Over de reis die elke vrouw mag maken

Een paar jaar geleden was ze er; de free spirit warrior (FSW). Als je me al langer volgt dan ken je haar. Ben je nog niet zo lang geleden aangehaakt dan lees je hier en hier al wat meer over haar energie.

Ik heb mijn FSW – haar persona – eerst een hele tijd voor mezelf bewaard, door haar niet te delen bleef de pure energie onverstoord en kon ik langzaam meer en meer ‘zijn’ in haar kracht en vuur.

Ik had vooral heel veel oordelen over haar. Want wat zullen anderen wel niet denken. Hoezo ‘warrior’ en ‘spirit’.

Toch ben ik vanaf toen stappen gaan zetten en dat ben ik blijven doen. Ik verbond me meer en meer met haar. Ik nam haar mee bij alles wat ik deed. Van de meer basale dingen als wat wil ik eten & dragen tot ‘hoe wil ik me vandaag voelen’ maar ook in het daten en mijn body play.

Mijn sensuele energie kreeg zo veel meer ruimte; hier voelde ik me ook steeds veiliger bij.

In dat proces ervoer ik ook hoe we gevormd zijn, door de tijd heen.

Net als ik mag je dat in het juiste perspectief plaatsen en je ontdoen wat niet meer bijdraagt. Denk maar aan de sprookjes die we vroeger voorgelezen kregen. Overal kreeg je het idee dat de man de vrouw moest redden en dat schoonheid vervaagt…en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Verhalen zijn mooi, je fantasie ook, maar wel vanuit een andere plek. Eentje waarin je weet dat de enige die je kan redden van het jezelf vastzetten, van je angst, het kleiner maken en het gebrek aan zelfliefde…jij zelf bent.

Zodat de krachtige vrouw in jou haar plek écht in kan nemen en vanaf die positie zorgt voor haar innerlijk meisje terwijl ze haar goedkeuring en steun vindt in zichzelf.

Levend vanuit de krachtige vrouw voel je die leiding, gronding de hele dag door.

De reis van de vrije vrouw brengt je van ‘wat wil ik nu echt’, ‘wat heb ik te brengen’ en de redding buiten jezelf zoeken naar weten wie je bent, voelen wat je komt brengen en ook echt in die energie kunnen staan. Je ruimte innemen, je grenzen aangeven, vertrouwen op jezelf en het leven.

Het beeld van die vrije vrouw leeft al in jou, dat zijn die momenten waarop je die passie voelt, waarop je hart sneller klopt en je de tijd vergeet. Ik weet zeker dat je weet waar ik het over heb.

Ze is dat verlangen wat je hebt voor jezelf, voor jouw leven maar ook voor je dierbaren.

Dit gaat over het maken van een shift, een groei en transformatie zoals je nooit hebt gedaan. Want dit is iets wat we onszelf meestal niet toestaan.

De reis van de vrije vrouw gaat over jou; vrij, vrouwelijk, verbonden met jezelf en de wereld om je heen.

Deze journey vormt de brug terug naar je interne intuïtieve zijnskracht: ook wel bekend als je divine feminine; hand in hand met je goddelijke mannelijke. Daar vind je wie je als kind nodig had, wie je in dit leven moet zijn en wie de wereld nu nodig heeft.

Lieve vrouw, dit is mijn liefdevolle en krachtige uitnodiging aan jou om deze reis te maken. De journey die jou thuisbrengt in je vrouwelijkheid, je kracht, je wijsheid en je energie.

De vrouw is ‘self sourced’; haar eigen bron. Ik leer je om in deze energie te ontwaken, te staan en te leven. Want hoe beweeg je in je bestaande systemen terwijl je weet dat er meer is?

2020 is een sleuteljaar, ik help je om hier met flair doorheen te bewegen, om te kunnen staan in de nieuwe energie en ook in je vrouw-zijn als moeder, als partner en op professioneel vlak.

Dat doe ik in de Reis van de Vrije Vrouw. Dit traject is individueel. Een deel van het traject staat vast, een deel vullen we in op basis van wat je verlangt voor jezelf zodat dit traject altijd perfect aansluit op jouw persoonlijke behoeften en waar je nu staat.

In de reis van de vrije vrouw neem je je waarde in eigen handen. Het is te zwaar voor anderen om te dragen en te waardevol voor jou zelf, om weg te geven.

Als je je kunt verbinden met de stem van je vrije vrouw in jou, dan weet je wat je te brengen hebt. Stop reaching – start rooting. Wat wil er door jou heen ontstaan?

Ik hoop dat ik jou mag verwelkomen op deze reis. Heb je vragen? Voel je vrij om me te mailen (info@maikemaessen.nl) of om een vrijblijvend gesprek met me te plannen.

Al mijn liefde,
Maike

“I did then what I knew how to do. Now that I know better, I do better.” – Maya Angelou

Geplaatst in Uitbreken, Verandering, Vertrouwen, Voorleven, Weten wat je wilt, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *