Wat fijn dat je er bent!

Hieronder vind je een korte gids naar alles waar je misschien nieuwsgierig naar bent.
Veel plezier met ontdekken en als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Hi, ik ben Maike Maessen

Ik ben Business Mentor en Transformatie Katalysator voor ondernemers. Het lijkt soms wel een vorig leven te zijn; maar ooit werkte ik fulltime in loondienst en zei ik die baan op - als single co-ouder - om me volledig toe te wijden aan het ondernemerschap. Sindsdien begeleid ik vrouwelijke ondernemers naar ultiem vertrouwen, een levende verbinding met haar eigen energie én zich in niet alleen in charge voelend over het resultaat van haar bedrijf maar ook over haar eigen geluk.

Het resultaat: een diepere verbinding met je roeping. Meer kracht, meer plezier, meer tijd voor jezelf. En ja, dit zal in feite resulteren in meer impact, meer inkomen én meer innerlijke vervulling.

Met mijn bedrijf volg ik mijn eigen roeping door het creëren van een veilige omgeving die jou in staat stelt om te onderzoeken en te experimenteren met een nieuw paradigma in het vrouwelijke leiderschap.

Wat ik doe gaat verder dan mij alleen, ik draag bij aan de beweging van nieuwe, succesvolle, bewuste vrouwelijke leiders die gezamenlijk vorm geven aan de nieuwe wereld waar we naartoe onderweg zijn. Ik werk met vrouwelijke leiders die verder gaan waar anderen stoppen, die echt het verschil maken met hun leven en in de wereld om hen heen.

Exclusieve 1:1 begeleiding

Geen vrouw is hetzelfde, elk traject is uniek en volledig afgestemd op jou. Zodat je daar komt, waar je zijn wilt; zakelijk en persoonlijk.

Hier lees je meer over de opzet van het traject. Goed om te weten is dat vrouwen vaak aangeven: 'ik voel dat ik bij jou moet zijn, maar heb nog geen concrete vraag'. Toch klopt het altijd; elke verbinding, elke reis die we samen maken.

Ik weet dat het ontzettend spannend kan voelen om te starten; weet dat we vooraf altijd uitgebreid kennis maken, dat kan zowel online als offline.

Al mijn liefs,
Maike