gesprek met het universum doe je zo

Zo begin je een gesprek met het universum.

Lief Universum. Quid pro quo. You do something for me, I do something for you. Begin jij?

Zo moet het niet…het Universum beweegt (bergen) als jij beweegt.

Dus ik begin.

Alles komt uit dezelfde bron, alles in één. Jij en ik ook. Toch doen we allemaal verschillende dingen. Wat ik je mee wil geven is: maak het niet te moeilijk. En…

..laat het tijd-concept los.

Ik hoor cliënten wel eens vragen om: ik wil deze week of maand dit of dat. Terwijl er alleen nu is, dit moment.

Nu neem je de acties die je morgen het resultaat brengen. Vanuit vertrouwen zet je stappen omdat je voelt: dit is de leap.

Want tijd is lineair; wij en het universum zijn dat niet. We zijn cyclisch of meer vloeibaar.

Althans dat mogen we meer zijn.

Laat de tijd los en focus op hoe je je wil voelen. Relaxt over alle overvloed die er al is en over mezelf. Het idee hebben dat ik mijn kinderen alles kan geven. Dus ook een chille mama. ‘Mama gaan we weer naar die vakantie deze zomer?’ Ik zei ja. Elke dag uit eten. Hun gezicht bij de chocolade fontein. Onbetaalbaar. Elke avond de zon in de zee zien zakken. Ik wil mijn kinderen die herinnering mee even. Niet alleen de lachende en afstemmende moeder die er altijd is maar ook dit soort ervaringen. Ook de avonden op het strand, zoekend naar vissen tussen de rotsen.

Zorgeloos genieten. En let wel: niet alleen op vakantie.

Het universum zegt altijd ‘ja’ of ‘nog niet’.

Ik kies, ik geef vorm. Next level. Met plezier, liefde en joy die door mijn aderen stroomt, net als het leven.

Let’s do this. Alsof we 1 zijn. Dat waren we al hè.

Alleen zie ik het laatste jaren pas echt. As above, so below.

Wat in mij zit, zit buiten mij en vice versa.

Wat vraagt mijn aandacht nu? Breathe. In en uit. Er volledig zijn voor mijn kinderen. Hen zien. Hen laten zien dat alles oké is. Dat ze alles kunnen. Dat schoolprestaties nice to have zijn maar geen must voor voldoening en succesvol leven.

Dat als je iets verlangt, je hiervoor moet gaan op jouw manier, niet de aangepaste of aangeleerde manier.

Elke dag. Niet alleen als het je heel hoog zit. Commitment, verbinding en verdieping is een reis. In mij en buiten mij. Elke stap telt. Elke gedachte doet mee.

Als je alles wilt, waartoe mag je dan bereid zijn het te geven? Zolang de energie erin zit, is het oké. Zodra de energie eruit is, mag het gaan.

Dat is mijn vrijheid, mijn leven. Wat ik voorleef, wat ik meegeef. Mijn commitment. Aan jou. Wat is de jouwe aan mij?

Ik vraag niet om een lichtpunt.

Ik vraag om een baken. Van licht.

Ik geef alles, ik vraag alles.

Het universum praat in frequenties.

Wat zou je vragen als je weet dat het antwoord altijd JA is?

Wil je meer?

Dat kan; ik deel 3 opties met je:

  1. Hier meld je je aan voor de gratis meditatie ‘De Drempel’. Wist je dat je, vóór je de praktische actie neemt, energetisch al kunt kiezen voor je verlangen? Je manifesteert namelijk vanuit je onderbewustzijn, hoe meer laagjes je weg haalt, hoe meer groei je ervaart in je realiteit. Zo breng je de groei naar je werkelijkheid. Klik hier als je GRATIS de meditatie “De drempel energetisch ondernemen” meteen wilt ontvangen.
  2. In 3 weken je eigen zuivere business instinct? YES! The universe has your back is fijn….maar wat als je dit nóg beter kunt maken voor jezelf? Die wijsheid is niet iets buiten je maar is ook in jou: je innerlijke wijsheid. Vanuit die verbinding ga je immers de connectie aan met alles om je heen en trek je situaties en mensen aan die een bijdrage zijn; op zakelijk en persoonlijk vlak. Je goud, je wijsheid, je business genius en je magie…het zit allemaal in jou. Je moet alleen weten hoe je die verbinding maakt en levend houdt. Dat leer ik je in deze cursus.
  3. Wil je meteen concrete stappen zetten en blijvend door oude patronen heen? Kies dan voor deze business intensive.

Elke vrouw is anders, elke vraag is dat ook.

Voor we starten, hebben we altijd een (online) kennismakingsgesprek; dat is vrijblijvend en gratis.

Ben je benieuwd? Kies hier voor je gratis sessie.

Liefs!

Ontvang tips en inspiratie die je helpen jezelf sterker te voelen. Het is gratis!Geplaatst in Afstemmen, Anders denken, Uitbreken, Van hoofd naar hart, Verandering, Vertrouwen, Voorleven, Zelfleiderschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *