Wat zijn jouw waarden en hoe leef je ze voor in je bedrijf?

Mijn kernwaarden zijn toewijding, vertrouwen, schoonheid, liefde en verdieping.

Ze zijn intrinsiek met elkaar verbonden en hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik zie hoe ze op hetzelfde neerkomen: mijn liefde voor het goddelijke, het universum, de bron.

Mijn eerste prioriteit: thuis zijn, mijn eigen ruimte zijn.
Toewijding betekent voor mij dat ik mijn leven toewijd aan iets groters dan ik. Ik voel van jongs af aan dat ik anders ben en dat iets ‘speciaals’ kom doen. Niet meer dan de ander, meer alsof ik een onzichtbare code mee droeg die ik later mocht ontrafelen. Misschien ken je dat wel, veel van mijn cliënten herkennen dit gevoel.

Toewijding betekent voor mij ook keuzes durven maken, daar gaan waar anderen nog niet zijn geweest, onderuitgaan, weer opstaan en de lessen delen.

Schoonheid is essentieel voor mij. Het gaat verder dan het esthetische. Soms is ze een herinnering aan de verborgen harmonie in de kern van alle dingen. Ik wil bijdragen aan meer moois in deze wereld en de creativiteit helpen onthullen van iedereen die ik aanraak.
Er is niets mooiers dan de eenvoud van het leven. Dat voelde ik toen ik mijn kinderen voor het eerst vasthield. Het was adembenemend. Tussen zweet, tranen, chaos en bloed – was daar de perfectie en ultieme harmonie van het leven.
Ik ben hier om de diepte in te gaan. Smalltalk is niet mijn ding.

Ik geloof dat verdieping altijd voor de groei komt.

Het maakt me intens en ik weet dat ik niet voor iedereen ben…tegelijkertijd wil ik niet anders. Vrouwen die mij kiezen als hun mentor, willen ook de diepe verbinding, naar de kern, zonder zichzelf vast te zetten in oude verhalen of oud drama. Verdieping is voorbij de laagjes gaan die niet echt zijn naar die plek in jou waar jij simpelweg ‘bent’ en alles klopt.
Liefde is alles. We zijn liefde, ook al zijn we dat vergeten. Ik geloof in de kracht en pay-it-forward van het juiste doen, met een open hart. Ik vind het belangrijk dat mijn vrouwen zich veilig voelen bij me, dat ze zich gezien voelen en gedragen. Met grenzen, ook wanneer het iets is wat we niet willen horen.

Liefde is oefening en het is een keuze. Elke dag weer, net als toewijding.

Ik sta voor groei die verder gaat dan alleen dit leven. Mijn leven is – net als het jouwe – kunst.
Ik ben de muze en de artiest. Dit is wie ik ben en waar ik voor sta.
Dit is mijn kompas in mijn leven, in de liefde en in leiderschap.

Kun je hier hulp bij gebruiken? Stuur me gerust een mail om de mogelijkheden om samen te werken te bespreken via maike@maikemaessen.nl of WhatsApp me op 0619426332.

Wil je alvast iets lezen over hoe onze samenwerking eruit ziet? Klik dan hier.

Liefs!

Ontvang tips en inspiratie die je helpen jezelf sterker te voelen. Het is gratis!Geplaatst in Geen categorie, Verandering, Vertrouwen, Vrouwelijke wijsheid, Zelfleiderschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.