Wat fijn dat je er bent!

Hieronder vind je een korte gids naar alles waar je misschien nieuwsgierig naar bent.
Veel plezier met ontdekken en als je een vraag hebt, aarzel dan niet om me een berichtje te sturen.
'Je bent een fantastische mentor en ik gun elke (ondernemende) vrouw, die wat hulp en begeleiding kan gebruiken, een traject bij jou'. - Lian
Ben je klaar voor een bedrijf, leven en relatie zoals je verlangt; op de vrouwelijke manier?

Hi lieve onderneemster, wat fijn dat je er bent. Ik ben Maike, mentor en sparringpartner voor onderneemsters en samen brengen we je meest vrije en mooiste ZIJN tot leven.

Je voelt al even dat je voor iets nieuws staat. Dat *iets* vraagt om een andere benadering. Niet vanuit het denken en doen - wat je zo goed kent en wat je heel ver bracht - maar vanuit je hoogste vrouwelijke energie, kracht en toewijding.

Want je verlangen begint in jou. Met onwankelbaar vertrouwen en zelfleiderschap beweeg jij naar een leven wat 111% in lijn is met JOU.

Geen vrouw is hetzelfde, elke reis die we samen maken is uniek en volledig afgestemd op jou.

Ik weet dat het spannend kan zijn om te starten; weet dat we vooraf altijd uitgebreid kennis maken. Je hoeft geen concrete vraag te hebben, de meeste vrouwen die bij mij komen, benoemen een gevoel wat niet meteen woorden heeft.

Alles aan jou is welkom, alles kan en mag.

Mijn mentorschap is van toepassing op vrijwel alle vraagstukken van je bedrijf tot je relatie. Omdat we als vrouw alles van onszelf meenemen en ontvangen op zoveel meer dan wat we doen.

Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen.

Alle liefs,
Maike

 

'...maar vooral heb je mij "mezelf" gegeven: een diep vertrouwen in mij dat ik mag volgen.' - Lotte
Nieuwste blogs; lees je mee?

Klik op de afbeelding om te lezen.