uranus 40 jaar

Dit is je sleutel tot zelfleiderschap en succes als vrouw.

Rond je 40e levensjaar vindt er een grote astrologische shift plaats die effect heeft op hoe je je voelt. Het is een natuurlijke, universele cyclus, die je de sleutel heeft tot zelfleiderschap en verdieping in je identiteit en spiritualiteit.

Uranus staat dan namelijk haaks op waar ze stond met je geboorte. Wij kennen dit als de ‘midlife crisis’. In plaats van ruimte voor groei krijg je vaak de vraag wanneer je weer wordt zoals je was.

Deze Uranus oppositie gaat over het hervinden van balans, nieuwe perspectieven die je weg halen van beperkende structuren in een gebied of thema wat belicht wordt.

Specifiek gaat het over ontdekken van een wereld die voorbijgaat aan hoe je dacht dat je moest zijn rond je 30e.

Precies waar vrouwelijke wijsheid over gaat; je eigen weg ontdekken en die koers varen.

Die overgang is niet plots. Het is een proces dat vraagt om verdieping – niet om nieuwe spullen zoals we het soms denken te moeten opvullen.

Ik begeleid vrouwen (en een enkele man) door dit proces van losmaken en ontdoen. Leuk om te weten: je Human Design geeft je meer handvatten omdat de shift van Uranus de focus van je energie verlegt van de Zuidermaansknoop naar de Noordermaansknoop – ofwel van je comfortzone naar expansie en persoonlijke groei.

Je True North is wat je gaat onderzoeken en volgen. Het is wat je te brengen hebt en dat trekt rond de 40e nog meer aan je dan het al deed. Je waarheid verdiept, je visie is helderder en de verbinding met je ziel is krachtiger dan ooit.

Uranus staat namelijk voor individuele vrijheid en bewustwording, een gevoel wat op elk thema speelt.

Ben je ondernemer en kun je begeleiding gebruiken? Plan je vrijblijvende activatie sessie; dan maken we kennis, kun je al je vragen stellen en kan ik wat meer vertellen over hoe ik jou help om als vrouw succesvol te ondernemen én ontvangen.

XO
Maike

Geplaatst in Geen categorie, Verandering, Vertrouwen, Vrouwelijke wijsheid, Weten wat je wilt, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *