Leven en ondernemen vanuit je vrouwelijke energie; zo doe je dat!

Ik geniet er enorm van om te zien welke krachtige vrouwelijke beweging er op gang komt. En er al is. Zowel in onszelf als om ons heen.

Het volledig werken vanuit de yang energie – actiegericht – het is wat ik zó goed kende. Waar ik ook in uitblonk; ik had aan een half woord genoeg (leve mijn intuïtie) en ik zette het neer. Misschien herken je dat wel.

Na een aantal jaren brak me dit op. Helemaal toen ik het moederschap combineerde met ondernemen…en tegelijkertijd mijn balans zocht in zowel het vrouw, moeder als ondernemer zijn. Destijds werkte ik ook nog fulltime namelijk.

Doordat ik zo gericht was op het nemen van actie, was het eerste wat in het gedrang kwam: mijn eigen energie en mijn vrouwelijk welzijn.

Misschien werk je – of werkte je net als ik – in het bedrijfsleven. In een omgeving die drijft op mannelijke energie. Ik vond dit wel altijd heel fijne en interessante energie; ook omdat ik niet beter wist.

Ik heb mogen leren dat een vrouw werkt en leeft vanuit de eigen verbinding – niet louter vanuit hardheid en zakelijkheid – zoals we wel om ons heen zien en leerden.

Ik vertelde mezelf dat mannen wat directer waren en makkelijker in de omgang. Tegelijkertijd kon ik mezelf in die omgeving er niet helemaal laten zijn zoals ik graag wilde.

Omdat ik die verdieping en het onderzoek in mezelf aan mocht gaan.

Ja ik kleedde me al wel heel vrouwelijk en oogde zacht; tegelijkertijd is er zoveel meer.

Onze feminine energie zit anders in elkaar.

Ik had geleerd te handelen vanuit de yang-energie. Het doen, schouders eronder, hard werken, marketing, doorgaan…ongeacht wat ik voelde.

Wat compleet voorbijgaat aan waar ik zo goed in ben. In waar wij vrouwen in excelleren. Wat een mooi proces is dit voor mijzelf geweest. En let’s be real: dat is het nog steeds!

Nu coach ik vrouwen en leer ik hen om vanuit de vrouwelijke energie & flow te creëren en leven.

Dat staat bijna haaks op wat we leerden en hoe we denken dat het moet zijn. Daarom is het ook zoeken naar wat bij je past. Om echt te kunnen ontspannen en je te kunnen overgeven. Maar ook aanwezig te kunnen zijn in je gevoel. Als je bent zoals ik was, dan doe je eerst ál het werk en daarna pas is het tijd voor jou. Als je kopje eigenlijk al leeg is.

Toen ik echt alleen kwam te staan als single moeder en ondernemer wist ik al heel snel: dit vraagt iets anders van mij.

Ik leer vrouwen hoe je speelt met je eigen balans in mannelijke en vrouwelijke energie.

Om te vertrouwen en de tijd te nemen.
Om ook die dromerige kant er kunnen laten zijn.

Met de beweging in Female Empowerment die nu in volle gang is, zie ik dit veranderen en opbloeien.

Die beweging maken we niet alleen voor onszelf. Wat hier onder zit is dat we onze kinderen er helemaal kunnen laten zijn en zien. Om dat te kunnen doen mogen we onszelf er laten zijn. Met alles wie we zijn en wat we niet zijn.

Help your ego surrender & allow your soul to rise

Ik geloof in jou, in je droom en in je missie.

Samen zorgen wij voor jouw fundament, voor dat vuur in jou wat steeds feller gaat branden. Wij zijn die bron. Van liefde, van overvloed, van geluk en energie. Leer hoe jouw vrouwelijke energie voelt. Zodat jij leert hoe je authentiek en voluit jezelf bent. Het brengt je alles!

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle samenwerkingen. De ene keer een bad van liefde, andere keer een businessmodel, dan confronterend, direct en sturend, een andere keer mijn onverdeelde support. Of alles samen. Ik geniet er van hoe ik vrouwen mag empoweren als coach, als mentor en als teacher.

Vrouwelijk zelfleiderschap leert je om in je kracht te staan; in welk deel van je proces dan ook. Je tapt in op je innerlijke overvloed en leert deze energie uit te dragen, te zijn, te ademen. Geen halve keuzes; niet in je leven, niet in de liefde, niet in je onderneming.

Hoe? Je kunt kiezen om op de volgende manieren met mij te werken.

  • Exclusieve mentoring waarin je leert hoe je vanuit gevoel creëert wat je werkelijk verlangt.
  • Of de One Day Retreat; voor de onderneemster die alles wat leeft in haar eigen vrouwelijke energie & onderstroom wil openen en meer vertrouwen op wat dit *VOOR* haar doet

Ben je nieuwsgierig naar wat het best bij je past? Plan een persoonlijk adviesgesprek.
Liefs!
Maike

Geplaatst in Coaching, Van hoofd naar hart, Verandering, Vertrouwen, Voorleven, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *