waarden in je bedrijf voorleven

Wat zijn jouw waarden en hoe leef je ze voor in je bedrijf?

Mijn kernwaarden zijn toewijding, vertrouwen, schoonheid, liefde en verdieping.

Ze zijn intrinsiek met elkaar verbonden en hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik zie hoe ze op hetzelfde neerkomen: mijn liefde voor het goddelijke, het universum, de bron.

Mijn eerste prioriteit: thuis zijn, mijn eigen ruimte zijn.
Toewijding betekent voor mij dat ik mijn leven toewijd aan iets groters dan ik. Ik voel van jongs af aan dat ik anders ben en dat iets ‘speciaals’ kom doen. Niet meer dan de ander, meer alsof ik een onzichtbare code mee droeg die ik later mocht ontrafelen. Misschien ken je dat wel, veel van mijn cliënten herkennen dit gevoel.

Toewijding betekent voor mij ook keuzes durven maken, daar gaan waar anderen nog niet zijn geweest, onderuitgaan, weer opstaan en de lessen delen.

Schoonheid is essentieel voor mij. Het gaat verder dan het esthetische. Soms is ze een herinnering aan de verborgen harmonie in de kern van alle dingen. Ik wil bijdragen aan meer moois in deze wereld en de creativiteit helpen onthullen van iedereen die ik aanraak.
Er is niets mooiers dan de eenvoud van het leven. Dat voelde ik toen ik mijn kinderen voor het eerst vasthield. Het was adembenemend. Tussen zweet, tranen, chaos en bloed – was daar de perfectie en ultieme harmonie van het leven.
Ik ben hier om de diepte in te gaan. Smalltalk is niet mijn ding.

Ik geloof dat verdieping altijd voor de groei komt.

Het maakt me intens en ik weet dat ik niet voor iedereen ben…tegelijkertijd wil ik niet anders. Vrouwen die mij kiezen als hun mentor, willen ook de diepe verbinding, naar de kern, zonder zichzelf vast te zetten in oude verhalen of oud drama. Verdieping is voorbij de laagjes gaan die niet echt zijn naar die plek in jou waar jij simpelweg ‘bent’ en alles klopt.
Liefde is alles. We zijn liefde, ook al zijn we dat vergeten. Ik geloof in de kracht en pay-it-forward van het juiste doen, met een open hart. Ik vind het belangrijk dat mijn vrouwen zich veilig voelen bij me, dat ze zich gezien voelen en gedragen. Met grenzen, ook wanneer het iets is wat we niet willen horen.

Liefde is oefening en het is een keuze. Elke dag weer, net als toewijding.

Ik sta voor groei die verder gaat dan alleen dit leven. Mijn leven is – net als het jouwe – kunst.
Ik ben de muze en de artiest. Dit is wie ik ben en waar ik voor sta.
Dit is mijn kompas in mijn leven, in de liefde en in leiderschap.
Ken jij jouw waarden of check je ze af en toe of ze nog matchen? Ik vind het leuk als je ze deelt (echt!).

Wil je meer?

Dat kan; ik deel 3 opties met je:

  1. Hier meld je je aan voor de gratis meditatie ‘De Drempel’. Wist je dat je, vóór je de praktische actie neemt, energetisch al kunt kiezen voor je verlangen? Je manifesteert namelijk vanuit je onderbewustzijn, hoe meer laagjes je weg haalt, hoe meer groei je ervaart in je realiteit. Zo breng je de groei naar je werkelijkheid. Klik hier als je GRATIS de meditatie “De drempel energetisch ondernemen” meteen wilt ontvangen.
  2. In 3 weken je eigen zuivere business instinct? YES! The universe has your back is fijn….maar wat als je dit nóg beter kunt maken voor jezelf? Die wijsheid is niet iets buiten je maar is ook in jou: je innerlijke wijsheid. Vanuit die verbinding ga je immers de connectie aan met alles om je heen en trek je situaties en mensen aan die een bijdrage zijn; op zakelijk en persoonlijk vlak. Je goud, je wijsheid, je business genius en je magie…het zit allemaal in jou. Je moet alleen weten hoe je die verbinding maakt en levend houdt. Dat leer ik je in deze cursus.
  3. Wil je meteen concrete stappen zetten en blijvend door oude patronen heen? Kies dan voor deze business intensive.

Elke vrouw is anders, elke vraag is dat ook.

Voor we starten, hebben we altijd een (online) kennismakingsgesprek; dat is vrijblijvend en gratis.

Ben je benieuwd? Kies hier voor je gratis sessie.

Liefs!

Ontvang tips en inspiratie die je helpen jezelf sterker te voelen. Het is gratis!Geplaatst in Geen categorie, Verandering, Vertrouwen, Vrouwelijke wijsheid, Zelfleiderschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *