude verhaal vol zoeken, vergelijken, compenseren, kleiner maken en vol vertrouwen te kiezen voor hun eigen koers en waarheid. Dat doe ik door deze vrouwen te leren hoe ze duurzame focus en structuur brengen in hun boodschap, energie en zelfexpressie zodat ze vanuit een krachtig en solide fundament groeien, genieten en ondernemen.

Je gaat jezelf zien als bron van liefde, geluk, overvloed, geld en energie. Zodat je principes als zelfleiderschap, zelfvertrouwen en eigenwaarde leert te integreren in jouw leven & bedrijf en dit voorleeft aan je kind(eren) maar ook jouw toekomstige klanten. Zij haken immers aan, aan die prachtige energie van jou.

Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor het werk wat ik doe, voor mijn kinderen die weer stralen en vertrouwen hebben in zichzelf; en dat ik hen & mezelf kan voorzien in onze emotionele en materiële behoeften. Ondertussen groeit mijn bedrijf door terwijl ik meer tijd voor mezelf heb dan ooit.

Ben je benieuwd wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact op met me, waar je ook staat op je weg, er is zoveel wat je kunt doen om het mooier te maken voor je jezelf.

Al mijn liefs,
Maike

Vrouwencoach healer Venray Maike Maessen
Ondernemerscoach Venray Maike Maessen

Wat meer over mij als mentor en spaceholder.

Mijn manier van leven en ondernemen is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je om jouw verlangens neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

In mijn sessies leid en begeleid ik je vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen.

Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en begeleiding om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

Met een unieke manier om 'haar' - de vrouw die je al bent - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat hen nu tegenhoudt, hun diepste roeping eert en een mooi leven en carrière opbouwt in dit proces.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

De officiële bio

Na mijn studie Communicatie ben ik jarenlang werkzaam geweest in het corporate bedrijfsleven als technisch tekstschrijver en trainer. Ik heb een trainersopleiding gevolgd en ik ben opgeleid tot nieuwetijdskindercoach. Ik deed korte cursussen zoals mediumschap, magnetiseren en storytelling. Verder ben ik opgeleid in systemisch werk en pas ik dit intuïtief toe. Hierna zei ik het bedrijfsleven vaarwel om me volledig te richten op mijn praktijk. Ik laat me altijd coachen; zowel nationaal als internationaal. Laatste parels: the art of living a turned on life (>100 uur zelfstudie) en erotic embodiment.

fb
insta
linked

Volg me op Instagram en neem een kijkje in mijn leven terwijl je leert van de business tips die ik daar deel: