Wat NIEMAND je leert in business maar wat wel VERREKTE handig is om te weten

Als jonge vrouwen leerden we vooral om te doen. Ik leerde – net als jij waarschijnlijk – om te presteren binnen deadlines. Ik leerde om niet mijn lijf te voelen maar om te doen en om daar vervolgens de waardering uit te halen. Op jonge leeftijd leren we al om succeservaringen te creëren op vlakken waar we niet per se in uitblinken; ik zie het bij mijn kinderen ook gebeurden en stuur dat zoveel mogelijk bij.

In de corporate wereld renden we van de ene naar de andere meeting terwijl ik voelde dat ik wilde vertragen. Ik heb nooit snel gelopen en het was net alsof dat me liet zien en voelen dat het anders mocht. Of beter: dat ik het anders wilde.

Na het ontwaken van diepere lagen in mijn sensuele energie, in pleasure, in zelfliefde en kracht keek ik heel anders om me heen.

Naar andere vrouwen maar ook naar mijn bedrijf.

Ik zag vooral veel vrouwen die een leven leefde zoals het hoort – ik vond niet altijd herkenning. Ik miste vrouwen die met toewijding, passie en vol in hun vrouwelijke kracht gaan voor hun verlangens en hier open over zijn. De keuzes maken, die hun ruimte innemen en dit blijven verdiepen.

Natuurlijk verandert dit momenteel in een rap tempo; 2020 is een sleuteljaar.

Je sensuele energie kunnen voelen betekent voor mij zoveel als AAN staan. Voor het leven, voor mogelijkheden, voor je eigen kracht. Het heeft niets eens per se iets met seks te maken, plat is het evenmin. Sensualiteit is juist heel rijk en vol. Het helpt je om je leven te creëren zoals je dat wilt omdat het uitgaat van gevoel, van zijn en vertrouwen op die levensenergie.

Sensuele energie in je onderneming is iets waarvan we denken dat het niet hoort, niet professioneel is en ‘verkeerde’ dingen aan zal trekken.

Mijn moeder gaf nog niet zo heel lang geleden aan dat ze bang was dat ik verkeerde mannen aan zou trekken met al mijn openheid over yoni-eitjes. Toch heb ik – op een enkele keer na – geen vervelende ervaringen gehad. Mijn lijf laat me voelen hoe en wat de bedoeling is voor mij en daarnaast heb ik geleerd om mijn pure energie af te schermen. Ik wil haar namelijk vooral voor mezelf en mijn bedrijf gebruiken.

Wat ik ervaar is niet alleen aandacht van mannen op een bewonderende en waarderende manier; op een manier die ondersteunt en faciliteert. Maar ook dat ik veel meer – en met meer gemak – kan ontvangen wanneer ik in mijn vrouwelijke energie ben. Ontvangen is immers wat elke vrouw als eerste doet en niet geven zoals we het leerden en zagen.

Ik ervaar ook dat ik veel makkelijker en sneller mijn grenzen aangeef, dat ik meer practices en tools tot mijn beschikking heb die me helpen om te landen in mijn waarde en om daar te kunnen blijven staan…wat er ook om me heen gebeurt.

Dat is iets wat ik je graag leer; bouwen aan je innerlijke vertrouwen, je energie verhogen en wegnemen wat in de weg staat. Een ander topic waar ik heel binnenkort meer over ga delen met je is de kracht van momentum kunnen opbouwen, én hoe je dat concreet aanpakt. Dat hangt weer samen met manifesteren namelijk…ook vanuit de vrouwelijke energie.

In mijn 4 weken traject Money, Pleasure & Manifesteren Mastery (start 1 augustus) leer ik je de fijne kneepjes zelf toe te passen. 4 weken lang ontvang je elke week een nieuwe module met practices en tools en ik kijk 4 weken lang met je mee; je hebt namelijk al die tijd toegang tot mijn Voxer en verder hebben we elke week een live Q&A.

De modules zien er al volgt uit:

Module 1: Sacred Energy Transmission in Business.
Leer te werken met de energie van je bedrijf. Je bedrijf en jij zijn verbonden maar zeker niet één en dezelfde energie. Ik begeleid je om te werken met beide energieën en om helder te hebben wat nu wat is.

Module 2: Money Magic

Creëer een nieuwe relatie met geld & land in de energie van de vrouw die je kiest te zijn. Allemaal vanuit je eigen unieke zijn, vanuit je gave, verbonden met je missie, geaard en volledig in lijn met jouw vibe. Ik begeleid je in werken met de energie van ABUNDANCE.

Module 3: Magnetize your desires by raising you vibe

Bewust creëren met je lijf. Maar ook losmaken & integreren; ik begeleid je in de fijnste practices om waar te maken wat je verlangt. Je klanten haken aan op jou, het gaat allemaal veel meer om jou dan je hebt geleerd.

Module 4: Sensual energy is CREATION

Vrouwelijke wijsheid gaat erover dat je lichaam een portaal is en je energie een goudmijn. Het gaat over nieuw vrouwelijk leiderschap. Ondernemen en leven op jouw manier, niet volgens regels en richtlijnen maar echt zoals jij voelt dat de bedoeling is voor je.

Naast dit traject kun je natuurlijk ook 1 op 1 met mij aan de slag. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen of wil je meer weten of de Mastery? Stuur me gerust een mail (info@maikemaessen.nl) of reik naar me uit op social media.

XO
Maike

Geplaatst in Je ware zelf zijn, Leiderschap, Manifesteren, Mindset veranderen, Persoonlijke ontwikkeling, Uitbreken, Vertrouwen, Voorleven, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *