Groeigeheim voor vrouwelijke ondernemers en professionals

Hi lieve vrouw, ik ben HEEL benieuwd of je dit herkent: zo’n moment waarop je in de spiegel kijkt en HAAR ziet.

De versie van jou – dat beeld – wat jij een paar jaar geleden had voor jezelf als visie?

Een moment vol herkenning, trots en ontroering.

De vrouw die haar richting voelt, die vol liefde is en haar hart open, vol vertrouwen en geluk, vol levendigheid en veiligheid?

Ze is er. Ze was er altijd al.

Ik weet dat wij vol ambitie zijn, enorm gedreven, altijd meer willen en snel streven naar het volgende. Soms is even stilstaan bij jezelf, in dit moment, bij alles wat er is, ook al is het misschien nog niet 111% waar je zijn wilt…dat is het geheim van voldoening.

Niet alleen dat; het is ook het geheim van kunnen laten groeien wat je verlangt, wat er leeft in je hart, wat er WERKELIJK voor je is.

En voor jou… mocht je zoekende zijn naar wat die visie dan nu eigenlijk is, wat het beeld is, reik dan naar mij uit. De verdieping is het portaal waarin we dit waarmaken. Het is een container – de ruimte – waarin we die frequentie neer gaan zetten samen. De expansie en de uplevel die alle gebieden van jouw leven beïnvloedt.

______

De laatste dagen was ik wat minder online. Precies hierom. Om even stil te staan, bij en met mezelf, bij hoe ik hier ben gekomen. Door heel helder te zijn over wat ik wil(de), over wie ik ben, hoe ik er wilde zijn voor mijzelf in elk proces en mezelf zichtbaar wilde maken vanuit die energie.

Steeds de ruimte zijn voor dat toekomstige beeld van mij.

In de momenten waarop ik werd ‘beloond’ als het ware maar ook op de momenten waarop ik het niet kreeg. Kunnen blijven staan, de verbinding levend houden, steeds meer verankerd in de belichaming van *haar*. Van de visie die ik had voor mijzelf. Keuzes maken vanuit die plek in de toekomst. Irreëel durven zijn. Consistentie. Vooral naar binnen toe kan ik je vertellen; niet alleen in acties gericht naar buiten toe.

We leven in een universum dat altijd expandeert en groeit. Zoals wijzelf ook kunnen kiezen: evolve or repeat.

We leven in misschien wel de meest interessante tijd die er ooit was. Met zoveel contrast. Maar ook met zoveel mogelijkheden tot groei, tot zelf expressie, tot het neerzetten van je meest vrije en mooie zijn in alle facetten van je leven.

Deze dagen stond ik even stil.

Alle waardering was even voor mijzelf. Hoe raar ik dat ook vind als ik het opschrijf. Niet om mezelf op de borst te kloppen. Of misschien ook wel. Maar vooral om het proces te eren over wat mij hier heeft gebracht. Dwars door alles heen. Om mezelf te vieren op een moment, op een manier die ik eerder niet deed. Om echt even stil te staan en het gevoel toe te laten.

Om het daarna.
Uit mij te laten vloeien.
De toekomst in.
Naar morgen.

______

Voor jou… mocht je zoekende zijn naar wat die visie nu eigenlijk is, wat het beeld is en hoe je dit creëert; reik dan naar mij uit.

De verdieping is het portaal waarin we dit waarmaken. Dit is een container – een ruimte – waarin we die frequentie samen vorm gaan geven. Het is de expansie en de uplevel die alle gebieden van jouw leven beïnvloedt.

Wanneer jij je vrij voelt om te zijn wie je bent namelijk, en je daar expressie aan geeft, heeft dat impact op alles wat je doet.

Ben jij klaar om jezelf te verankeren in je volgende level door hier bewust ruimte voor te maken… de ruimte te creëren voor jouw toekomstige zelf, haar geboren te laten worden door jou heen, haar energie te laten vloeien naar jouw bedrijf… en naar alles wat je doet? Wil jij jezelf voluit in die energie te laten stappen?

Neem dan contact met me op (maike@maikemaessen.nl).

Dit doen we samen in 12 weken.

– Fase één gaat over helderheid creëren rondom je next level. Wie ben je dan?
– De tweede fase gaat over wegnemen wat niet in alignment is.
– Fase drie gaat over het belichamen en over het voorleven van dat wat je voor ogen hebt voor jezelf. Niet alleen de embodiment van je vrouwelijke energie maar ook je zekerheid. Diep vertrouwen in de waarde die je brengt, kunnen dragen wat je verlangt, weten waar je het verschil maakt en voor wie, door welke transformaties je de ander heen leidt, de processen, de praktijk; dat komt vanuit je eigen vrouwelijke energie, vanuit je eigen bron.

Mail me als dit is wat je wilt.
Je leven is 111% maakbaar.
Vanuit het nu, vanuit dit moment, vanuit wie je vandaag bent.

Alle liefs,
Maike

Geplaatst in Embodiment & Energetics, Persoonlijke ontwikkeling, Uitbreken, Van hoofd naar hart, Vertrouwen, Voorleven, vrouwelijk ondernemerschap, Vrouwelijke wijsheid, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *